Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur.ibadetle huzur buluyor insan üzüntünü alıp götürüyor dua.olmasada istediğin manevi huzur yeter.sende temizlenince yaparsın canım az kaldı sabret bol bol yasin oku tamammı canım

Okuyacağım canım.Tadı bir başka ibadetin ALLAH herkese içten yapmayı nasip etsin.
Ebrucum 1 i yumurta geliştirici biri çatlamasını engelleyeci diğeri ne iğnesi yan etkileri ni yaşıyor musun?Nasıl hissediyosun kendini.

Biri yumurta çoğaltıcı biri geliştirici biride erken çatlamayı önlüyomuş canım.kalçadan yapılan beni öldürdü bütün gece ağrıdı hala ağrıyo üstüne basamıyorum canım gitmedim işe giderdim aslında ama huzursuz olurdum en iyisi evde olmak yarında dersim yok haftayada bayram iyi oldu aslında bu ay.herşeyde bi hayır varmış işte.arada başım ağrıyo ve karnım şişiyor hergün biraz daha çok kötü bi yan etkisi yok canım çok şükür buna da şükür

Ne çok şey istiyolar ya biz çıkarırken rahatmış valla benimkine zor diyodum ben.inşallah sende halledersin kolaylıkla inşallah.

yok esracım bir tanesinden randevu aldım kadın doğum infertiliteden onlar yönlendircekmiş beni... hepsinden almadım ama her doktora giricem ya o yüzden ikisinde sorun yaşamam diye dedim diğerleri ne diycek bilmiyorum artık... muayne etmeleri problem deilde tahlillleri ne zaman vercem ne zaman sonuçlar çıkacak görücez artık ... çok korkuyorum inşallah halledebilirim ...

Canım istemediler valla...hormon tahlilleri rahim filmi o kadar :) hemen raporu verdiler aret beyde demişti sana hemen rapor vermişler allahın sevgili kulusun seni sevmişler demişti :))

ebrucum çok ballısın ozaman inşallah bebeğinde bu ballı anneyi kaçırmaz :)

Bişeyler olmadığında üzülüyoruz aslında isyan etmeden razı olmak lazım allah tan gelene çünkü daha hayırlısı geliyo sonra ama insanoğluyuz işte söz geçmiyor nefsimize
Canım inşallah halledersin bol bol dua et korkma mutlaka hallolur da işte uzayabiliyor sadece

Son düzenleme:

etmemmi hep dilimde duam ama bakalım kısmetten öte köy yok dediğin gibi yaşadıklarımızın içinde hep bir neden var .. yüce allahım bizide böyle sınıyor..

ben bugün çıkıyorum izine yarında hastne işini halledip memleketime gidicem 9 gün kafa dinlicem sonrası allah kerim :)

En iyisi canım git kafa dağıt ne güzel hiç düşünme bile orda.sonra zorlu bi süreç seni bekliyor çünkü.iğneler çok fena kalçamın ağrısından mahvoldum

En iyisi canım git kafa dağıt ne güzel hiç düşünme bile orda.sonra zorlu bi süreç seni bekliyor çünkü.iğneler çok fena kalçamın ağrısından mahvoldum

kuzum onu diycektim bak sana iyi hatırlattın... iğneni kim vuruyosa rica et .. iğneyi yavaş yavaş dinlene dinlene vursunlar kalçana... birden vurunca şişiyo yavaş vurdurursan sorun olmuyo ... benim kuzen tüp bebek yaptırdı ondan biliyorum tatlım.. doktoru demişti ona

Son düzenleme:

Tamam canım söylerim.ütüyle havlu ısıtıp koydum iyi geliyormuş nette okudum.bu daha 1.iğne popiş ne hale gelicek hühühü

İyi yapmışsın canım şu dönemi atlat da bi hayırlısıyla kendini düşün herşeyden önce..yaa geçen ay olmadı diye üzülmüştüm gerçekten de hayır mı şer mi günler geçtikçe anlıyoruz..

