Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Ebruu nasılsın ben çok dondum bugün gezeyim derken başım, vücudum fena :KK43:((
Bir de daha gelmedi benimkiler hiperoskopide bayrama denk gelecek, yine ertelenme sinyalleri olacak gb
1. olup 9. unda falan yaptıracaktım ama bakalım sen ne alemdesin..

Aynı canım ben de bugün okula tek gittim eşimin dersi yoktu çok iyi giyinmemişim dondum :KK43: şuan battaniye ile oturuyorum :) incir kaynattım yine soğusun içicem :) ben bu yazıyı yazarken adet olmuş olabilirim bişeyler hissediyorum karnımda ağrıyo ama göğüs ağrım bugün geçti olucam diye mi ki acaba?
Keşke olmasak Allah ım ya sen de ben de ama hamile olupta tabii ki...
Öyle işte nilü olursakta hayırlısı olsun dimi sen de hayırlı bir zamanda yaptırırsın inş o tahlili sağlığımız yerinde olsun canım ya elimiz ayağımız tutsun sağlıklı olalım bebişte bu güzel hayatımızın hediyesi olsun Allah nasip edicek inş bana da sana da :))

hoşgeldin aramıza ilk deneme olumsuz olduğu için daha ayrıntılı testler istendimi sadece sorun pko mu?
Ben ve bruuuu arkadaşımız daha başlayamadık tedaviye bi arkadaşımız hamiş o deteyları biliyor görünce yazacağını düşünüyorum..

canım henüz daha başlamadım malum bayram telaşı bayramdan sonra hem adetimde o zamana denk geliyo ekim sonunu bulur yani hakkımızda hayırlısı

Aynı canım ben de bugün okula tek gittim eşimin dersi yoktu çok iyi giyinmemişim dondum :KK43: şuan battaniye ile oturuyorum :) incir kaynattım yine soğusun içicem :) ben bu yazıyı yazarken adet olmuş olabilirim bişeyler hissediyorum karnımda ağrıyo ama göğüs ağrım bugün geçti olucam diye mi ki acaba?
Keşke olmasak Allah ım ya sen de ben de ama hamile olupta tabii ki...
Öyle işte nilü olursakta hayırlısı olsun dimi sen de hayırlı bir zamanda yaptırırsın inş o tahlili sağlığımız yerinde olsun canım ya elimiz ayağımız tutsun sağlıklı olalım bebişte bu güzel hayatımızın hediyesi olsun Allah nasip edicek inş bana da sana da :))

ben yine düzensiz olmaya başladim diye düşünüyorum.Ama belli de olmaz her ay hüsran olsada bu ay olmazz belki.önce bizim sağliğimiz canim walla hastayken gözüm ne ebebek görüyor ne başka bişi.Sende yarin iice giyin cnm daha soğuk olacak diyorlar.

kızlar merhaba ben pko hastasıyım temmuzda bi denemem oldu olumsuz sonuçlanan dr umu değiştirmek istiyorum aret beyi düşünüyorum lütfen yardımcı olun nasıl bi tedavi uyguluyo dondurulmuşla devam edince transfer ücreti ne oluyo bide transferden sonra ne gibi ilaçlar veriyo tutunmasını kolaylaştıran yardımcı olursanız sevinirim :KK54:

Merhaba. Hosgeldin aramiza. Ilk denemen icin uzuldum ama allah insallah ikincide nadip eder...
dondurulmuslarla ilgili napar hic bilgim yok. Tek bildigim tekrar yumurta gelistirici ilac kullanmiyor yumurta toplamaya girmiyorsun. Bence sen ara aret beyin yerini oradaki arkadaşlar yol gosterip anlatirlar. Transfer sonrasi bana climara fort bant verdi 4unu birden yapistir 5 gunde bir degistir dedi. Oksapar igne verdi gobekten hergun ve progesteron hormonlu vajinal jel verdi okadar. Veren allah ama iyi hekim kötü hekim ayrımı ne yazikki var ve aret bey gercekten isinde uzman bir doktor. Ilki tutmasaydi bile ikinciyide orada denerdim. Baska sorun olursa hic cekinme sor yardimci olursam sevinirim.

