Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Sagolasin cnm tekrar..ah su adaklar aman kizlar cok yakinda adaklari gerceklestirme zamani ben dikkat ediyorum agizdan cikiyor sunu yaparim bunu yaparim diye zorlamadan kendimizi adayalim adaklarimizi.

Sagolasin cnm tekrar..ah su adaklar aman kizlar cok yakinda adaklari gerceklestirme zamani ben dikkat ediyorum agizdan cikiyor sunu yaparim bunu yaparim diye zorlamadan kendimizi adayalim adaklarimizi.

O var bide zaman o kadar çabuk geçiyor ki ilk ne adamıştım diye unutuyorum :)

Ama
O var bide zaman o kadar çabuk geçiyor ki ilk ne adamıştım diye unutuyorum :)

Aman canim vebali kalmasin uzerine unuttuklarin icin..
Verdigin dualari yapalim canim dedigin gb biri baya bi tesbihlievdeyim ben yapabilirim aslinda ama uzun geldi seninde bu hafta son tatilin dimi okuldan rapor alirken sıkınti olmaz heralde

cuma günü toplantımız var canım pazartesi de başlıyoruz inşallah.durumum bi netleşsin yumurta toplanırken (eğer nasip olursa tabi)
rapor alcam okula gitmiycem.merkeze sorcaktım bugün rapor veriyomusunuz diye unuttum.orası vermezse devlet hastanesine giderim aile hekimi iyi bizim :) okul sorun çıkarmaz görseniz millet neler için rapor alıyo keyfi olarak benim ki geçerli bi mazeret sonuçta canım

Tabiki bencede yum.toplamada ttansferde alman lazim..ben su dakikalarda cok sevindirik oldum birden boyle dualarlada ilerleyince topik ikiz olmasini ozellikle isteyen varmi kizlar¿

Tabiki bencede yum.toplamada ttansferde alman lazim..ben su dakikalarda cok sevindirik oldum birden boyle dualarlada ilerleyince topik ikiz olmasini ozellikle isteyen varmi kizlar¿

valla canım isterim tabi istemezmiyim ikiz üçüz ooohhhh maşallah kafayı yeriz :) allahım versinde hayırlısını sağlıklı evlatları versin bize inşallah.dualarla ayaktayım valla canım inancım ve dualar olmasa çok zor olurdu :) bol bol dua edelimmm bebişlere kavuşalım

Aynen tam kafayi yemelik olur ablamin ikizleri var 1.sinifa basladilar bu sene bakiorumda benim harcım degil diyorum ikisine ayni anda bakmak

Aynen tam kafayi yemelik olur ablamin ikizleri var 1.sinifa basladilar bu sene bakiorumda benim harcım degil diyorum ikisine ayni anda bakmak

nedendir bilmem çocukluğumdan beri ikizlere karşı bi sempatim var benimde hep ikiz çocuğum olsun die dua ederdim. isimleri bile hazır erkek yağız kız ışıl. gerçi biraz ürkütücü özgürlük açısından ama birini ayfere birini saadete vercez. ooooooooooo esoj da gezmedeeee eheee :))

(Ayfer annem saadet kayınvalidem bu arada)

Hayali bile güzel dimi?allah gönlündeki isteği senin için hayırlı eylesin canım.hepimiz için amin:)

Son düzenleme:

Hayali bile güzel dimi?allah gönlündeki isteği senin için hayırlı eylesin canım.hepimiz için amin:)

Dimi ne guzel olur umarim gonlundeki hakkinda hayirli olandir canim.

Esracım tahliller nasıl çıktı ?inşallah iyidir

Dimi ne guzel olur umarim gonlundeki hakkinda hayirli olandir canim.

Sen daha önce klomen kullanmışmıydın canım? Gözlerimi sağa sola döndürdüğümde bi ağrı var geceden beri baş ağrısı gibi değil dururken ağrı yok gözlerimi oynatınca ağrı giriyor

Son düzenleme:
Esracım tahliller nasıl çıktı ?inşallah iyidir

ebucan dün tahlil için kan verdikten sonra son iğnelerimide vurulmuştum ama düşük çıkmış. bundan dolayı bugün gittiğimdede kan aldılar bir tahlil daha yapıldı muhtemelen bu iyi olacaktır ama olmaz ise bi doz daha kullanıcaksın ilaçlardan dedi. ama neyse ki iyi çıktı. akşam 4 te aradılar son iki iğne çatlatma iğnesi vardı dolapta sakladığım onları nasıl vuracağımı anlattı arayan hemşire. bu gece saat tam 12 de vurun dedi. cuma günüde kısmetse 11 de yumurtaları toplamaya başlıcaklar. 10 yada 10:30 gibi gelin dediler.
ayrıca ebrucum daha önce bende klomen kullanmıştım acayip şişkinlik yapmıştı kasık ağrısı yapmıştı ama baş ağrısı yoktu. fakat bu iğneler kasık ağrısı az ama muhteşem güçlü bir baş ağrısı göz ağrısı yaptı bende. tabi dokunur belki bişeyleri bozarım die hiç ağrı kesicide alamadım. hatta bugün bile sırf gözlerim başım ağrıyor die işe geri dönmedim bile

Gecmis olsun canim kullanmistim ama oyle bisi olmamisti bana yan etkilerinde yaziyormu ole bisi belki denk geldi ondan kaynakli degil.

Allah işlerini rast getirmeye devam etsin inşallah canım çok sevindim maşallah diyelim sonuna kadar iyi gitsin herşey :) çok zorlamıyor beni ama gözlerimi sağa sola döndürünce ağrı oluyo başka bi yan etki yok şuan :) valla işe yarasında cumaya kadar yan etkiye razıyım ben

Gecmis olsun canim kullanmistim ama oyle bisi olmamisti bana yan etkilerinde yaziyormu ole bisi belki denk geldi ondan kaynakli degil.

Bilmem ki canım denk gelmişte olabilir çok kötü değil sadece sağa sola bakarken ağrıyo ama merak ettim sende de oluyormuydu diye sorıyım dedim

Bu hangi hormon canım baktıkları kaç çıkınca iyi oluyomuş şuanda ? Bide size cinsel ilişki konusunda bişey dedi mi doktor esracım ?

Kanda bakiliyor demekki yum. Uyarilip uyarilmadigi her merkez ole yapmio daha ii bole olmasi heralde baya oldu kan vermeyeli prolaktinden dolayi kollarim mosmor oluodu aliskanlik durup durup kollarima bakiorum su ara emeklerimizin karsiligini en guzel bicimde aliriz İNSALLAH.canim yum.hayirlisiyla toplansin mutlu sona az kaldi..
Bendede igneler bas donmesi mide bulantisi cok yapmisti yan etkileri illa oluyor sende evde oldugun zamanlar dinlenmeye calis esin yardimcin Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…