Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Ben çıkıyorum canım iyi geceler sana yarın görüşürüz güzel haberlerini bekliyorum..

Bende isterdim evde olmak ben evde olmayı temizlik yemek bayılırım ama çalışıyoruz mecbur napcan tabiki çok şükür işimi çok seviyorum :)

slm kızlar ..

sabah süleymaniyeye gittim rapor için az kalsın aşılama yapıyolardı. dedim ben iki kere aşılama oldum tamam ozaman tüp bebek dediler .. ama bunun için başka bir hastaneden rapor almam gerekiyor hamilelik geçirmesinde problem yoktur diye göz psikiyatri cerrahi dahiliye kadın doğum fln... birsürü baş belası iş ... İstanbul tüp bebeği aradım gelirken evlilik cüzdanı nüfus cüzdanı sgk hizmet dökümü kaşe imzalı bide nüfus kayıt örneği getirin dedi.. 26 ekim c.tesiye randevu aldım kısmetse aret beyle görüşücem...

dışarıdan alçağım raporuda Bakırköy devletten alıcam cuma günü ... bir günde alabilirim inşallah. akşamındada yola çıkıcaz çünkü .

bu arada kızlar benimde boyum 170 kilo 75 .. 7 seneyi geçti bir fiil çalışıyorum :) evde olmak yemek yapmak günlere gitmek en büyük hayalim

Gözün aydın idencim sona yaklaşmışsın ne güzel 26 ekime yetişir inşALLAH bu arada benim evlilik yıl dönümüm 26 ekim bende o gün tedaviye başlayabilseydim ii olurdu öle denk gelirmi acaba diyordum sana kısmetmiş o gün..herşey sıkıyor bir müddetten sonra iş de evde olmakta..şimdi çalışmanın tadını çıkarın bebiş olunca günlerede gidersin hayallerini de gerçekleştirirsin inşALLAH.

inşallah canım dediğin gibi olur çok güzel hayaller bunlar. belki birbirimize gideriz günlere tüpçüler günü :)) ..

26 ekimde ilk muayneme gidicem tedavi 30 ekim 1 kasım gibi regl olursam o zaman başlar ... çok heycanlıyım.. umarım cuma günü herşey yolunda gider bir günde raporumu alırım .. sonrada gider Süleymaniye ye teslim ederim.

Canım bir günde rapor nasıl alcan ya tahlil yapmak isterlerse hamilelik için elverişlidir raporu bazı tahlillere göre verilir bende yaptırdım o tahlilleri ama benden aret bey istemişti çapadan tüp bebek raporunu zaten almıştım.sen şimdiden git canım o bölümlere ki tahlil falan isterlerse bi günde çıkmaz ki yani sen biliyosun devlet hastanelerini canım sonra zor durumda kalma

çok güldüm canım yaa farklı bir bakış tüpçüler günü ama okadar tüp bebek yan yana gelirse ateşi daha bi uzak tutmamız lazım mekanımızdan :))))
Ebru'nun dediği gb bi aksilik çıkmasında bayram tatili falan girer şimdi yok heyet toplanamadı demesinler birde kan da bakılırsa birde onun çıkmasını beklemek sıkıntı olmaz ama bekle okadar bekledim geçerse 1 ay daha ertelenir güç olmasında.

kuzular saolun düşündüğünüz için. bi arkadaş aramış Bakırköy devleti 1 günde veriyoruz 130 tl istiyoruz demişler. o yüzden umutluyum eğer ki bayram sonrasına kalırsada en azından halledebildiğimi halletmiş olurum... sonrasında da bir haftam kalmış oluyo eksikleride o ara hallederim.

gideceğim bölümleri yazıyım , üroloji,göz,dahili,kadın doğum,genel cerrahi,psikiyatri veya nöroloji .... 6 bölüm bir tanesi ilk randevu aldığım kadın doğum, ikincisi dahiliye işyerinden arkadaşın dayısı, geriye 4 bölüm kalıyo inşallah oralarda da aksilik çıkmaz

