izin almıyım die gözümün içine bakıyorlar valla işte. ama umrumda bile değil. saatlik izin alıyordummmmmm onlarıda toplayıp yıllık iznimden kesecekmiş. okadar sinir oldum ki sorma. ama rapor alıcam çatur çutur yatıcam evde onlarda yoğunluktan patlasınlar umrumda bile olmucak.
kızlar yarın yumurta toplucaklar saat 11'de 10'da gelin dediler. ama okadar çok hastayımki dün geceden beri boğazlarım şişti nefes bile alamıyorum sanki. ilaç kullanmayın dediler aradım. yarın zaten işlem sonrası antibiyotik vericez dediler. olmadım olmadım yaz günü hastalanacağım tuttu evlenirkende böyle olmuştu düğün günü yatak döşektim
Ayyyy canım ya üzüldüm bak bığazın için sıcak ıhlamur falan iç bol portakal suyu sıkın evde için biri baksın sana canım annen falan yakınmı gelme imkanı varmı ? Eşim geç gelir işten demiştin ya ondan dedim tek zor olur canım sen bol bol dinlen doğal vitamin al sıcak iç hep kendinide sıcak tut neşeli filmler falan izle moralini yüksek tut hep bi de bol dua :) yarın Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sonuçlansın işlerin canım :))))) yarın girerken 3 ihlas 1 fatiha oku nas felak ayetel kürsi sırayla oku hepsini :) iyi olucak herşey bence