Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

devlet hastanesi bu , keşke istediğin zaman bilgi alabilsen ama nerdeee....

Ben istanbul tüp bebeğe gittim duvarlar bebek resimleri kaynıyo , süleymaniye doğum evinde ufak bi pano var , 5-10 tane koymuşlar okadar ... Ya koymuyolar , yada yapamıyolar :KK43:

ya bnde oraya gtmek istiyorum fakat daha raporum belli değil nası biyer

Muhakkak fark ediyor ama madem böyle bir değişiklik yapıldı ki ufak bir değişiklik değil %200 gibi bir oran yani 1 Ocak itibariyle koyun değil mi ne kadar olsa 745 lira nerde 2.500 lira nerede?

Diğer merkezler in bir kaçında da böyleydi fiyat zaten raporu tam anlamıyla kullanabiliyorum die bu merkezi seçmiştimki birde imsi tekniği herkeze uygulanmıyor demelerine rağmen nasip demiştim ama kafam karıştı.

7.000 8.000 heralde ilaçlarla yine fark ediyorda sen teldemi öğrendin

Evet canım telefon açtım öğrendim ama akşam gidicem ilaç yazdırmaya , yarın sabah veririrm detaylı bilgileri...

Muhakkak fark ediyor ama madem böyle bir değişiklik yapıldı ki ufak bir değişiklik değil %200 gibi bir oran yani 1 Ocak itibariyle koyun değil mi ne kadar olsa 745 lira nerde 2.500 lira nerede?

çok haklısın canım.. pat diye çıkarılmazki...

ya bnde oraya gtmek istiyorum fakat daha raporum belli değil nası biyer

canım ben bir kere gittim , bru arkadaşımız daha tecrübeli , maalesef negatif sonuç aldı ama bildiğim kadarıyla memnundu... çok istedim o pozitif alsın umut olsun bana diye ama takdiri ilahı :KK43:

Diğer merkezler in bir kaçında da böyleydi fiyat zaten raporu tam anlamıyla kullanabiliyorum die bu merkezi seçmiştimki birde imsi tekniği herkeze uygulanmıyor demelerine rağmen nasip demiştim ama kafam karıştı.

biliyomusun ben başka hiç bir merkezi aramadım sormadım.... burda sizin yorumlarınızla seçtim burayı ...

ebrummm canım arkadaşım benim sen çok güçlü bir bayansın tevekkülü ne hayran kaldım inan sorgusuz teslim olmak her yiğidin harcı değil..
Tedavi aşamasındaki sıkıntıların günahlarına kefaret olsun tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın inşallah canım arkadaşım.

canım hakkında hayırlısı olsun allah hepimize nasip etsin vardır bi hayır üzülme sen nerde yaptırdın tüp bebek

biliyomusun ben başka hiç bir merkezi aramadım sormadım.... burda sizin yorumlarınızla seçtim burayı ...

evet baya dır burdayız ebru ile merkezin suçu değil sonuçta zam gelmesi heralde akşam hbrlerini bekliyorum. cnm hayırlı olsun tedavin bu arada tekrar

canım hakkında hayırlısı olsun vardır bi hayır sen nerde yaptırmıştın tüp bebek

İstanbul tüp bebekte yaptırdım nasip değilmiş rabbim istemedi vardır bi hayır.memnundum ordan.herkesin negatif olcak diye birşey yok.esra arkadaşımız ilk denemede hamile,benimle aynı gün transfer olan dondurulmuşla ama o da hamileymiş bugün dedi.allah hepimize nasip etsin inşallah.hepinize dua ediyorum emin olun.