Kizlarrrrrrrr bugun aret beye gittim. Bir hsfta 10gun kadar daha surer şiş ligin dedi ama bugun daha iyiyim sukur. Korkuyordum dis gebelik olurmu die ama bugun keseyi gorduk bebisse cok kucuk oldugu icin görünmüyor daha. Ayin 11 inde gidicem tekrar bebis gorunuyormu die kalp atışlarına bakacak.
pesimden geleceginize tum kalbimle inanıyorum.

Kizlarrrrrrrr bugun aret beye gittim. Bir hsfta 10gun kadar daha surer şiş ligin dedi ama bugun daha iyiyim sukur. Korkuyordum dis gebelik olurmu die ama bugun keseyi gorduk bebisse cok kucuk oldugu icin görünmüyor daha. Ayin 11 inde gidicem tekrar bebis gorunuyormu die kalp atışlarına bakacak.
pesimden geleceginize tum kalbimle inanıyorum.[/QUO

Çok sevindim canım keseyide gördüğüne, rahatsızlığın da tam anlamıyla geçsin de hamişliğinin tadını çıkar..
Kalp atışlarınıda duyduğun an tamamdır ALLAHIN izniyle ben ağlarım heralde :)

o rutin tahlillerin hepsini yaptılar rapor için zaten.. ne isteyebilirlerki başka isterlersede ozaman yaptırırız .. gitmedim yani rapor çıkmadan.. kesinleşmeden boşuna gitmiyim dedim

nasılsın iden cim.
Benim amh 12.1 çok yüksek senin kaçtı

pesimden geleceginize tum kalbimle inanıyorum.

Hayırlı olsun canım Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah.ben de adet oldum bugün cumartesi gününe randevu verdiler

Hayırlı olsun canım Allah kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah.ben de adet oldum bugün cumartesi gününe randevu verdiler

bruuu bende bugün adet oldum.. aslında olmaya çalışıyorum henüz sökülmedi ama geçen ayki adetim bundan tam dört hafta önce perşembeydi yine aynı gün geldi benim nerem pko lu bilmyiom :KK70:

seninle aynı dönemlerde gitcek aret beye sanırım

bruuu bende bugün adet oldum.. aslında olmaya çalışıyorum henüz sökülmedi ama geçen ayki adetim bundan tam dört hafta önce perşembeydi yine aynı gün geldi benim nerem pko lu bilmyiom :KK70:

seninle aynı dönemlerde gitcek aret beye sanırım

Valla canım benimde amh çok düşük yumurta rezervim az ama bende 25 26 günde bir düzenli adet olurum 5 6 gün sürer kanama miktarımda iyidir evlenmesem çocuk istemesek herhalde bu durumu anlamazdım bile ama böle bi problem de var işte :KK43:
Benim geçen ay ertelendi tedavim bu ay inşallah olur ve sonuna kadar iyi gider.sen raporunu ist tüp bebeğe işlettinmi yoksa henüz gitmedin mi daha?

pesimden geleceginize tum kalbimle inanıyorum.[/QUO

Çok sevindim canım keseyide gördüğüne, rahatsızlığın da tam anlamıyla geçsin de hamişliğinin tadını çıkar..
Kalp atışlarınıda duyduğun an tamamdır ALLAHIN izniyle ben ağlarım heralde :)

aynen bende ağlayabilirim zaten o potansiyel var bu sıra :KK1:
allah isteyen herkeze en yakın zamanda sizede nasip etsin canım benim....

ebrucum allah yardımcın olsun bitanem. hani sen diodunya olucak içime doğuyor die bana hep inan benimde içime doğuyor bu ay herşey yolunda gidicek inşallah. şu sekine duasını yap canım vakit buldukça bide sabah namazından sonra 100 ayetel kürsi oku salatu selam getir dileğin gerçekleşir allahın izniyle. bende duacınım....

ebrucum allah yardımcın olsun bitanem. hani sen diodunya olucak içime doğuyor die bana hep inan benimde içime doğuyor bu ay herşey yolunda gidicek inşallah. şu sekine duasını yap canım vakit buldukça bide sabah namazından sonra 100 ayetel kürsi oku salatu selam getir dileğin gerçekleşir allahın izniyle. bende duacınım....

