bende şaşırdım baya bi pko luyum demekki.
ammmaann ne karmaşık işler yaaa ... işin onlarda olan kısımlarında hiç öyle süre yok walla ... ohh ne zaman isterlerse o zaman :)
Aynen canım burda üzülen ağlayan zor durumda olan biziz ama onlar üstüne üstük bide ters davranıyolar aksi konuşuyolar allah kimseye vermesin çok zor allah yardımcımız olsun canım
Canım benim aynen dediklerini yapıyorum şuan :)) hava nasıl soğuk ya tv nin önünde battaniyemi de aldım :)) kahvaltımı da ehh işte yaptım sayılır iştah yok pek bu aralar.sen çalışıyomusum canım isim neydi ? Benim ebruaynen öylede karamsarlığa yer yok... madem evdesin şu benim hayalimi gerçekleştir :) en paspal pijamalarını giy mesela çamaşır sulu temizlik pijamanı :) kahvaltını hazırla camın önündeki masaya otur ... tv yi aç herhangi bir kadın programı şu an tvde ne var bilmiyorum :) pencerende üstten açılabiliyosa aç temiz hava girsin yağmurun sesini duy hafiften ... ooohh misss :)
Canım benim aynen dediklerini yapıyorum şuan :)) hava nasıl soğuk ya tv nin önünde battaniyemi de aldım :)) kahvaltımı da ehh işte yaptım sayılır iştah yok pek bu aralar.sen çalışıyomusum canım isim neydi ? Benim ebru
Canım günaydın nasılsın moralin iyi mi? Benim bugün dersim yoktu eşim 7 de gitti o gittiğinden beri durup durup ağlıyorum moralim bozuk nihat hatipoğlu nu izliyorum öle işte.sen nasılsın diye merak ettim
Geçmiş olsun canım ya havalarda çok soğuk dikkat et.gez canım valla en güzeli gezmek hep iyi gelmiştir bana.canım kusura bakma havalar soğudu ben evde durmuyorum sıcaklarda evde yattım şimdi tam tersi :)
sabah kbb randevum vardı malum geniz akıntım, öksürüğüm aldım yine ilaçları geldim oradan da eminönü gezintisi daha sonra yukardaydım geç geldim zaten. bende oluyor gibiyim regl tedaviden kaçış yok gibi
Sen nie ağladın bakim canım benim kendini yıpratma ne güzel yarın gidiceksin başıyacak inşALLAH tedavin ve bebişle bitecek bu süreç
tevekkül etmekten başka çaremiz yok güzel arkadaşım benim ama kendini ne zaman kötü hissedersen hep yanındayım sende öylesin inanıyorum.
Geçmiş olsun canım ya havalarda çok soğuk dikkat et.gez canım valla en güzeli gezmek hep iyi gelmiştir bana.
Çok korkuyorum yine geçen ayki gibi olursa diyeinşallah olmaz dua ediyorum hep
Bu korku yüzünden ağladım durdum bugün işte
Sen adet olmadın mı henüz canım kaç gün geçmiş oldu pazartesi de olmazsan bi test yap bence inşallah bu sefer olur canım ya bebiş gelir belki he :)))
Sağolasın canım.
Ağlamak iyi gelir banada ama ben kendimden geçerim genelde başım ağrır ağlamaktan sonrasında daha hafif hissederim kendimi İğnelerin yan etkisi olarak zaten duygusal olacaksın şimdi gözyaşlarını akıtma cnm.
Sen tedaviye hayırlısıyla başlayacaksın ve sıkıntı olmayacak ALLAH'ın izniyle ama yaşayacaklarımızın önüne geçemiyoruz sen bugün git bakalım klomen değilde iğnelerle başlatır sonuçta seni daha ii tanıyor ARET bey şunu sakın unutma canımcım bize 1 yumyum, tek bir süpermen yeterli olacağı varsa bolcada olsa olmayabiliyor.
Bugün geldiler ağlamadım da temizliğe vereceğim kendimi yine :)
Aklıma bişi takılıyor da pzt bekleyemiyorum c tesi yada pzt arefe günü çapa hiperoskopiyi yaparmı bana yoksa kapalılar dimi.
