merhaba uzun zamndın tup bebek topığıne uğramıyorum baya bır ara verdım 2 tüp 2 aşılama deneyımım var 2.de ist en ıyı merkezlerınde oldu ama malesef yanlış dr şeçımlerı yuzunden hep olumsuz oldu tüp ler tam bı fıyaskoydu zaten ilk tek embrıy transfer ettıler polıp varmış o yuzden tutmadı dedıler 2 kere polıpler yuzunden hıst oldum ve 2.dondum tupe başladım 2 embrıyı transfer ettık dedıler tek embrıyormuy oda kalıtesızmış oda olmadı maddı manevı çok yaıprandım ve baya bı ara verdım bugun normak jınekologa gıttım tatlıllerım vardı gıtmedığım unlu dr kalmadı ama bunun kadar mukemmel bır dr la karşılaşmadım askerı hastane kadın doğumcu bana teker teker tum tahlıllerımı anlattı ve eşimde varıkosel varmış 5 yıl once tahlılde gorunmuş ama bana bunu hiç bır dr demedı hep herşey guzel dedıler bendekıde salaklık çok acelecıyım ust uste tedavıler açıklama yapmayan dr lar
ve ozete geleyım çok konuştum yıne bugun gıtmış olduğum dr bana aret kamarı onerdı benımde aklımda vardı ama goruşmeye gıdememştım nasıp kısmet işte hep farklı knıklere gıttım ve arkadaşımın ablası onda 20 yıldan sonra hamıle kaldı 2. denemesınde sizce nasıl bır dr ve o merkezde urologa gıden varmı acaba