Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Valla canım benimde belli günden sonra adet belirtilerim başlamıştı dün adet oldum adet belirtilerim hala geçmedi.normalde göğüslerim söner kasık ağrım geçer ertesi gün adet olucağımı anlardın.ama ilaçlardan işte hala geçmediğine göre.seninde ondan işte canım üzülme kötü düşünme.

valla cnm düşünmiyim diyorum ama elimden gelmiyor malesef.ben bundan önceki 3 denememdede 12. günü hiç göremedim zaten..sanırım bunda da öyle olucak.umut biryerlerde hep var belki ilk denemem olsa böyle düşünmezdim ama artık deneye deneye kendimizi tanıdık galiba..eşim çok üzülecek bu sefer çok umutluydu 2 tane konduğu için. nasip kısmet

Hiç üzülme eşin de üzülmeyecek hamile olcaksın allahın izniyle ben öyle hissediyorum sana aksam dua ettim

Hiç üzülme eşin de üzülmeyecek hamile olcaksın allahın izniyle ben öyle hissediyorum sana aksam dua ettim

sağol bitanem allah binlerce kez razı olsun bende dua ediyorum her akşam dualarıma senide katıyorum artık cnm benim..pazar günü izinliyim cumartesi gecesi o söylediğin duayı okuycam sabaha kadar rabbime sıgınıcam pazartesi akşamıda test yaptırıcam idrar testi aldım ama elim gitmiyor yapmaya belki pazar sabahı yaparım eger hastalanmazsam..rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

Bazıları 12.gün idrar testi yapıp negatif çıkıyormuş ama aynı gün kan testi pozitif oluyormuş herkesin farklı işte amannn.sen ne hissediyosan onu yap canım.olmazsa da sakın üzülme tamam mı hayırlı ise olsun canım hayırlı değilse olmasın bi yazı var sana gönderiyim bulup oku seni rahatlatır canım benim.

“Tevekkül insanın zâhirdeki sebeplere riayet etmesi ve lâkin kalbini onlara bağlamayıp Hak Teâlâ’ya dayanması demektir.” (Elmalılı)

Müslümanlar kaza ve kadere itimad ediyorum diyerek sebeplere yapışmayı terk edemezler. Bu, asla câiz değildir. Çünkü Cenâb-ı Hak her şeyi bir sebebe bağlamıştır. Meselâ yiyecek ve içecekleri hayatın devamına sebep yaratmıştır. Biz insanlar Allâhü Teâlâ’nın sünnetine, âdet-i ilâhîsine bakarak dâimâ -gerek geçimimiz ve gerek maddi ve manevi yükselmemiz için - lâzım gelen sebeplere tevessül ederiz. Yoksa sebepleri bırakıp “Kader ne ise o olur veya ben Allâh’a tevekkül ediyorum” diyemeyiz. Bizim böyle sebeplere sarılmamız Allâh’ımıza olan tevekkül ve itimadımıza zıt değildir. Nitekim âyet-i kerîmede (meâlen) “Sonra da azmettin mi artık Allâh’a tevekkül et, çünkü Allâh tevekkül edenleri sever.” (Âl-i İmrân, 159) buyurulmuştur.

İnsanlar evvelâ sebeplere tevessül eder, sonra da Hakka tevekkül eyler. Meselâ ziraat erbabından isek evvelâ tarlamızı sürer, tohumu eker; icab ediyorsa toprağı sular, zararlı otları da koparırız. Bunlar mahsulâtın yetişmesi için birer sebeptir. Bizim elimizden gelen de ancak budur; sonra tohumun büyümesini ve âfetlerden korunmasını Rabbimize havâle ederiz.