Son düzenleme:
İstanbul tüp bebekte yaptırdım nasip değilmiş rabbim istemedi vardır bi hayır.memnundum ordan.herkesin negatif olcak diye birşey yok.esra arkadaşımız ilk denemede hamile,benimle aynı gün transfer olan dondurulmuşla ama o da hamileymiş bugün dedi.allah hepimize nasip etsin inşallah.hepinize dua ediyorum emin olun.

allahım hepimze nasip etsin inş benmde bugn rapor için aradım cuma tekrar arayın bugn cıkmamış dedi bide aşılama da cıkabilir cok moralszim sana nekadara mal oldu peki

allahım hepimze nasip etsin inş benmde bugn rapor için aradım cuma tekrar arayın bugn cıkmamış dedi bide aşılama da cıkabilir cok moralszim sana nekadara mal oldu peki

Çıkmaz çıkmaz bence moralini bozma.745 merkeze,250 doktora ilk randevu için,800 ilaçlar,iki kere e2 tahlili 40+40=80,ekstra iki kere raporlu reçeteli ilaç 100 civarı ve en son gebelik testi 22 tl :)) hepsi 2000 işte canım

kızlar bende aret beyın hastasıyım 3. tüp bebek denememı onda yaptırdık mükemmel bir insan çok iyi bir hekim 2 tane transfer edıldı suan bır kızım bır oglum var 17 aylıklar sağlıklılar çok şükür bu iş nasıp meselesı ayrıca ekıp te çok onemlı ılgı mukemmel samımıler hepsı doktorundan personelıne kadar hepsı ınsanı pozıtıf düşüncelere itiyo rabbım dıleyen herkese nasıp etsın tekrar aynı dusuncede olsam yıne istanbul tüpbebek ve yıne aret kamar derım herşey gönlünüzce olsun

kızlar bende aret beyın hastasıyım 3. tüp bebek denememı onda yaptırdık mükemmel bir insan çok iyi bir hekim 2 tane transfer edıldı suan bır kızım bır oglum var 17 aylıklar sağlıklılar çok şükür bu iş nasıp meselesı ayrıca ekıp te çok onemlı ılgı mukemmel samımıler hepsı doktorundan personelıne kadar hepsı ınsanı pozıtıf düşüncelere itiyo rabbım dıleyen herkese nasıp etsın tekrar aynı dusuncede olsam yıne istanbul tüpbebek ve yıne aret kamar derım herşey gönlünüzce olsun

Ne güzel bebişlerine kavuşmuşsun ben ilk denememi yaptım aret kamar dı dr um iki gün önce negatif sonucumu aldım nasıl bi duygu beni anlarsın :KK43: allah birdaha yaşatmaz inşallah

Son düzenleme:
çok şükür rabbim nasip ettı dılerım rabbım gonlunuze gore versın sızıde sevındırsın tez vakıtte inşallah

kızlar dün akşam gittim rahim filmimi götürdüm aret beye dedi sağ tüp sorunlu gibi yenileyelim bu filmi dedim ben ameliyat oldu mzaten açtılar.. ameliyattan sonra yine kapanmış olabilir bi kontrol etmek gerekiyor dedi.. sabah radyomara gittim hsg çektirdim , ordan aret beye gittim gösterdim, şimdi geldim işteyim... sorun yokmuş şükür açıkmış tüpler..

adet olunca ara randevu al dediler. offf yoruldummmmmm...

Çıkmaz çıkmaz bence moralini bozma.745 merkeze,250 doktora ilk randevu için,800 ilaçlar,iki kere e2 tahlili 40+40=80,ekstra iki kere raporlu reçeteli ilaç 100 civarı ve en son gebelik testi 22 tl :)) hepsi 2000 işte canım

inşallah eşim bugun aramış rapor varsa 3500 ilaç dahil dmişler

kızlar dün akşam gittim rahim filmimi götürdüm aret beye dedi sağ tüp sorunlu gibi yenileyelim bu filmi dedim ben ameliyat oldu mzaten açtılar.. ameliyattan sonra yine kapanmış olabilir bi kontrol etmek gerekiyor dedi.. sabah radyomara gittim hsg çektirdim , ordan aret beye gittim gösterdim, şimdi geldim işteyim... sorun yokmuş şükür açıkmış tüpler..

adet olunca ara randevu al dediler. offf yoruldummmmmm...

hadi hayırlsı neden tekrar istediki ben ondan nefret ediom ya neuyuz bi film ya o

X