Yani temkinli bayanlarız biz önceden araştırdığın ii olmuş inşALLAH çıkmaz cnm

idencim yazdıklarını okudum. her hastane ayrı bir protokol mü uygular bilmem ama ben hepsine ayrı ayrı randevu almadan gittim. sağlık kuruluna başvurdum senin yazdığın bölümler vardı tek bir kağıt üzerinde ve hepsi bulguları o kağıda yazdı sonunda da gebeliğe engel bir sağlık sorunu yoktur yazısı aldım. o yazıyı da hepsine yeniden kaşeletip imzalattım. yani bir günde hepsine tek tek randevu olmaz bildiğim. ben çaldım kapıyı girdim içeri. tabi çok laf yedim o ayrı :)
ama tek tek randevu ile hepsini birgünde halletmen zor gibi. içini karartmadım umarım. ben sadece sürecimi anlattım ama dedimya her hastane aynımıdır bilmem.

Ne çok şey istiyolar ya biz çıkarırken rahatmış valla benimkine zor diyodum ben.inşallah sende halledersin kolaylıkla inşallah.

Ne çok şey istiyolar ya biz çıkarırken rahatmış valla benimkine zor diyodum ben.inşallah sende halledersin kolaylıkla inşallah.

nasıl yani senden istemedilermi sağlık raporu?
canım sen naptın esas bugün anlat çabuk.

Esracım canım nasılsın?bebişle ilgili yeni haber varmı?ben bugün merkezdeydim aret bey yumurtaların gelişimi iyi 8 10 tane toplarız senden de fazla bekleyemeyiz zaten dedi.inşallah kaliteli çıkarlar tabii.cumartesi sabah kan alınıp e2 değerine bakıcaz ona göre ne zaman toplayacağımıza karar vercez dedi.kaç olursa tamam oluyo canım?bide değer tamamsa kaç gün sonra toplanıyo?toplanıldığı gün eşim sperm vercek ya kaç günlük cinsel perhiz falan onu ne zaman söylüyolar?kafanı şişirmiyim çok soru sordum canım?

nasıl yani senden istemedilermi sağlık raporu?
canım sen naptın esas bugün anlat çabuk.

Canım istemediler valla...hormon tahlilleri rahim filmi o kadar :) hemen raporu verdiler aret beyde demişti sana hemen rapor vermişler allahın sevgili kulusun seni sevmişler demişti :))

ebucan biz bu kafanı şişirdim olaylarını geçmiş olmamız gerekiyor canım benim :)
canım inan hiç değeri felan hatırlamıyorum ama bana yaptığında yeterli değildi bi doz daha üç iğneden kullandım. ertesi gün tekrar test yaptım ve hemşireler ogün aradı gece ovitrelle çatlatma iğnesini gece 12de kolumdan vurmamı söylediler. çarşamba aramışlardı cumada yumurtalarım toplandı. eşindende ogün sperm alıyorlar. cinsel perhiz 3 veya 4 gün olması gerek onun içinde.

Anladım canım bakalım benim değerim ne çıkcak hayırlısı tabii esracım.saol valla yine aklıma bişey takılırsa sorarım canımcım :))

Anladım canım bakalım benim değerim ne çıkcak hayırlısı tabii esracım.saol valla yine aklıma bişey takılırsa sorarım canımcım :))

herşey iyi olucak ebucan. inanıyorum. sende inan..
cumartesi sabah 11de randevum var. bu sefer kısmetse kendisini görüp kalp atışlarını duyucaz yada ben öyle umutediyorum. dış gebelikten korkuyordum keseyi rahimde gördüm rahatladım şimdide acaba kesenin içindemi yoksa boşmu endişesi başladı. bugün tıbben 5hafta 3 günlüğüz. transferden sonraki 23. günüm

Korkma canım herşey allah ın izniyle iyi gidicek bence bi kızın olucak :)) bi his işte canım hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil.şimdi yasin okuycam sana da dua ederim canım.cumartesi randevun nerde canım aret beye mi?

Son düzenleme:
Ebrucum Aret bey güzel söylemiş gerçekten rapor işini iyi hallettin geriside çorap söküğü gibi gelir bak herşey bir bir yolunda ALLAH'ın izniyle..Bugünler de ibadetler çok önemli tam zamanında regl dönemim ne oruç ne namaz soyutlandım temizlensemde bi rahatlasam..
Esracımm sen de hayırlısıyla kalp atışlarını da duyacaksın inşALLAH.Nasıl bir duygu merak ettim anlatsana birass elini koyup konuşuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…