Kendimle ilgili ümidim yok ama Allah tan ümit kesilmez canım yapıcam o duaları temizlenince inşallah duanın açmadığı kapı yok bazen erken bazende geç tabii ama sabretmek lazım saol canım :) senin için de ben dua ediyorum hep sağlıkla kucağına alırsın inşallah diye

Valla canım benimde amh çok düşük yumurta rezervim az ama bende 25 26 günde bir düzenli adet olurum 5 6 gün sürer kanama miktarımda iyidir evlenmesem çocuk istemesek herhalde bu durumu anlamazdım bile ama böle bi problem de var işte :KK43:
Benim geçen ay ertelendi tedavim bu ay inşallah olur ve sonuna kadar iyi gider.sen raporunu ist tüp bebeğe işlettinmi yoksa henüz gitmedin mi daha?

yok canım daha raporu alamadımki çarşamba gitcem bakalım ne dicekler. sgkdan yazı başka bi hastaneden bide sağlık raporu fln istiyolarmış heralde :S daha neler görcez bakalım

yok canım daha raporu alamadımki çarşamba gitcem bakalım ne dicekler. sgkdan yazı başka bi hastaneden bide sağlık raporu fln istiyolarmış heralde :S daha neler görcez bakalım

Biz çapaya ilk gittik benden hormon tahlili istedi rahim filmim vardı amh istedi eşim sperm verdi muayene oldu ve eşime problem yok raporu verildi sonra heyet tüp bebek kararı verince nüfus sureti çalıştığım yerden hizmet dökümü çıkardım ve on beş gün sonra raporum çıktı ist tüp bebeğe gidip raporumu yazdırdım onlarda reçete yazdılar ilaçlarımı aldım bu ay da bişey çıkmazsa başlıycaz inşallah

Biz çapaya ilk gittik benden hormon tahlili istedi rahim filmim vardı amh istedi eşim sperm verdi muayene oldu ve eşime problem yok raporu verildi sonra heyet tüp bebek kararı verince nüfus sureti çalıştığım yerden hizmet dökümü çıkardım ve on beş gün sonra raporum çıktı ist tüp bebeğe gidip raporumu yazdırdım onlarda reçete yazdılar ilaçlarımı aldım bu ay da bişey çıkmazsa başlıycaz inşallah

kuzum o dediklerinin hepsini yaptım ben hizmet dökümü nüfus kayıt örneği testler herşeyi verdim eşim herhangi bi rapor almadı ama sadece sperm testi yaptırdı kan verdi okadar. bilmiyorum belkide aynı anda onada rapor verirler. çünkü heyette ürüoloji doktoruda olurmuş rapor çıkaran heyette ... raporumun çıktığı gün İstanbul tüp bebeğe giderim ama aklımda 3 günlük süresi olduğu canım saol..

kuzum o dediklerinin hepsini yaptım ben hizmet dökümü nüfus kayıt örneği testler herşeyi verdim eşim herhangi bi rapor almadı ama sadece sperm testi yaptırdı kan verdi okadar. bilmiyorum belkide aynı anda onada rapor verirler. çünkü heyette ürüoloji doktoruda olurmuş rapor çıkaran heyette ... raporumun çıktığı gün İstanbul tüp bebeğe giderim ama aklımda 3 günlük süresi olduğu canım saol..

Raporu alınca ist tüp bebeğe gitmek için 1 ay vaktin var,raporu yazdırdıktan sonra reçete yazıyolar ya ilaçları almak için 3 günün var.ilaçları aldıktan sonra rapor 6 ay geçerli

Raporu alınca ist tüp bebeğe gitmek için 1 ay vaktin var,raporu yazdırdıktan sonra reçete yazıyolar ya ilaçları almak için 3 günün var.ilaçları aldıktan sonra rapor 6 ay geçerli

ammmaann ne karmaşık işler yaaa ... işin onlarda olan kısımlarında hiç öyle süre yok walla ... ohh ne zaman isterlerse o zaman :)

X