Yumurta gelistirici ignenin yeterli olup olmadigina bakiolar sanirim canim.ben duymustum iliski tedaviye girince kesilior die simdi sen sorunca hatirladim.Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?
Yumurta gelistirici ignenin yeterli olup olmadigina bakiolar sanirim canim.ben duymustum iliski tedaviye girince kesilior die simdi sen sorunca hatirladim.
2gun kaldi bakalim cuma gunu biraktirirlar belki erkenmi gidiceksin?bende temizligw baslayayim dedim halilar falan dizlerim bi dermansiz ayakta zor duruyorum
Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?
.
Gozunuz aydin darisi basimiza ilk denememiydi?
Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?
Canım bana sordun sanırım :) bakalım iyi olsun da sonuç tek isteğim bu kötü bi sonuç almak istemiyorum :) cuma akşam 6 da randevu canım.bizde rapor çıkınca annemle evin altını üstünü temizlemiştik bi daha yapamam belki diye :)
Haklisin esracim cok didiklemek ii olmuo cogu zaman sorgusuz emanet edelim kendimizi bende herseyi incelerim normalde ama tedavide ole olmak istemiyorum.Aret bey bir onceki gittigimde soylemisti olmasin die. Bugunde arayan hemsire söyledi. Bu gece vuracagim igneler catlatma ignesi ondan dolayi dedi ama biz igneleri kullanmaya baslayali ilk günden itibaren bıraktık. Ici de acayip bir duygu var hem korku hem mutluluk. Herşey aksi gidince simdi olumlu gitmesi sanki korkutuyor biraz. Hangi hormona bakti inan hic sormadım canim. Sorunca herseyi inceden inceye arastiriyorum ben nerede de olumsuz var onu dusunurum. Oluruna biraktim. Kitapta alicam yarin kitap okucam kafami dağıtmak icin
Aret bey bir onceki gittigimde soylemisti olmasin die. Bugunde arayan hemsire söyledi. Bu gece vuracagim igneler catlatma ignesi ondan dolayi dedi ama biz igneleri kullanmaya baslayali ilk günden itibaren bıraktık. Ici de acayip bir duygu var hem korku hem mutluluk. Herşey aksi gidince simdi olumlu gitmesi sanki korkutuyor biraz. Hangi hormona bakti inan hic sormadım canim. Sorunca herseyi inceden inceye arastiriyorum ben nerede de olumsuz var onu dusunurum. Oluruna biraktim. Kitapta alicam yarin kitap okucam kafami dağıtmak icin
Haklisin esracim cok didiklemek ii olmuo cogu zaman sorgusuz emanet edelim kendimizi bende herseyi incelerim normalde ama tedavide ole olmak istemiyorum.
Bide aklimdayken kizlar kendinizi ayaklarinizi sicak tutun..ananas yenmesi ii diolar bebegin tutunmasini kolaylastiriomus hergun dilim seklinde forumda okumustum..
Ben de okumuştum ananası...çok da severim :) kısmet gerçi ya o bebeğin doğum saati yazılınca olucak :)))
Ewet cnm sana sormustum..aynen yaa ben cok umutluyum ikinizdende ve sizin pozifliginiz beni de etkiler simdi kötü dusunmeyelim ama ne gelirse RABBİMden boynumuz kildan ince..Hazinesi okadar geniski bizimde yuvamizi bebissiz birakmasinn (amin)
Bende bidaha ugrasmayayim die baslayayim dedim temizlige tek basima yapabildigimce cok bisi yok ama gucsuz hissediyorum kendimi cok..
Aret bey bir onceki gittigimde soylemisti olmasin die. Bugunde arayan hemsire söyledi. Bu gece vuracagim igneler catlatma ignesi ondan dolayi dedi ama biz igneleri kullanmaya baslayali ilk günden itibaren bıraktık. Ici de acayip bir duygu var hem korku hem mutluluk. Herşey aksi gidince simdi olumlu gitmesi sanki korkutuyor biraz. Hangi hormona bakti inan hic sormadım canim. Sorunca herseyi inceden inceye arastiriyorum ben nerede de olumsuz var onu dusunurum. Oluruna biraktim. Kitapta alicam yarin kitap okucam kafami dağıtmak icin
Canım bitirdinmi temizliği çok didikleme yine kirlencek :) bende hastalık var canım mesela hem düzen simetri olayı hem temizlik eşim şikayetçi ama elimde değilşimdi biraz aman boşver deyip çok kurcalamıyorum ama gözümde etrafta hani :)))) çok yorulma sende canım benim
Canim ya yazdim yazdim uzunca gonderemedim tel sagolsun.daha naslamadim haftaya baslicam cnm temizlige.
Sen sakin temizlik yapayim deme oyle bolbol dinlen cnm.Gozun nasil oldu.
Temizlik yapmıyorum yok canım.öyle ortalığı topla falan bide eşim çok dağınık pasaklı benim sağolsun peşinde adam lazım 24 saat :))) gözüm iyi şuan ağrı yok bide sen sorunca farkettim geçmiş demek :))) saol canım
Ne demek hep aklimdasiniz giremedigim anlarda da..
Bende baya titizim temizlik hastasi der bana esim onada rahat vermiyorum evde ama temizleyen ve yorulan ben olunca napim.
Rapor falan alcakmısın canım transferden itibaren al ,iki gün dinlenirsin evde sonrasında da dışarda gez annenle ne biliyim bi arkadaşınla falan.hayırlısıyla olur inşallah dualarım sizinle hep :)
Canım ya sana ne sorcam ...
Ben 3.gün aret beye gittiğimde yanımda çatlatma iğnesi hariç diğer ilaçlardan birer paket götürmüştüm bunu hemşire demişti.o gün aret bey iğnelere başlamadı ya ilaçlarıda gördü dediki cuma günü hepsini getirme sadece gonal f yi getir dedi bana.sen de ilk orda vurulduğunda onu mu vurulmuştun canım ?