Esracım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar herşey iyi gider.benim moralim çok bozuk kızlar aret bey 3 yumurtan var biri 14 ikisi 13mm dedi 6.güne göre iyi ama tüp bebek için çok az dedi şansın azalır dedi istersen ben ilaçsız denerim ama bu ay erteleyelim bence dedi yanında ağlamaya başladım eşim napıcanı şaşırdı çok kötü oldum siz ne derseniz öle yapalım dedim ama bi dahaki ayda çok olmama ihtimali var hiç olmama durumuda var hala ağlıyorum kızlar elimde değil yapıcak bişey yok işte ama allah ın taktiri
Esracım hayırlı olsun inşallah sonuna kadar herşey iyi gider.benim moralim çok bozuk kızlar aret bey 3 yumurtan var biri 14 ikisi 13mm dedi 6.güne göre iyi ama tüp bebek için çok az dedi şansın azalır dedi istersen ben ilaçsız denerim ama bu ay erteleyelim bence dedi yanında ağlamaya başladım eşim napıcanı şaşırdı çok kötü oldum siz ne derseniz öle yapalım dedim ama bi dahaki ayda çok olmama ihtimali var hiç olmama durumuda var hala ağlıyorum kızlar elimde değil yapıcak bişey yok işte ama allah ın taktiri
Canim ağla ma demicem sana yüregin cok yaniyodur su an ettigin dua kat kat fazla kabul olur.sen ne yapmak istiyosun peki ertelemekmi dr neyi uygun goruyor ertelemeyimi canim sakin umitsizlige kapilma forumda okadar dolastimki tek yumurta bulunup oda saglikli olup hamile kaldigini bi arkadasin duydum istersen nickini bile solerim sana icini rahat tut alnimizdaki yaziyi degistiremeyiz.
Canim ağla ma demicem sana yüregin cok yaniyodur su an ettigin dua kat kat fazla kabul olur.sen ne yapmak istiyosun peki ertelemekmi dr neyi uygun goruyor ertelemeyimi canim sakin umitsizlige kapilma forumda okadar dolastimki tek yumurta bulunup oda saglikli olup hamile kaldigini bi arkadasin duydum istersen nickini bile solerim sana icini rahat tut alnimizdaki yaziyi degistiremeyiz.
Zaten o anda kararımı verdim dr öle yapalım bence deyince tamam dedim ne yapacağını bilmemek çaresiz kalmak neymiş hayatımda ilk kez bugün anladım ama dr un kararını onayladım ümit verici konuştu ama teselli amaçlıydı belli adet olunca ara tekrar dedi ya aynısı olursa ya daha kötü olursa dün rüyamda gördüm bunu kızlar ama.gidiyorum merkeze dr kadınmış diyoki önce esra var sırada seni alamam sen sonra gel yarın gel ne biliyim diyo üzülüp geri dönüyodum annemle
Bu güne kadar herseyin hayirlisi olsun diye dua ettikya hayirlisi ertelenmesiymis diye düsun canim belli mi olur dualarimizla tedavisiz hamis olcaz belki degilmi bu ay :)Zaten o anda kararımı verdim dr öle yapalım bence deyince tamam dedim ne yapacağını bilmemek çaresiz kalmak neymiş hayatımda ilk kez bugün anladım ama dr un kararını onayladım ümit verici konuştu ama teselli amaçlıydı belli adet olunca ara tekrar dedi ya aynısı olursa ya daha kötü olursa dün rüyamda gördüm bunu kızlar ama.gidiyorum merkeze dr kadınmış diyoki önce esra var sırada seni alamam sen sonra gel yarın gel ne biliyim diyo üzülüp geri dönüyodum annemle
Her şer gibi gözuken bir seyin arkasinda hayir vardir canim.
Bu güne kadar herseyin hayirlisi olsun diye dua ettikya hayirlisi ertelenmesiymis diye düsun canim belli mi olur dualarimizla tedavisiz hamis olcaz belki degilmi bu ay :)
Her şer gibi gözuken bir seyin arkasinda hayir vardir canim.
