Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Kizlar istanbul tup bebek icin fiyat bilgisi alabilirmiyim bide aret bey bagisiklik icin bisi yapiyolarmi bilginiz varmi kizlar

Rapor çıkarırsan ist tüp bebek merkezine 745 tl ödeyeceksin ilaçlarda kişiye göre değişiyor benim 800 tuttu tabi pazarlıkla bide aret beye ilk muayene ücreti 250 ödüyosun

Rapor çıkarırsan ist tüp bebek merkezine 745 tl ödeyeceksin ilaçlarda kişiye göre değişiyor benim 800 tuttu tabi pazarlıkla bide aret beye ilk muayene ücreti 250 ödüyosun

Ben 1. Raporlu yaptirdim baska bir has. Cikartirken cok yoruldum tekrar cikarmak istemiyorum o yuzden raporsuz fiyati hakkinda bir bilgin varmi

Kizlar ben 1. Raporumu capadan cikardim hakkimi ozelde kullandim tekrar rapor cikarsam ayni zorluklari yasarmiyiz bilginiz varmi kizlar bide capadaki tup bebek bolumundeki kadinin adi neslihandi galiba oranin numarasi varmi sizlerde bi telefon acip sorsammi

İkinci kez çıkarırken süresi 6 ayı geçmiş ne kadar eşinin ve senin tahlil varsa tekrarlanması gerekiyor ayrıca yine süresi geçmiş resmi evraklarıda yeniden hazırlayıp çapa ya teslim ediceksin ikinci raporu 15 gün sonra vericekler.çapada neriman hanım var raporla ilgilenen sekreter onun no sunu verebilirim istersen.raporsuz fiyat ilaçlarda içinde 7000 civari canım.

ücreti sormuşsun canım arkadaşımın verdiği fiyat bilgisi doğru fakat kişiye göre değişiyor sanırım. neden dersen herkezin hormonları ayrı kimi çabuk uyarılıyor kimi zor. sanırım ben zor olandandım ve devletin karşılamadığı ilaçlarım oldu. 600 tl karşıladığı ilaçlara verdim. karşılamadıklarınıda kendim aldığım için onlarda bi 600 tl kadar tuttu. e iki kere test yaptı. bi test 40 tl. ikitest 80 tl. bugün son transfer günü bile ilaç verdi onlar bile raporlu hali 75 tl. yani demek istediğim yola çıkınca evdeki hesap pazara uymuyor. şuan tüm bu işlemler için benden tam 2500 tl ye yakın para çıktı. ki raporluyum. raporsuz yaptırmayı deneme bile madem böyle bir hakkın var bir kez daha onu kullan. raporsuz yapan biri vardı bugün orada 9000 tl ye maal olmuş dahada olacakmı belli değil.

kızlar özledim sizi.
Dün misafirim vardı bi yandanda temizlik öle yorgun düştüm.
Telefondanda giremiyorum artık nasılsınız transferin hayırlı olsun esracım testi yapmıcam demişsiin ama hangi tarihde dedilerse yap bence ona göre hamiş olrsan teste düşük olmasın die önlem alırlar.
Ebrucum sen nasılsın yoğunsundur heralde.
Ben tahlilleri vermeye gittim çapaya ama yeni prosedür gereği ofis histeskopi onu yapmaları lazımmış rahim filmi gb bişi tüp öncesi yapışıklık falan varsa onları temizliyormuş birde AMH istediler sinirlerim çok bozuk çıktım ordan otobüste ağla ağla korkuyorum o işlemden ALLAHım yardım et ne olur rapor falan istemiyorum dicektim esra 9000 tutan bile var demiş aklım iice karıştı ama çok yorgunum ben.

Ben raporu cikarali 2 sene oldu galiba tekrar basa alicaz herseyi raporlu baya uygunmus raporsuzda memorial gibi fiyati ALLAHIM hayirli yer neresiyse bizi oraya gonderir ÎNŞALLAH

Transverin olmus sonu pozitif olur ÎNŞALLAH ilk denemenizmi

ALLAHIM hepimize yardim etsin hem maddi hem manevi

Transverden sonra sana hangi ilaclari verdiler ogrenebilirmiyim mahsuru yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…