Cenâb-ı Hakka tevekkül ettim diyerek devesini bir yere bağlamaksızın huzuruna gelen bir zata Peygamber Efendimiz: “Çık deveni bağla da sonra tevekkül et.” buyurmuştur.

cnm çok güzel bir yazı çok teşekkür ederim. bende her zaman aynı şeyi söylüyorum.biz elimizden geleni yapalım takdir ilahi yaradanındır diye...rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin

Her şeyin hayırlısını istemek...
Zamanın birinde bir padişah yaşarmış.Padişah avlanmayı çok sever,sıksık avlanırmış.Padişahın aklı-selim , "Herşeyin hayırlısı ,her şeyde bir hayır vardır." cümlesini dilinden düşürmeyen bir de veziri varmış.Padişahın başına birşey gelse vezir hep ;"Padişahım üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır." dermiş.Padişahda vezire bu yüzden çok kızarmış.Yine birgün padişah vezirine "bugün ava nereye gidelim "diye sormuş,vezir bir yer tarif etmiş.Oraya gitmişler fakat avlanırken padişah elinden yaralanmış, eli kanamış ve elinin yarasını sarmışlar.Padişah vezirine kızmış,"senin yüzünden oldu" demiş.Vezir yine aynı cevabı vermiş ;"Her işte bir hayır vardır padişahım ,üzülmeyin."demiş.Bunun üzerine padişah vezire çok kızıp,ben elimi kesiyorum,sen bana "Her işte bir hayır vardır" diyorsun deyip veziri zindan attırmış.Vezir zindana giderken yine "Her işte bir hayır vardır" deyip gitmiş.Padişah yine öfkelenmiş,"adamı zindana attırıyorum adam yine aynı şeyi söylüyor" demiş.Padişah avlanmak için az bir adamla başka insan ayağı değmemiş bir yere gitmiş,avlanırken oranın yerlileri bunları faka bastırıp,esir etmişler.Yerliler hergün bir esiri kendi inançları gereği kurban ediyorlarmış,sıra padişaha gelmiş ama onu serbest bırakmışlar.Çünkü yerlilerin inanacına göre sakat veya ,bir yeri yaralı admdan kurban olmazmış.Padişah vezirini düşünüp ona hak vermiş.Hemen ülkesine dönüp vezirini serbes bıraktırmış.Ama yine soruyu sormuş; "Hadi benim elimin kesilmesini anladık,peki senin zindana girmendeki "hayır" nedir demiş.Vezirde bende zindana girmeyip sizinle gelseydim,yerliler şimdi diğerleri gibi benide kurban etmiş olacaklardı demiş

Ne güzel bir kıssa dan hisse canım..
Dimi her birimiz biliyoruz her işte hayır olduğunu ama isteklerimizin olmasında/olmamasında ki güzelliğide hemen görmek istiyoruz..

Tutar inşALLAH denemen ALLAH yardımcın olsun hemencicik yazarsın buraya sonucunu :)

Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!”

Allah’ım! Bizi sana yaklaştıracak, rızana uygun işler nasip eyle.

Ey Allah’ım! Sen merhametlilerin en merhametlisi-sin. Bize merhametinle muamele et, amin

Peygamber Efendimiz bir hadîs-i şerîfinde buyurdu ki:
“Bir kimse, Muharrem ayının ilk günü [ya’nî hicrî yılbaşında], aşağıdaki duâyı 3 defa okursa, Allahü teâlâ o kimseyi, gelecek Muharrem ayına kadar bütün belâlardan emîn kılar.”

Şeyh Şihâbüddin-i Sühreverdî’den menkûldür ki: “Her kim bu duâyı aşûre günü üç kerre okursa ölümden de emîn kılınır. Zîrâ o sene ölümü mukadder olan kimseye, bu duâyı bu veçhile okumak nasip olmaz. (Hâmiş)

Duânın Latin harfleriyle yazılışı şöyledir. Mümkün mertebe, duâyı, doğru olarak Arabî aslından, orijinalinden okumalıdır.

