Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekranda çıkıyor canım çok teşekkürler bayandan ama test istemiş bazilarinin ismini bile duymadığım testler :) nerede yaptirdin bunlari
ben henüz yaptıramadım canım raporumun çıkmasını bekliyorum öyle yaptırıcam bayandan 9 tüp alınıyormuş kan öyle duydum yanlış hatırlamıyorsam ama ebruu nerde yaptırdığını yazar canım.
9 tüp kan mı of of çok tutar orası kesin?
Ebruuucan 11.07,2013 de yaptırmışım ben hormon testimi günü geçicek neredeyse bidaha mı yapcaklar.. ist tüp de belki yeni ister bunları dimi
Canım ocakta doluyor o zamana kadar sen gidersin ist tüp e
Giderim umarım şimdide yok histeroskopide bişi çıkıcakta ameliyat dicekler diye korku başladı umarım iyi geçer
Yaaaa neden aşılamamı çıktı yine ne oldu neden yattı ki
Ben daha once ozel hastanede 2 kere asilama olmustum klomenle asilama olmustum dun arastirma hastanesine gittim wvraklarimu teslim etmeye bana diyoki yok igneyle asilama olcakmisim 2 kerede aradtirma hastanesinde aşılama olcakmisim bende dedim dalga mi geciyorsununuz esimin sperm sayi 2 milyon nasil adilama olcam esimin yuzde 33 hormonlari bitmis demis uroloji doktoru hic vakit kaybetmeden rupe gidin demis ben anlatamadim bay cok bilmis doktora istemiyorum dedim allah kahretsin boyle doktorlari beni delirtti halada kendime gelemedim
Canım ya çok üzüldüm valla gerçekten şerefsizler sizinde şansınız yokmuş nasıl olur ya erkek infertilitesinde hemen tüp yazıyordu bana verdikleri evrakta aşılama istemiyorlardı.maddi durumunuz elvercek mi canım?biraz daha uğraş tekrar konuşun tahlilleri görmüyorlar mı ya az para değil çünkü baya fark var.bence şansını tekrar dene ne aşılaması ya iğne ilaç ne fark eder aşılama olmuşsun işte canım
Merakla yükselmiş değerini bekliyoruz canımmmm :))
Sperm sayisi 5 milyonun altindakilere asilama yapilmiyormus dedim nasil olurda asilama olcam dedim sperm hareketimizde yuzde 95 hareketsiz nasil olcak dedim doktorda ne yapalim prosedür bu dedi cikti isin icinden hayirda madem oyle niye veni oyaladilar anlamadim para olayina da gelirsek esim kredi cekcek borc harc yaptircaz baska care kalmadı tek duam sonu iyi olsun bebegime kavusayim cak canim yaniyo cok
cnmcım yaptırdım testimi şükürler olsun değerim 265 e çıkmış 12. gün değeri 265 olmuş oldu..kızlar dış gebelik fln değildir dimi öyle bir şey olucak diye cok korkuyorum..inşallah sağlıklı şekilde yükselmeye devam eder.
Sperm sayisi 5 milyonun altindakilere asilama yapilmiyormus dedim nasil olurda asilama olcam dedim sperm hareketimizde yuzde 95 hareketsiz nasil olcak dedim doktorda ne yapalim prosedür bu dedi cikti isin icinden hayirda madem oyle niye veni oyaladilar anlamadim para olayina da gelirsek esim kredi cekcek borc harc yaptircaz baska care kalmadı tek duam sonu iyi olsun bebegime kavusayim cak canim yaniyo cok
Yaşadıkların için üzüldüm Allah tekrar ettirmesin inşallah.anlayamadığım dondurulmuş 2 transfer ettiler ama tekmiş ve kalitesizmil demişsin iki dedilerse tek ve kalitesiz olduğunu siz nasıl anladınız canım?
Aret kamar geçen ay ilk tüp denememi yaptı ama negatif.dr iyi bir dr istediğin açıklamayı yapıyor ve seni rahatlatıyor.ama kısmet işi bunlar Allah nasip etmeyince en iyisiyle bile olmuyor.bir dondurulmuşum var kısmet olursa ocakta denerim.inşallah sende en yakın zamanda hamile olursun canım.:)))
bende bunu dr umdan oğrendım negatıfı aldığım gun ağlayarak merkeze gıttım dr boşver cnm bır daha denerız bu tedavıyı saymayalım tek dı zaten kalıtesız dedı ve ben şok ustune şok oldum nutkum tutuldu bişey dıyemedım ilk tedavıdede aynı şeyı soylemştı polıpın varmış oyuzden olmadı dedı bendekıde salaklık elım kolum bağlı dr ne derse yapıyordum ve benle tedavı olan bır çok kk dan ark hepsının olumsuz oldu artık o dr klınkte artık yok yenı merkez açmış kendıne 1 sene sonra maıl attım kandırıl dıye merkee tekrar goruşmeye çağırdılar ayağım zor gıttı tekrar aynı şeylerı yaşadım yıne bu merkezde yaptırırsan ilaçları elımde kalanlar verırım dedı başka bır dr fıyattada özel bı ındırım yapıcaklarını soyledıler ama artık guvenım kalmadı orası ıst en ıyı merkezı dıye geçıyor
tadavılerden soğudum uyku duzenım kalmadı ilaçlarla uyuyorum baya bır ara verdım kılo aldım yaşım geçiyo ıns bundan sonrası ıyı olur cumlemız için hep aklımda bu merkez vardı ama nasıp işte evımde çok yakın gıtmesı kolay buyuk umudum arkadasımın ablası o aret beyden çok menun donmuş bebısını 20 yıl sonra kucagına aldı 40 yaşında anne oldu ins rabbım daha fazla bekletmeden sağlıklı sıhhatlı bebışler versın inş
senınde donmuş tedavın ıns hayırlısıyla olur bu işler maddı manevı zor işler
ve bişey sorabılırmıyım bu merkezde urologa gıttınmı?
Yok canım değerin yükselmiş işte iki katı geçmiş baksana gözün aydın merkezini ara yarın bildir ne zaman çağırcaklar bakalım kese için hayırlısı inşallah :))
kızlar merkezden aradılar hiçbir sorun yok şükürler olsun haftaya cuma kese muayenesi var bakalım..inşallah herşey sağlıklı sıhhatli ilerler.
Allah tamamina erdirsin canım çok sevindim senin adına bize de nasip olur inşallah