Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

bugün gitmedinmi okula dersin yokmuydu canım bende temizlik yaptım ağır ağır dün geldi gb ama dünden beri tık yok orucumuda tutamadım :KK43:

Gittim canım sabahcıyız ya öğlen evdeydik.evi bir temizlemişim kız bal dök yala bi camlarım kaldı annem gelcek yardıma yarın yükseklik kırkum var dışardan silemiyorum :))) bende yarın temizleniyim şu duaya başlıycaz sadakamızı bugün verdik nilü sende keşke sadaka verseydin bugün başlardın duaya temizlenince devam ederdin vakit vakittir

aynen öle cnm zaman vakit gelince rabbim herkese nasip edecek ben yürekten inanıyorum..sende en kısa zamanda bu takvimi yapıcaksın bitanem hiç üzülme...

Şimdi canım sen bize yaz bakalım transferin ilk gününden beri neler yaptın ümitsizlik dışında :) ayrıntılı olarak istiyoruz ne yedin ne içtin çalıştın mı yattın mı neler yaptın canım ?

merhaba uzun zamndın tup bebek topığıne uğramıyorum baya bır ara verdım 2 tüp 2 aşılama deneyımım var 2.de ist en ıyı merkezlerınde oldu ama malesef yanlış dr şeçımlerı yuzunden hep olumsuz oldu tüp ler tam bı fıyaskoydu zaten ilk tek embrıy transfer ettıler polıp varmış o yuzden tutmadı dedıler 2 kere polıpler yuzunden hıst oldum ve 2.dondum tupe başladım 2 embrıyı transfer ettık dedıler tek embrıyormuy oda kalıtesızmış oda olmadı maddı manevı çok yaıprandım ve baya bı ara verdım bugun normak jınekologa gıttım tatlıllerım vardı gıtmedığım unlu dr kalmadı ama bunun kadar mukemmel bır dr la karşılaşmadım askerı hastane kadın doğumcu bana teker teker tum tahlıllerımı anlattı ve eşimde varıkosel varmış 5 yıl once tahlılde gorunmuş ama bana bunu hiç bır dr demedı hep herşey guzel dedıler bendekıde salaklık çok acelecıyım ust uste tedavıler açıklama yapmayan dr lar :KK43:
ve ozete geleyım çok konuştum yıne bugun gıtmış olduğum dr bana aret kamarı onerdı benımde aklımda vardı ama goruşmeye gıdememştım nasıp kısmet işte hep farklı knıklere gıttım ve arkadaşımın ablası onda 20 yıldan sonra hamıle kaldı 2. denemesınde sizce nasıl bır dr ve o merkezde urologa gıden varmı acaba

merhaba uzun zamndın tup bebek topığıne uğramıyorum baya bır ara verdım 2 tüp 2 aşılama deneyımım var 2.de ist en ıyı merkezlerınde oldu ama malesef yanlış dr şeçımlerı yuzunden hep olumsuz oldu tüp ler tam bı fıyaskoydu zaten ilk tek embrıy transfer ettıler polıp varmış o yuzden tutmadı dedıler 2 kere polıpler yuzunden hıst oldum ve 2.dondum tupe başladım 2 embrıyı transfer ettık dedıler tek embrıyormuy oda kalıtesızmış oda olmadı maddı manevı çok yaıprandım ve baya bı ara verdım bugun normak jınekologa gıttım tatlıllerım vardı gıtmedığım unlu dr kalmadı ama bunun kadar mukemmel bır dr la karşılaşmadım askerı hastane kadın doğumcu bana teker teker tum tahlıllerımı anlattı ve eşimde varıkosel varmış 5 yıl once tahlılde gorunmuş ama bana bunu hiç bır dr demedı hep herşey guzel dedıler bendekıde salaklık çok acelecıyım ust uste tedavıler açıklama yapmayan dr lar :KK43:
ve ozete geleyım çok konuştum yıne bugun gıtmış olduğum dr bana aret kamarı onerdı benımde aklımda vardı ama goruşmeye gıdememştım nasıp kısmet işte hep farklı knıklere gıttım ve arkadaşımın ablası onda 20 yıldan sonra hamıle kaldı 2. denemesınde sizce nasıl bır dr ve o merkezde urologa gıden varmı acaba

Yaşadıkların için üzüldüm Allah tekrar ettirmesin inşallah.anlayamadığım dondurulmuş 2 transfer ettiler ama tekmiş ve kalitesizmil demişsin iki dedilerse tek ve kalitesiz olduğunu siz nasıl anladınız canım?

Aret kamar geçen ay ilk tüp denememi yaptı ama negatif.dr iyi bir dr istediğin açıklamayı yapıyor ve seni rahatlatıyor.ama kısmet işi bunlar Allah nasip etmeyince en iyisiyle bile olmuyor.bir dondurulmuşum var kısmet olursa ocakta denerim.inşallah sende en yakın zamanda hamile olursun canım.:)))

dün iğnelerimin 3. günüydü ve 6 tane yumurtam büyümüş 17 -18-13-14 mm büyüklükleri sizce iyimi?perşembeye kadar devam et dedi doktor 3 taneye çıktı iğneler gonalf 450 vuruluyodum şimdi cetrotide ve menogon eklendi ilk defa yaşadığım için bu durumu sizden fikir almak paylaşmak istedim ..

bu arada karakedi senin için inanılmaz sevindim Rabbim tamamına erdirsin tüm isteyen dileyen kardeşlerimize nasip etsin..