“Bismillâhirrahmânirrahîm. Elhamdü lillahi Rabbil-âlemîn. Ves-salâtü ves-selâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn. Allahümme Entel-Ebediyyül-Kadîm. El-Hayyül-Kerîm. El-Hannânül-Mennân. Ve hâzihî senetün cedîdetün, es’elüke fîhel’ısmete mineş-şeytânir-racîm, vel-avne alâ hâzihin-nefsil-emmâreti bis-sûi vel-iştigâle bimâ yukarribünî ileyke, yâ zel-celâli vel-ikrâm, bi-rahmetike yâ erhamer-râhimîn. Ve sallallahü ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve Ehli beytihî ecmaîn.”

Meâli ise şöyledir: “Besmele”, “hamdele” ve “salvele”den sonra, “Ey Allah’ım! Sen Ebedî ve Kadîmsin [Kendinden evvel hiçbir varlık olmayan], varlığı, hayâtı devâmlı olan, kullarına keremi ziyâde, merhameti, ni’metler bağışlaması sonsuz, yalnız Sensin Allahım!

İşte bu yeni yıldır ki, ben, bu yıl boyunca, huzûrundan kovulmuş şeytândan korumanı ve dâimâ kötülüğü emreden nefsime gâlip olmam için yardımını ve beni Sana yaklaştıran işlerle meşgûl olmamı Senden dilerim ey celâl ve ikrâm sâhibi Allahım. Ey merhametlilerin en merhametlisi, rahmetinle muâmele eyle. [Sonunda tekrâr salevât-ı şerîfe var].”

“Nüzhetü’l-mecâlis” kitâbında [I, 156] bildirildiğine göre bir kimse böyle derse, şeytân: “Biz bu kişiden ümîdi kestik” der ve Allahü teâlâ ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki melek görevlendirir.

Ne güzel bir dua

Ewett canım boş geçirmeyelim bu günü ve geceyi inşALLAH başka kimimiz var ki bizi tüm sıkıntılarımızdan kurtaracak..

Kızlar herkese selamlar bugün 10.gunum ve ben dayanamayıp kan testı yaptırdım değerim 110 çıktı çok mutluyum..kımyasal gebelık degıldır ınşallah bu mutluluğumuz hüsrana donuşmezzz pozıtıf sonuc alanlar degerlerınız kaçtı yazarsanız cok sevınırım

Yaaaaaa sana demedim mi canım bak hamilesin.çokkkkkkkkkk sevindim duayı yapmışmıydın akşam ? Değerin gayet iyi bence ama 12.gün tekrarla mutlaka merkeze öyle haber ver.iki günde değerin 300 küsür olur.arkadaşın 12.gün öyleydi değeri ayrıca burdan çok sevdiğim bi arkadaşında 11.gün değeri 116 idi.senin 10.gün çok iyi.sende 12.gün yap mutlaka.kendine dikkat et bişey yapma sakın.dinlen hep.testi tekrarla herşey iyi gidicek inşallah.

Son düzenleme:

Cnm cok teşekkür ederim hala şoktayım İnan.yok Cnm ya yapamadım dün eve cok gec geldim uyuyup kalmışım ama okuduğum başka bir dua vardı onu okudum hergece mutlaka okumaya da devam edıcemm.evet Cnm 12.gun tekrar yapıcam mutlaka ınşallah iki katına çıkar Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah sana hergece dua edıcemm Cnm sakın umutsuzluğa düşme en kısa zamanda Rabbim sanada nasip edıcrk inşallah ben yürekten ınanıyorum

Saol canım eksik etme dualarını.yükselir değerin merak etme ama artık seni eğlendiren şeyler yap hiç düşünme yükselcek artık hamilesin inşallah rabbim tamamına erdirir.dua edicem bende sana.muckkk

Saol canım eksik etme dualarını.yükselir değerin merak etme ama artık seni eğlendiren şeyler yap hiç düşünme yükselcek artık hamilesin inşallah rabbim tamamına erdirir.dua edicem bende sana.muckkk

valla cnm deniyorum ama ne zormuş böle düşünmemek valla aklım fikrim tüm benliğim orda acaba yükselcekmi acaba sağlıklı devam edicek mi sürekli bunları düşünüyorum..rabbim sağlıklı sıhhatli devam etmesini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…