Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

2gun kaldi bakalim cuma gunu biraktirirlar belki erkenmi gidiceksin?bende temizligw baslayayim dedim halilar falan dizlerim bi dermansiz ayakta zor duruyorum

Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?
Yumurta gelistirici ignenin yeterli olup olmadigina bakiolar sanirim canim.ben duymustum iliski tedaviye girince kesilior die simdi sen sorunca hatirladim.

Yumurta gelistirici ignenin yeterli olup olmadigina bakiolar sanirim canim.ben duymustum iliski tedaviye girince kesilior die simdi sen sorunca hatirladim.

Bana henüz bişey demedi ama benim daha çok başı gerçi :) yine de ne olur ne olmaz yanlış bişey olmasın :)))

2gun kaldi bakalim cuma gunu biraktirirlar belki erkenmi gidiceksin?bende temizligw baslayayim dedim halilar falan dizlerim bi dermansiz ayakta zor duruyorum

Canım bana sordun sanırım :) bakalım iyi olsun da sonuç tek isteğim bu kötü bi sonuç almak istemiyorum :) cuma akşam 6 da randevu canım.bizde rapor çıkınca annemle evin altını üstünü temizlemiştik bi daha yapamam belki diye :)

Son düzenleme:
Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?

Aret bey bir onceki gittigimde soylemisti olmasin die. Bugunde arayan hemsire söyledi. Bu gece vuracagim igneler catlatma ignesi ondan dolayi dedi ama biz igneleri kullanmaya baslayali ilk günden itibaren bıraktık. Ici de acayip bir duygu var hem korku hem mutluluk. Herşey aksi gidince simdi olumlu gitmesi sanki korkutuyor biraz. Hangi hormona bakti inan hic sormadım canim. Sorunca herseyi inceden inceye arastiriyorum ben nerede de olumsuz var onu dusunurum. Oluruna biraktim. Kitapta alicam yarin kitap okucam kafami dağıtmak icin

Canim yazmayi atladim. Hangi hormon oldugunu bilmiyorum ama benimki 2100 mus . 2600 olmasi gerekmis.

Ewet cnm sana sormustum..aynen yaa ben cok umutluyum ikinizdende ve sizin pozifliginiz beni de etkiler simdi kötü dusunmeyelim ama ne gelirse RABBİMden boynumuz kildan ince..Hazinesi okadar geniski bizimde yuvamizi bebissiz birakmasinn (amin)
Bende bidaha ugrasmayayim die baslayayim dedim temizlige tek basima yapabildigimce cok bisi yok ama gucsuz hissediyorum kendimi cok..

Haklisin esracim cok didiklemek ii olmuo cogu zaman sorgusuz emanet edelim kendimizi bende herseyi incelerim normalde ama tedavide ole olmak istemiyorum.
Bide aklimdayken kizlar kendinizi ayaklarinizi sicak tutun..ananas yenmesi ii diolar bebegin tutunmasini kolaylastiriomus hergun dilim seklinde forumda okumustum..

Rapor falan alcakmısın canım transferden itibaren al ,iki gün dinlenirsin evde sonrasında da dışarda gez annenle ne biliyim bi arkadaşınla falan.hayırlısıyla olur inşallah dualarım sizinle hep :)

Ben de okumuştum ananası...çok da severim :) kısmet gerçi ya o bebeğin doğum saati yazılınca olucak :)))

Canım bitirdinmi temizliği çok didikleme yine kirlencek :) bende hastalık var canım mesela hem düzen simetri olayı hem temizlik eşim şikayetçi ama elimde değil şimdi biraz aman boşver deyip çok kurcalamıyorum ama gözümde etrafta hani :)))) çok yorulma sende canım benim

Son düzenleme:

Canım ya sana ne sorcam ...
Ben 3.gün aret beye gittiğimde yanımda çatlatma iğnesi hariç diğer ilaçlardan birer paket götürmüştüm bunu hemşire demişti.o gün aret bey iğnelere başlamadı ya ilaçlarıda gördü dediki cuma günü hepsini getirme sadece gonal f yi getir dedi bana.sen de ilk orda vurulduğunda onu mu vurulmuştun canım ?

Canim ya yazdim yazdim uzunca gonderemedim tel sagolsun.daha naslamadim haftaya baslicam cnm temizlige.
Sen sakin temizlik yapayim deme oyle bolbol dinlen cnm.Gozun nasil oldu.

Canim ya yazdim yazdim uzunca gonderemedim tel sagolsun.daha naslamadim haftaya baslicam cnm temizlige.
Sen sakin temizlik yapayim deme oyle bolbol dinlen cnm.Gozun nasil oldu.

Temizlik yapmıyorum yok canım.öyle ortalığı topla falan bide eşim çok dağınık pasaklı benim sağolsun peşinde adam lazım 24 saat :))) gözüm iyi şuan ağrı yok bide sen sorunca farkettim geçmiş demek :))) saol canım

Ne demek hep aklimdasiniz giremedigim anlarda da..
Bende baya titizim temizlik hastasi der bana esim onada rahat vermiyorum evde ama temizleyen ve yorulan ben olunca napim.

Ne demek hep aklimdasiniz giremedigim anlarda da..
Bende baya titizim temizlik hastasi der bana esim onada rahat vermiyorum evde ama temizleyen ve yorulan ben olunca napim.

Aynıyız demekki :))) eşim,yemek yapıyım ama sen girme mutfağa herşeye karışıyosun diyo :) bi yüzünü yıkar bütün banyo su deli oluyorum tamam temizlik güzel bişeyde biraz rahat olmak isterdim valla canım :)))

Rapor falan alcakmısın canım transferden itibaren al ,iki gün dinlenirsin evde sonrasında da dışarda gez annenle ne biliyim bi arkadaşınla falan.hayırlısıyla olur inşallah dualarım sizinle hep :)

izin almıyım die gözümün içine bakıyorlar valla işte. ama umrumda bile değil. saatlik izin alıyordummmmmm onlarıda toplayıp yıllık iznimden kesecekmiş. okadar sinir oldum ki sorma. ama rapor alıcam çatur çutur yatıcam evde onlarda yoğunluktan patlasınlar umrumda bile olmucak.

kızlar yarın yumurta toplucaklar saat 11'de 10'da gelin dediler. ama okadar çok hastayımki dün geceden beri boğazlarım şişti nefes bile alamıyorum sanki. ilaç kullanmayın dediler aradım. yarın zaten işlem sonrası antibiyotik vericez dediler. olmadım olmadım yaz günü hastalanacağım tuttu evlenirkende böyle olmuştu düğün günü yatak döşektim

adetin 3. günü gittiğimde dediğin gibi çatlatma iğnesi hariç hepsini getirmiştim yanımda. banada 3 gün sadece gonal f i vurdular muayene etti sonra diğer ilaçlara başlattı. cetrotide ve managon verdi. bu güne kadar onların üçünü birden vurdu. dün aradılar hormonlar iyi gece 12de çatlatma iğnesini vur dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…