Şimdi canım sen bize yaz bakalım transferin ilk gününden beri neler yaptın ümitsizlik dışında :) ayrıntılı olarak istiyoruz ne yedin ne içtin çalıştın mı yattın mı neler yaptın canım ?

cnm benim ben diğer denemelerimde çok dikkat etmiştim bunda cok öyle dikkat etmedim cuma transferim oldu saat 5 gibi eve geldim biraz uydum sonra iğneye gittim..2 gün evde dinlendim ama öyle bütün gün yatmadım iğneye gidip geldim annem yakın oturuyor ona gectim geldim hatta pazar günü misafir geldi evi biraz sildim bile :)) çünkü hemşire yatma dedi sen dolaştıkça senin kan dolaşımından bebeğin glişicek dedi öyle olunca bende bu sefer yatmadan deniyim dedim :)) pazartesi işe başladım zaten işe gitmek için otobüse 15 dk yürüyorum mesela hergün öyle yürüdüm gidiş dönüşte onun dışında yeme içme konusunda özel bişi yapmadım normal şeyler yedim..

kızlar akşam testimi tekrarlıycam inşallah değerim iki katına çıkmıştır..dua edin bana nolurrr...

kızlar akşam testimi tekrarlıycam inşallah değerim iki katına çıkmıştır..dua edin bana nolurrr...

İki katı geçmiştir canım benim 390 falan olur bugün inşallahhh :)) rahat olllll şekerim herşey yolunda olucak senin kalbin çok temiz çünkü Allah gönlüne göre veriyor bak

dün iğnelerimin 3. günüydü ve 6 tane yumurtam büyümüş 17 -18-13-14 mm büyüklükleri sizce iyimi?perşembeye kadar devam et dedi doktor 3 taneye çıktı iğneler gonalf 450 vuruluyodum şimdi cetrotide ve menogon eklendi ilk defa yaşadığım için bu durumu sizden fikir almak paylaşmak istedim ..

Canım önemli olan sayı değil kaliteleri az olsun kaliteli olsun döllensinler bebiş gelsin.o yüZden rahat ol ki onlarda rahat gelişsin dimi? Stres yapma sakın bence gayet güzel gidiyor.hayırlı olsun tedavin :)

çok teşekkür ederim senin duan kabul olur şimdi :KK70: inşallah ikizdir :KK70:

inşallah cnm sağlıklı ilerlesinde ben 1 taneyede razıyım valla..canım hepinize her akşam bol bol ediyorum kızlar siz hiç merak etmeyin..

İki katı geçmiştir canım benim 390 falan olur bugün inşallahhh :)) rahat olllll şekerim herşey yolunda olucak senin kalbin çok temiz çünkü Allah gönlüne göre veriyor bak

ayy cnm inşallah bir an önce akşam olsunda testi yaptırayım istiyorum içim içimi yiyor inan..inşallah dediğin gibi bir aksilik olmadan hersey yolunda gider inşallah..

arkadaşlar bende aret beyin hastasıyım 2 tane olumsuz aşılamam var aret beyde dün raporumu merkeze götürdüm ve aret beye muayenemi oldum.kan tahlili yaptılar sonuç normal dedi ve tedaviye başlanacak dedi hemşireler doktorla görüşmedim daha uzun protokolmü kısa protokolmü herhangi bir bilgi alamadım doktordan size doktor bilgi verdimi nasıl bir yol izleneceği konusunda

Tedavin hayırlı olsun canım diğer topikde de konuşmuştuk seninle hangi testleri yaptırdığını öğrenmek istiyorum süleymaniyedekileri kabul etmiyor mu acaba bilgilendirirsen sevinirim.

Gittim canım sabahcıyız ya öğlen evdeydik.evi bir temizlemişim kız bal dök yala bi camlarım kaldı annem gelcek yardıma yarın yükseklik kırkum var dışardan silemiyorum :))) bende yarın temizleniyim şu duaya başlıycaz sadakamızı bugün verdik nilü sende keşke sadaka verseydin bugün başlardın duaya temizlenince devam ederdin vakit vakittir

bendede var yükseklik korkusu bende silemiyorum dışardan :)
Ben regl oldum die başladığım gün veririm dedim ama bugün daha ii olurdu heralde duaya nasıl başlıcamki hastayken okunmuyoduyaa
Bizim burda kime vercem bide onu düşünüyorum

inşallah cnm sağlıklı ilerlesinde ben 1 taneyede razıyım valla..canım hepinize her akşam bol bol ediyorum kızlar siz hiç merak etmeyin..

ayy cnm inşallah bir an önce akşam olsunda testi yaptırayım istiyorum içim içimi yiyor inan..inşallah dediğin gibi bir aksilik olmadan hersey yolunda gider inşallah..

Duların için sağol canım benim..
Sen hep iyi düşün kötü zandan uzak dur bakimmm herşey çok güzel olacak ALLAHın izniyle

Duların için sağol canım benim..
Sen hep iyi düşün kötü zandan uzak dur bakimmm herşey çok güzel olacak ALLAHın izniyle

düşünüyorum cnm aslında ama işte insanın içinde ufakta olsa hep bir acaba oluyor..akşam şu testi alana kadar bana rahat yüzü yok valla kızlar...

bendede var yükseklik korkusu bende silemiyorum dışardan :)
Ben regl oldum die başladığım gün veririm dedim ama bugün daha ii olurdu heralde duaya nasıl başlıcamki hastayken okunmuyoduyaa
Bizim burda kime vercem bide onu düşünüyorum

Hastayken olmaz tabi ben olmadın sandım.biz annemin orda komşu var durumları kötü onların çocuklarına verdik çocuk nede olsa temiz kalpliler.sende çocuklara ver canım

X