Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

bende evde sıkıldımmı desem çalışmayı mı özledim anlayamıyorum çalışıncada evde olsam diyordum :)))
Hiç muayene için gittinmi ist tüp bebeğe rutin tahliller var onları da yaptırmamız lazım

Anladım ben tüm o testleri yaptırdım AMH ve hiperoskopi sonucumu bekliyorum çapadan alıyorum raporu bu arada
Hangi araştırma hastanesinden çıkarıyorsun raporu.

Tekirdag namik kemal arastirma hastanesinden ben den amh ve hiperoskopi istemediler niyeki senden istwdiler

o rutin tahlillerin hepsini yaptılar rapor için zaten.. ne isteyebilirlerki başka isterlersede ozaman yaptırırız .. gitmedim yani rapor çıkmadan.. kesinleşmeden boşuna gitmiyim dedim

o rutin tahlillerin hepsini yaptılar rapor için zaten.. ne isteyebilirlerki başka isterlersede ozaman yaptırırız .. gitmedim yani rapor çıkmadan.. kesinleşmeden boşuna gitmiyim dedim

bende raporu bekliyorum gitmek için ama ben de sadece hormonlar ve AMH sonucum olacak okadar detaylı bakmadı çapa.Kanda 23 örneğe bakılıyor ist tüp ile telde görüştüm mail gönderdi bunları yaptırıpda gelebilirsiniz dediler.

canım aret beye raporunla gidiyorsun ve devlette yaptırdığın tüm testlerinde yanında olsun onlarıda istiyor. bide sgk dan 2 adet mühürlü imzalı sgk hizmet dökümü ve 2 adette nüfus kayıt örneği istiyor okadar.

Esroşşş nasılsın kıss c tesi gidicem dedin muayeneye yazmadın nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

Esroşşş nasılsın kıss c tesi gidicem dedin muayeneye yazmadın nasıl gidiyor herşey yolunda mı?

canım
canım ya gittim ama çok fenadım sorma. aret bey yoktu suzan hanım baktı ama pek memnun kalmadım açıkçası. pek dinlemedi beni. tekbaşına çalışıyordu tamam anlıyorum yoğundu ama...
muayene etti yumurtalıkların fazla uyarılması sendromu :105: karında aşırı şişme, hiçbişey yiyememe,nefes alamama,idrara çıkamama ve yanma vs..
en zoruda nefes alamama. serum verdi oğün hastanede kaldım serum bitene kadar ama beni daha kötü yaptı sanki. ayyy ayyyy ne bilim işte öyle.
bugün işyerindekiler dalga geçiyor ne bu göbek die. keşe sadece göbek olsa valla umursamam amaa.....

çok geçmiş olsun neyseki tüm bu sıkıntıların karşısında kocaman bir mutluluk var teselli armağanın büyük yani :)
Kıss memnun kalmadın demekki bende gideceğim ya ona
Neyse tek olmasına bağlıyorum memnuniyetsizliğini.

Esracım inşallah biran önce bu sıkıntılarında geçer ama sakın kendini yorma iş falan yapma bi süre evde bence yavaş yavaş yürüşler yap hergün yarım saat iyi gelir bu durumuna da sürekli yatmakta olmaz sanırım.tabi en iyisini dr bilir :)) allah herşeyi gönlüne göre versin bundan sonra da canım :))) darısı bizlerin başına nilü dimi inş aminn :))

Son düzenleme:
Anladım ben tüm o testleri yaptırdım AMH ve hiperoskopi sonucumu bekliyorum çapadan alıyorum raporu bu arada
Hangi araştırma hastanesinden çıkarıyorsun raporu.

Canim merhaba bugun hastanedeydik uroloji doktoru esimden yine sperm twsti ve amh gibi bir cok test idtemis bunlarin sonucu 1 ay sonra cikar dedi bende infertilite doktoruna gittim durumumu anlattim benimde yapmam gerwkiyomu amh testi dedim hayir dedi hormon testi sadece istiyoruz fsh filan dedi bwnde onlar var dedim 8 ay once yapilmisti hormon testim bana gecerli dedi hemsiresi ama ben yinede yeni yaptirsammi hormon testi nedersiniz.bu arada cok zormus rapor cikarmak

Normalde 6 ayı geçerse yeniletiyorlar testleri ama dr sana olur dediyse yaptırma tekrar ne uğraşcaksın canım :) hormon değerlerin nasıl peki fsh kaç mesala, tüplerinde sorun var mı?

Tupleriim acik bir sorun yok fsh 10 doktor sinirda demisti

Benimde bundan bir sene önce 10. 6 dı dr testleri yeniledi ve fsh 11.8 olmuş yükselmiş hemen amh ye bakalım dedi o da çok düşük çıktı ve hemen tüp bebek raporu verdiler sende hormon testlerini yenile bu durumda bence fsh ne durumda bi gördün dr un mutlaka yükselmişse amh ister senden de

Son düzenleme:

Sagol arkadaşım yol gosterdigin icin...adetimin 2. Gunu yaptirayim hormon testimi isimi saglama alayim en iyisi..

Hayırlısıysa canım en kısa zamanda (amin)

bende 6 ay geçerli diye duydum hormon tahlilleri için
Hemde ne zor gına geldi şu raporu alsam da kurtulsam diye bakıyorum.

kızlar merhaba ben pko hastasıyım temmuzda bi denemem oldu olumsuz sonuçlanan dr umu değiştirmek istiyorum aret beyi düşünüyorum lütfen yardımcı olun nasıl bi tedavi uyguluyo dondurulmuşla devam edince transfer ücreti ne oluyo bide transferden sonra ne gibi ilaçlar veriyo tutunmasını kolaylaştıran yardımcı olursanız sevinirim

Ebruu nasılsın ben çok dondum bugün gezeyim derken başım, vücudum fena ((
Bir de daha gelmedi benimkiler hiperoskopide bayrama denk gelecek, yine ertelenme sinyalleri olacak gb
1. olup 9. unda falan yaptıracaktım ama bakalım sen ne alemdesin..

hoşgeldin aramıza ilk deneme olumsuz olduğu için daha ayrıntılı testler istendimi sadece sorun pko mu?
Ben ve bruuuu arkadaşımız daha başlayamadık tedaviye bi arkadaşımız hamiş o deteyları biliyor görünce yazacağını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…