Hayırlısı olsun canım en azından adet olabiliyoruz olmayan 2-3 ay çok insan varmış.senin adetin kaç gün sürer ve o işlem kaçıncı gün oluyomuş canım?cumaya yaptıramazmısın ki 7. Gün oluyor dimi o gün?cumartesi çalışmazlar canım arifede normalde yarım gün ama 9 günlük tatil onaylanırsa kamuda o günde tatil olucak canım.ya cumaya ayarla yada bayramını rahatça yap ondan sonra sakin kafa yaptır ama belli günü var mı işte o işlemin???
Dimi düzenli olduğumuza sevinelim çok var yakınlarımdanda biliyorum ama onlarda hamile kalabiliyorlar:)
Sadece 1,gün arayıp randevu alırsın dediler adetten sonraki 1. haftada yapılıyor diye biliyorum pzt yarım gün dediler aradım çapayı tüp bebekle görüştükten sonra ne dicekler pzt belli olacak heralde birde ist dışına çıkacağız bayram için c.tesiden heralde nasıl olacak bilmiyorum dediğin gb bayramdan sonra ki pzt yaptırsam ii olur şimdi yollarda evimden uzakta zorlanırım ağrım olursa
Öyle yap canım rahat rahat yaptırırsın hem.bizimde randevuyu 15.40 a aldılar 6 daydı ya aret bey in ameliyatı çıkmış.daha erken gidicez yani.bana dua et olur mu hayırlı haberlerle döneyim.görüşürüz canım.
bayramdan sonraki pzt geç olacak sonuç doğru olmayabilirm,ş nette okuduklarım bakalım bu cumada olabilir biterse canımcım ALLAH yardımcın olsun inan tüm samimiyetimle söylüyorum artık tedavi sıkıntın son bulsun herşey yolunda gitsin bir işe başlarken subhaneke yi okursan işin kolay olur diye biliyorum bol bol oku yol boyunca canım haberdar et benide ne güzel rapor aşamasından kurtuldun bak ben daha oralarda sürünüyorum
Saol nilü okurum adetliyken okunur mu peki ?
Rapor almak hiçbişeymiş canım şimdi bunu anladım.önemli olan sonrasında herşeyin yolunda gitmesi ama şükürler olsun aldım raporu tabiki.inşallah sende hayırlısıyla alıp raporunu başlıycaksın dualarım hep seninle.ozamana biter be nilü adetin daha çok var sen randevunu al cumaya çok erkene vermesinler bari tam bitmiş olsun :))))
ebrucum nasilsin 2.iğneni kaçta yapicaksin bana eşim yapiyordu ben yapamamiştim kendime dün 5gb vurdunya ayni saattemi yapman lazimmiş birde neverdiler yumyum geliştirici ne kullaniyon vitamin falan
Canım her akşam aynı saatte vuralım dedik akşam eve gidince yapıcam her gün aynı zamanlarda yapın dediler bir saat iki saat önce sonra çok farketmiyor dediler ama nette bi arkadaş altıya kadar yap falan dedi.şimdi eve gitme ihtimalimiz yokda bugünlük 9da yaparım bundan sonra hergün 6 gibi yaparım artık.kendim yapamam ben de canım eşim yapıcak artık.çarşamba iğnenizi yapmadan gelin kontrole dediler eğer herşey yolundaysa devam edilcek herhalde.3 farklı vitamin kullanıyodum nilü onlara devam dediler.başka bişey demediler canım.
anladım canım evet aynı saatte yapmaya çalış çarşambada bişi çıkmaz inşALLAH sen hep olumlu düşün
Ben hiç bu gibi durumlarda olumlu düşünen biri olamadım allahım sabır versin inşallah hepimize.sen neye karar verdin peki cuma yaptırcanmı
Yarın arayayım bakalım çapayı o güne vericekler mi? randevuyu benim biter büyük bi ihtimal cumaya yarın belli olur canım.
Sen naptın bakim.