Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Yükselir canım sen merak etme bi günün kaldı ve 10.gün değerin çok iyi zaten sonra kese ve kalp atışı inşallah devamıda gelcek ve kucağınada alcaksın hepsi olcak Allah ın izniyle ben inanıyorum canım sen rahat ol mutlu ol keyfini çıkar pozitif sonucun tamam

tmm itanem çok sağol acaba ikiz olabilir mi? bana 2 embriyo transfer edilmişti biliyorsun...

tmm itanem çok sağol acaba ikiz olabilir mi? bana 2 embriyo transfer edilmişti biliyorsun...

canım gözün aydın çok sevindimmm ALLAH tamamına erdirsin sana yılbaşı hediyesi :))) bana da dua et hamişlerin duası kabul olurrr
Hayırlı bir hamilelik geçiririrsin inşALLAH

anım benim 12 gün 133 14.gün 248 ve 18.gün 1033 ev ikizzz. dün keseleri gördümmm

eğişiyor canım.. 11. gün benim 207ydi , ikizdi , tek devam ediyor ..
genelde 190-200 ve üzeri olursa ikiz oluyor takip ettiğim kadarıyla .. ama istisnalar da olabiliyor ...
Allah sağlıklısını ve hayırlısını versin ...

böyle yazmışlar forumdan ama sen sabret şimdi fazla kurcalama sağlıklı olsunda

cnm bu benim 10. gün değerim olduğu için acaba mı dedim ama benim için hiç sorun değil 1 olsun 2 olsun bizim olsun :)

cnm bu benim 10. gün değerim olduğu için acaba mı dedim ama benim için hiç sorun değil 1 olsun 2 olsun bizim olsun :)

tabii sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsunda çokk heyecanlı bana sanki o duygu çok uzak 5 sene boyunca bir fiil 1 kere bile olmayınca hep aynı hüsran
Eşin nasıl tepki verdi en çok merak ettiklerimden :)

canım gözün aydın çok sevindimmm ALLAH tamamına erdirsin sana yılbaşı hediyesi :))) bana da dua et hamişlerin duası kabul olurrr
Hayırlı bir hamilelik geçiririrsin inşALLAH

evet cnm böyle güzel bir gecede bu haberi almak beni dahada mutlu etti gerçekten ederim tabiyki cnm benim etmez olur muyum rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah

tabii sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsunda çokk heyecanlı bana sanki o duygu çok uzak 5 sene boyunca bir fiil 1 kere bile olmayınca hep aynı hüsran
Eşin nasıl tepki verdi en çok merak ettiklerimden :)

cnm test sonucunu aldım bismillahirrahmanirrahim dedim ve açtım bir baktım 110.85 değer eşim inanamadı kağıdı kaptı hemen elimden donduk kaldık sonra birbirimize sarıldık baktım ikimizde ağlıyoruz hastanedeki doktorlarda bir bebek haberi geldi galiba dedi evet dedik onlarda tebrik etti. ben kendimden bekliyordum aglamayı fln ama eşimden hiç beklemiyordum..

Gözlerim doldu okurken:) ikiz gibi geldi bana da ama demedim sana ümitlenme diye hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da

Gözlerim doldu okurken:) ikiz gibi geldi bana da ama demedim sana ümitlenme diye hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da

cnm benim gerçekten bu his yaşanmadan anlaşılmıyormuş dün bunu anladım tarifsiz bişey gerçekten sonucu aldım kan ter içinde kaldım 15 dakika dolaştık dışarda sonra döndük iğnemi yaptırdık düşün kendimize gelemedik o süre içerisinde eşim sürekli bana sarılıyor öpüyor fln bir acayipti yani :)) cnm inan ikizde gözüm yok olsa tabiyki çok sevinirim ama 1 tane olsun benim olsun yeterki sağlıklı sıhhatli olsun ben başka birşey istemiyorum inan..