Elden hiç bişey gelmiyor bunada şükür halimize bin şükür hayırlısı buymuş evet belki çok istememek de lazım bilmiyorum ki acaba kafam karışık biraz dinleneyim ben canım bari
Sabah 10 da merkezdeydim. 11de ameliyathane ye aldilar. Nasılsın heyecan varmi die sorduklarini hatirliyorum gersi kopuk. Kendimi odada buldum ayilinca. Korkulucak bisey degil. Zaten herkez okadar ilgiliki unutuyorsun heyecani. Sonrasinda 4 adet ilac verdi. Biri fitil vajinadan atılıyor. Antibiyotik felan ve östrojen hormonu iceren 4 adet bant. Hamile kalincaya kadar yapistiricaksin dedi. 45 dk.kadar dinlenip ciktim. Ben çıktıktan sonra ahmeti iceri alip ondan sperm aldılar. Yumurtalarla ilgili arkadaslar sizi arayıp yarin bilgi verecekler dedi hemşire. Hafiften kanamam oldu ama cok degil. Iste boyle kizlar. Yuzup yuzup kuyruga gelmek dedikleri bu olsa gerek. Bugun hastaneden cikarken rahim filmi cektirfikten sonraki aglamalarim geldi aklima. Napicami ne gerekli oldugunu rapor cikartmak icin ne yapmak nereye bas vurmak lazim derken simdi oldugum noktaya bakinca gulumsedim. Rabbim hepimize hayirli kapılar acsin.
Elden hiç bişey gelmiyor bunada şükür halimize bin şükür hayırlısı buymuş evet belki çok istememek de lazım bilmiyorum ki acaba kafam karışık biraz dinleneyim ben canım bari
Sen dinlen canim istedigin an ulasabilirsin bana hep yanindayim cnmALLAH a emanet ol.
Sen dinlen canim istedigin an ulasabilirsin bana hep yanindayim cnmALLAH a emanet ol.
Bi duş aldım dr a gittim diye canım öle uzanıyorum.ben netteki şeyleri çok okuyup didiklemiyim bari artık bi ümitsizliğe kapılıyorum bi ümitleniyorum en iyisi . sadece sizlerle konuşucam canım o da artık dualarımdasınız hem dertleşiriz onun dışında okumuycam yok fsh yok yumurta okudumda ne oldu.saol canım allah razı olsun bitanem
Sendende ALLAH razi olsun canim benim.Bi duş aldım dr a gittim diye canım öle uzanıyorum.ben netteki şeyleri çok okuyup didiklemiyim bari artık bi ümitsizliğe kapılıyorum bi ümitleniyorum en iyisi . sadece sizlerle konuşucam canım o da artık dualarımdasınız hem dertleşiriz onun dışında okumuycam yok fsh yok yumurta okudumda ne oldu.saol canım allah razı olsun bitanem
İstersen kendini baska seylere ver biras zaten haftayada okullar aciliyor kendini dinlemezsin canim dertlesmek istedigin zaman buradayim ALLAHİN izni ile..Sana sımsıkı sariliyorum kader arkadaşim benim.
Sendende ALLAH razi olsun canim benim.
İstersen kendini baska seylere ver biras zaten haftayada okullar aciliyor kendini dinlemezsin canim dertlesmek istedigin zaman buradayim ALLAHİN izni ile..Sana sımsıkı sariliyorum kader arkadaşim benim.
