Hastayken olmaz tabi ben olmadın sandım.biz annemin orda komşu var durumları kötü onların çocuklarına verdik çocuk nede olsa temiz kalpliler.sende çocuklara ver canım
Eşin kendi eliylemi verdi canım adına verebiliyormuyum yoksa kuran kursuda olabilir heralde..Öyle ihtiyacı olan çocuk da bulursam olur tabi
Birde verirken karşı tarafa hangi niyetle verdiğini söylemiyorsun dimi
Valla canım o cebinden beb cebimden anneme verdik ayrı vermek gerekiyormuş.niyetimizi söylemedik canım valla söylememde zaten :)))
anladım canım öyle yapalım bizde
Sohbet var bugün gitsemmi bilmiorum kimseyi tanımıyorum orda sadece sohbet dinliyorum o yüzden ii oluyor ağlıyorum bol bol
Hadi gel beraber gidelim
:)) gelirim canım bigün valla neden olmasın.bugün cam silcez( ben hiç sohbete gitmedim şimdiye kadar nilü
Kolay gelsin canım..Gideriz tabi ben haftada 2 3 gidiyordum önceleri inan çok şey kazandırdı bana oradaki atmosfer bir başka tavsiye ediyorum şiddetle:)
Tedavin hayırlı olsun canım diğer topikde de konuşmuştuk seninle hangi testleri yaptırdığını öğrenmek istiyorum süleymaniyedekileri kabul etmiyor mu acaba bilgilendirirsen sevinirim.
canım ilk muayeneye gittiğimde e2 testi yaptılar bide hormon testlerime baktılar tekrar bişiler daha istediler ama daha yaptırmadım onları tedavi sürecinde mutlaka yaptırın dediler perşembe günü kontrole gidicem o zaman heralde tekrar kan istiycekler tahminim
Ay canim ne kadar ödedin e2 testine bi de neler istediler cuma günü ben de gidicem de hazırlıklı olayım diyorum
cuma günü ist tüp e mi gidiceksiniz bana mail göndermişlerdi yapılacak rutin kan tahlillerini onlarımı soruyorsunuz?
Aynen canım oraya gıdıcem neler istiyor yazabilir misin?
düşünüyorum cnm aslında ama işte insanın içinde ufakta olsa hep bir acaba oluyor..akşam şu testi alana kadar bana rahat yüzü yok valla kızlar...
Canım ben onların hepsini devlette yaptırıp aret bey e götürmüştüm o kadar çok ki sonuçlar benim sırf 3 sayfa eşimin tek.bence sen de ara sana da mail atsınlar devlet hastanesinde yaptır götür canım
Benim de var da 2 aylık kabul eder mi bilmiyorum sağlık ocağında yaptırdım bazılarını bugün tekrardan sağol canım
Merakla yükselmiş değerini bekliyoruz canımmmm :))
Eder canım 6 aya kadar kabul ediyolar kan tahlillerini
Merhaba canim benim rapor isi yatti kendi imkanlarimla tup bebek olcam aret beyden randevu alcam haftaya artik zaman kaybetmek istemiyorum
Aynen canım oraya gıdıcem neler istiyor yazabilir misin?
Eki Görüntüle 850972 yapamadım heralde