Hıçkıra hıçkıra ağlattın beni eşimi,n ağladığını hiç görmedim acaba ağlarmı böyle bi haber de

4 yıl olmuştu sizin de evleneli heralde dimi bide dondurulmuşlarını başka yerden aldın da ist tüpde yaptırdın dimi canım olucağı varssa o şartta bile olur işte ben hiç duymamıştımda daha önce öyle bişi o yüzden.
Bu arada gebelik takvimin çok yakıştı canım.

Hıçkıra hıçkıra ağlattın beni eşimi,n ağladığını hiç görmedim acaba ağlarmı böyle bi haber de

Bence bu kadar uğraşın emeğin çok isteyipte olmamanın üzüntünün beklemenin üstüne ağlarlar onlarda gibime geliyor.birikmiş gözyaşları onlar,biz heran heryerde ağlıyoruz da onlar içine atıyor.ağlasınlar yeter ki sevinçten ağlasınlar canım dimi?

Hele bi olsunda ağlamalarımız sevinçten olsun canım en çok beklleyen benim heralde aranızda 5 yıl ya çıkaramıyorum ki aklımdan Her ne kadar birbirimize desekte başka şeylerle uğraşalım die sabah uyanıyorum aklımda gündüz akşam herzaman ne yapmamız lazımmm olana kadar rahat yokda bize

ahh cnm benim hiç üzülme nolur benimde 4 sene sonra oldu bak..emin ol aglar biz eşimle 7 yıldır birlikteyiz 7 yıldır sadece 1 kere agladıgını görmüştüm bu 2 oldu düşün cnm..hiç belli etmiyordu ama oda benim kadar üzülüyormuş demekki..beni üzmemek için belli etmiyormuş..erkeklerin yapısı bizden farklı

evet cnm 11 kasım evlilik yıldönümümüz 7 kasımda dogum günüm 3 mutlulugu birden yasıyorum..evet cnm ben tüp bebek denememi eurofertilde yaptım 3 yumurtam oluştu 1 tanesini koydular 2 tanesini dondurdular..ben 2 tanesinin birden koyulmasını istedim dondurulmuşlarda eurofertil biz tek tek koyuyoruz dedi istanbul tüp bebek biz ikisini birden koyarız dedi.öyle olunca ordan alduık bebekleri istanbul tüp bebeğe getirdik cnm..çözülürken bozulucaklar diye çok korktum ama şükürler olsun 2 side bozulmadan çözüldü ve ikisinide transfer ettiler ve rabbime şükürler olsun yüzümüzü güldürdü.sağol cnm benim bir yaptım 4 haftalık dedi takvimde ama benim bebişlerim daha 11 günlük öyle olunca bende 2 haftalık olucak şekilde sectim öyle oluyor heralde dimi :))) öyle özeniyordumki takvimi olanlara sonunda rabbim banada nasip etti en kısa zamanda sizlerede nasip edicek kızlar dualarımdasınız..

eğlarlar cnm benim ağlarlar siz hiç merak etmeyin

Valla ben ümidimi yitirmedim ama olucak gibi de gelmiyor karışık bi duygu yaşadığım bu.ne yapmamız lazım bende hiççççç bilmiyorum

Zamanı gelmiş canım hepsi bahane dimi :))) ALLAH ım mutluluğunu daim etsin yuvanız bebişle daha bi şenlensin İNŞALLAH.
Bende çok özeniyorum takvime hatta motive olayım diye arada yapmak geçiyor içimden ama karıştırma diyorum oraları

aynen öle cnm zaman vakit gelince rabbim herkese nasip edecek ben yürekten inanıyorum..sende en kısa zamanda bu takvimi yapıcaksın bitanem hiç üzülme...

aynen öle cnm zaman vakit gelince rabbim herkese nasip edecek ben yürekten inanıyorum..sende en kısa zamanda bu takvimi yapıcaksın bitanem hiç üzülme...

İNŞALLAH Ebrum da bende artık hamilelik sürecine girelim en kısa zamanda ALLAHım n'olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…