Teşekkür ederim :) allah gönlüne göre versin senin yüreğin çok güzel :) bende sarıldım iyi geceler :)))
Teşekkür ederim :) allah gönlüne göre versin senin yüreğin çok güzel :) bende sarıldım iyi geceler :)))
Ebrucum bozma moralini bitanem. Ne hissettigini bizden iyi anlayan, olmaz. Niluferinde dedigi gibi bizler hep hayırlısı olsun die dua ettik. Benim bile bukadsr yol aldigim halde hala transfer olmama ihtimali var. Rahim duvarı yeteti kalinlikta olmazsa transfer yapilmazmis. Tabiki aret bey daha iyi bilir ama ben sansini deneseydin derim. Arkadaşım var bursada oturuyor. Ondada 4 tane vardı. Ikisi dollenmedi ikisi dollendi ikisinide transfer ettiler pazartesi gunu. Simdi oda hamile olmayi bekliyor. Kafani karistirmak degil niyeyim ama
seninde öyle yüreğin ebrucum eskiden taniyor gb yakin hissediyorum kendimi sana.sanada iyi geceler canim benim.Teşekkür ederim :) allah gönlüne göre versin senin yüreğin çok güzel :) bende sarıldım iyi geceler :)))
Canim evet kuyruguna geldin transfer cok kolay bi islemmis ve kisa suruyormus az kaldi mutlu sona.Agrin oldumu ciktiktan sonra
Ayilinca bi yarım saat kadar adet sancısı gibi kasıklarim agridi okadar. Transfer de hafif sanci oluyormuş oyle dedi arkadasim bakalım ozama gelecekmiyiz. Hala acayip gribim ilac vermediler. Verdigimiz antibiyotik iyi gelmesse ozaman ilac yazariz dediler. Tam zamanını buldum hastalanicak yani. Yatak dosek yatıyorum dunden beri
seninde öyle yüreğin ebrucum eskiden taniyor gb yakin hissediyorum kendimi sana.sanada iyi geceler canim benim.
Nilu msj dolu oldugu ivin ozelden msjina cvp veremiyorum.
Nilu msj dolu oldugu ivin ozelden msjina cvp veremiyorum.
sildim canım burdanda yazabilirsin istersen.
Ebrucum bozma moralini bitanem. Ne hissettigini bizden iyi anlayan, olmaz. Niluferinde dedigi gibi bizler hep hayırlısı olsun die dua ettik. Benim bile bukadsr yol aldigim halde hala transfer olmama ihtimali var. Rahim duvarı yeteti kalinlikta olmazsa transfer yapilmazmis. Tabiki aret bey daha iyi bilir ama ben sansini deneseydin derim. Arkadaşım var bursada oturuyor. Ondada 4 tane vardı. Ikisi dollenmedi ikisi dollendi ikisinide transfer ettiler pazartesi gunu. Simdi oda hamile olmayi bekliyor. Kafani karistirmak degil niyeyim ama
Valla canım o an o kadar çaresiz kaldım ki dondum aret bey az yumurta benim için deyince.istersen yaparız ama bi ay bekle dedi bilmiyorum yani çaresizce tamam dedim eşimde dr u onayladı ben ağlayarak çıktım zaten.hayırlısı mı diyelim ne diyelim canım böle olması gerekiyomuş sanırım.bi daha ki ay allah kerim canım ...
Valla canım o an o kadar çaresiz kaldım ki dondum aret bey az yumurta benim için deyince.istersen yaparız ama bi ay bekle dedi bilmiyorum yani çaresizce tamam dedim eşimde dr u onayladı ben ağlayarak çıktım zaten.hayırlısı mı diyelim ne diyelim canım böle olması gerekiyomuş sanırım.bi daha ki ay allah kerim canım ...
ebrucum hayırlısı olsun. bukadar bekledin 1 ay daha bekle belki daha iyi olur yumurta kaliten. canım aret bey şimdilik bunula ilğili bir ilaç kullanımı felan verdimi yoksa hiç bir şey vermeyip adetin 3.günümü gel dedi?
ebrucum hayırlısı olsun. bukadar bekledin 1 ay daha bekle belki daha iyi olur yumurta kaliten. canım aret bey şimdilik bunula ilğili bir ilaç kullanımı felan verdimi yoksa hiç bir şey vermeyip adetin 3.günümü gel dedi?
İlaç kullanmıycaksın sadece klomeni bitir adet olunca randevu al tekrar dedi canım.inşallah olur canım yumurta sayımı artırmak için ne yapsam ki acabamerkezden haber varmı canım iyidir herşey umarım