Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim su an tedaviye baslamia gb hissetmiorum persembe igneler eklenince ozaman anlarim heralde boyle iyide ozamanda sorun olmaz insALLAH ignelerden yana.ben dun psikologlada gorustum her muayene sonrasi kendisiylede gorusecegiz sizede tavsiye ederim pasiflora verdi daha relax olmam icin.
canım psikolog herkeze pasiflora öneriyor galiba bir kaç arkadaşa daha önermişti.. hiç tavsiye etmem helede tedavi süresinde dışardan yan etki hiç iyi değil..
ben universiteye giderken kullanmıştım çok yan etkileri var.. uyku hali yapıyor, bilinç kaybı yapıyor, sersem gibi dolaşıyorsun.. zamanla ilaç yetmiyor dahada fazlasını istiyorsun..birakıncada günlerce rüyanda halüsünasyonlar görüyorsun. ayrıca uzun süreli kullanımda bu ilaç intihara kadar götürüyor..
Arkadaslar aret beyde tup bebek ne kadar raporsuz yardimci olurmusunuz yazin dusunuyorum asilamm tutmazsa
evet herkeze veriorum dedi cnm ama hamilelerde bile kullaniliyor ve yan etkisi sifir dedi rprospektüsdede yan etki yazmio bi fayda göremedim sabah akşam içmeye bugün başladim daha yeni yine karamsar ve huzursuzum bende aksine uykumdan uyandiriyor bilemedim ne yapsam başimi ağritan bumu yoksa
Athenacim baska forumda bi arkadasimiz 3kutu gonal f verior ucretsiz sen geldin aklima raporsuz sunya umut tup bebek forumunda istersen bakarsin cnm
Ahenacim baska forumda bi arkadasimiz 3kutu gonal f verior ucretsiz sen geldin aklima raporsuz sunya umut tup bebek forumunda istersen bakarsin cnm
canım benim işine karışmak asla istemem ama yan etkisinin olmadığına hiç inanmıyorum birebir yaşamış biri olarak.. ama herkezde ilacın tepkileri farklı olabilir.. boşver böyle ilaçları canım daha ilk tedavindesin şimdiden farklı yola yönelirsen gelecekte yaşayabileceğin olumsuzlukların altından hiç kalkamazsın..
Ya canim ben bulamadim o forumu telefon numarasi yada ulasabilecegim bir seymi varmi canim ya cok iyi olurfu ignekeri alabilsem
Ya canim ben bulamadim o forumu telefon numarasi yada ulasabilecegim bir seymi varmi canim ya cok iyi olurfu ignekeri alabilsem
çok haklisin sadece stresliyim diye değil canim rapor alma zamaninda başlayan diş sikmasi sorunum var ve artik kulaklarim kafam ağrir oldu bunu engelleyemiyorum ağzim bir tuhaf içincede içim rahat olmuyor kademeli birakmak lazim nasil birakirim şimdi
dün akşam başka biri yazmiş onami veirir bilmiorum cnm pilise ark yazdim ben döner heralde nasip cnm d
Biliyorum tek degilim bu yolda hamdolsun tabibendede siddetli bas agrisi, kulaktan ses gelme, agizimdan asit gelmesi olustu.. hep stresten olusmus.. kulaktaki ses icin doktor inceledi stresten dedi baska birsey yokmus.. agizdaki asit icin kendimi yillarca sikmisim uzmusum reflu olusmus artik geceleri yatarken iki yastikla yatiyorum.. yada yatmadan buyuk bir bardak koyu ayran iciyorum biraz ekmek yiyorum asiti bastirsin diye cunku reflu ilaci kullandim ama devamli kullan kullan olmuyor... karamsarlik bendede cabasiiii ama arrtik Allaha hic isyan etmiyorum ozelliklede haberleri izleyip insanlarin basina gecen olaylari gorunce saskinliktan uzuntuden sukur diyorum...
Cok sagol canim dedigin gibi kısmet...
Aynen cnm.bir kutu gonal f ne kadar merak ettim
bende istiyorum valla o anları yaşamayı rabbim nasip etsin inşallah bende yarın kan sonuçlarımı alıp aret beye gidicem bakalım ne diycek sol tüpte hıdrosalpenks var benım nasıl bı uygulama yapıcak onu konusucaz adamla konuşmak bıle ıyı gelıyo bana umut kaplıyo içimi eve gidene kadar hayaller kuruyorum hep
Ne güzel canım için rahatlıyorsa dr görüşünce artı senin için rahatca geçirebileceğin biir tedavi süreci olur inşALLAH.
ve üstüste açık amelıyat olmak ıyımı bılmıyorum kafam cok karışık ya daha kotu olursam bıyerı duzeltelım derken başka bısey olursa sonuçta her amelıyat vücut ıcın daha cok rısk taşıyo benım durumumda olan varmı cok merak ettım böyle amelıyat olan ?[/QUOTE]KIZLARRRRRRRRRRR
aret beyle görüştüm ve tüplerde hidrosalpenks olduğu ıcın amelıyatla alınması gerektıgını yoksa tupbebekte basarısız olucagımızı soyledı ben zaten yumurtalıklarımda tekrarlayan tümörden ötürü 2011 de 1. açık amelıyatımı ve daha geçen mayıstada 2.açık amelıyatımı oldum şimdi 3. ve açık amelıyat olmak off o acıları tekrar yasıycam nasıl dayanıcam bılmıyorum benden dualarınızı eksık etmeyın noolur
canım psikolog herkeze pasiflora öneriyor galiba bir kaç arkadaşa daha önermişti.. hiç tavsiye etmem helede tedavi süresinde dışardan yan etki hiç iyi değil..
ben universiteye giderken kullanmıştım çok yan etkileri var.. uyku hali yapıyor, bilinç kaybı yapıyor, sersem gibi dolaşıyorsun.. zamanla ilaç yetmiyor dahada fazlasını istiyorsun..birakıncada günlerce rüyanda halüsünasyonlar görüyorsun. ayrıca uzun süreli kullanımda bu ilaç intihara kadar götürüyor..