Tamam canım söylerim.ütüyle havlu ısıtıp koydum iyi geliyormuş nette okudum.bu daha 1.iğne popiş ne hale gelicek hühühü

zor canım yaa ALLAH yardım etsin walla olan bize oluyor bende çok mide bulantısı,baş dönmesi olmuştu o günleri hatırlamak istemiyorum kaldıki aşılama tüpe göre çok hafif..Çapaya gidenlerden istiolarmış artık forumda okudum hist.i ama bir arkadaş yaptırtmış yan etkisi olarak rahimde yapışıklık olmuş sonuçta kurcalıyorlar orayı birde çapada asistanlarmı yapar kimbilir ben artık iice şaştım kaldım.

Ütüyle havluyu ısıtıp koydum iğne yapılan bölgeye iyi geldi canım.yerimde duramadım evi süpürdüm sildim napıyım evim temizse bende iyi oluyorum :) sende üzülme hemen olmuyor diye bi hayır var canım yavaş olmasında

Canım bende okudum rahim filmine göre çok kolay ve hafif bi işlemmiş korkma herşey herkeste olcak diye bişey yok sen allah a sığın seninki kolay olsun inşallah.mesela dün aret bey e dedim iğnelerin akşam 7 ye kadar yapılması gerekiyor mu? Çok sinirlendi neden insanlar böle şeyler uydurur nerden çıkarırlar insanların üzülüp stres yapıcağını hiç mi düşünmezler dedi.herşeye inanmamak lazım burda nilü

Dimi bende tam gideceğim gün yapayım diyorum ev pis olursa tadım olmaz bayramda :)ama sen çok ağır şeyler yapma ütü havlu aklımızda bulunsun lazım olursa, o gün gelirde..

Tabi herkeste olacak diye bir şey yok canım bizde çok dikkatli olmalıyız burda ii anlamda motive etmeliyiz birbirimizi..biri daha yazınca çapada yaptırmış ve baya bi iltihap lı olmuş sonrası enfeksiyon kapmış işlem sırasında ii birşey de duyamayınca karamsarlaştım iice İNŞALLAH bende olmaz öyle şeyler

Tam yaptırırken mutlaka sor iltihap olurmu olmaması için ne yapılması lazım falan o zaman dikkatli olurlar :) sen kafana takma bunları kötü tecrübeleri okuma hatta bununla ilgili daha bişey okuma canım allah ın izniyle kolay olucak.bi işinin kolay olması için dualar var okursun onları allahın izniyle rahat geçer :))

Son düzenleme:
ya bakırköyü aradım 112 tl para ve nüfus cüzdanı istedi ... ama sağlık kurulundan randevu alman gerekiyor dedi .. ilk randevu 31 ekim yani yattı orası .. bağcıları aradım randevu almana gerek yok dedi ama 180 tl 3 resim nüfus cüzdanı dedi ... sanırım bağcılara gidicem yarın

70 tl fazla ver kafan rahat olsun boşver canım maddi olarakta zor evet ama huzurumuzdan önemli değil sen mutlu ol sağlıklı ol gerisi teferruat :))

70 tl fazla ver kafan rahat olsun boşver canım maddi olarakta zor evet ama huzurumuzdan önemli değil sen mutlu ol sağlıklı ol gerisi teferruat :))

haklısın ... bayramda sıkıntı yapmıyım bide yine yetişmicek bilmem ne diye.. bide zaten Bakırköye iki vasıtayla ancak gidebilirdim git gel bide kuzenimde olcak yanımda 2 kişi .. bide öğlen arası olcak yemek yiycez yine birsürü para harcıycaktım yani...

ama bağcılar alt sokağımda yürüyerek gidip gelcem.. evimde yiycem yemeğimi çok daha iyi olcak ... hemen hemen aynı fiyata denk gelcek.. ama Allahtan aramışım bugün yoksa yarın gitcektim kadın doğum yok olmuyo dicekti .. bidaha geri gelcektim sıkıntı yapcaktım bilmem ne ... iyi olcak böyle ..

ya benim babamın emekli olduğunda aldığı bir altın var .. tam altın.. biraz sıkıştık onu bozduralım dedi eşim ama içimde el vermiyor.. sizce yanlışmı düşünüyorum .. sonuçta bebiş için bozdurcam oda dedesinden katkı olmuş olur , bi yandan da diyorum hatıra kalsaydı keşke ...
bu ay kurban alıcaz iki tane hem bayram için hem arabayı değiştirdik onun için , sonra doktor muaynelrei bu tahliller kredi kartı fln battık :) siz olsanız napardınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…