Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Tic mes lisesinde muhasebe öğretmeniyim eşimde aynı okulda muhasebe öğretmeni sürekli dip dibeyiz :) benimde prolaktin 34 çıktı en son fsh de yüksek allah yardımcımız olsun.sen şuan çalışmıyosun dimi ?

Bende itü de bilg. muhasebe okudum canım bi bakıma meslektaşız aynı yerde olmak zor tüm gün neyse okul yıllarınız tenefüsleriniz hiç bitmeyecek ne güzel:)
şimdi baktımda fsh 4,3 çıkmış (normalmi çözemedim) prolaktin 23,3 normaliymiş seninde yüksek mi bu durumda bişi demedilermi benim normalde prlaktin 45, 88 falan olmuştu.
Çalışmıyorum cnm tedaviler için çıkmıştım daha da aramadım zaten.

Senin fsh çok iyi cnm 10 dan sonra tehlikeli benim 11.8 çıktı prolaktinimde sınırdan yukarda allah ol derse olucak bunlar fasa fiso.o arkadaşımın ablası işte menopoza az kaldı denmiş oldu işte hamile.inş bizimde nasibimizde vardır yoksa yapcak bişey yok dimi?senin problemin yok gibi bişey ozaman canım prolaktin değişken bi hormon çünkü inmesi kolay.fsh amh önemli tüplerde açıksa çok şükür.nedensiz infertilitemi sizin eşinin kaç milyon çıkmıştı sperm ?

öyle tabi menopoza girince o ilk 1 yılda bile kalınabilir diyo dr lar alnımızda yazıldııysa dualrımızla olur İNŞALLAH.İşte prolaktin için 2 haftada bir çeyrek ilaç alıyorum baktırmadım 2 ay olcak nerdeyse herhangi bi dr bağımlı olmadığım için şuan öyle kullanıyorum.pko dedi dr bana ama onun için kanda bakılıyo ozaman başka bi dr pko değilsin demişti kime inancağımı şaşırdım.eşimin sayı ve harekette sıkıntı var aslında çapadakide çok kötü değil dedi 9milyon falan dı sanırım 2.aşılamayı 7 milyongb bi rakamla ile olmuştum AMH ne idi.ona hiç bakılmadı heralde

Olucağı varsa bi yumurta bi sperm değil mi ? Bu da bizim imtihanımız karşılığı ya bu dünyada yada ahirette inşallah.fsh si yüksek çıkanlara amh bakılıyo zaten o da yumurta rezervini gösteriyo canım.

Anladım canım birdaha arayayım çapayı ben ses yok

canlar benim fsh 5,54 lh 4,64 prolaktin 16,2 e2 54,5 çıkmış adetin 2. günü nasıl sizce değeler yanında düşük yada yüksek gibi bi ibare yok gerçi ama merak ettim :)

Orda neriman var pohpoflanmaya bayılıyo ters biraz ne çektirdi bana :) onu ara yağla biraz anca öle ilgileniyolar uyuzlar napalım katlancaz :) çıkar seninde canım az kaldı bence

Androlojidemi canım Neriman dediğin hiç sorma oradakilere uyuz oluyorum hem androloji hem infertilite.Yok kıss iice tersliyorum napim dayanamıyorum içimde kalcağına yeterince bekledim diye aradım canım aramışlar güya açmamış eşimi arıyacaklardı zaten 8 3 arası alabilirsin dediler ama ben şimdi tüp bebek bölümüne götürcemya raporu birde tüm istedikleri tahlilleri randevu aldığım gün gitsemmi iki defa git gel yapmamayım diyorum oda haftaya pzt var boş randevu canım tüm evrakları verdikten sonra ne kadar beklerim hatırlıyor musun?

canlar benim fsh 5,54 lh 4,64 prolaktin 16,2 e2 54,5 çıkmış adetin 2. günü nasıl sizce değeler yanında düşük yada yüksek gibi bi ibare yok gerçi ama merak ettim :)

canım fsh normal 10 altı normal sayılıyormuş ebrucumun söylediği gibibirde prolaktinin normal diğerlerini bilmiyorum lh benimde 6,2 çıkmış

Canım değerlerin gayet iyi sadece e2 hormonu 50 nin altında olunca iyi oluyomus diye duymuştum

Bak canım bi doktorun yazısı kadının e2 hormonu 77 .8 çıkmış ona cvp vermiş doktor

merhaba değerleriniz normalleşme göstermiş, estrodiol yumurtalıklardan üretilen en önemli kadınlık hormonudur. adetin 3. günü 50nin altında bekleriz. sizin değeriniz aşırı anormallik içermiyor, belki zamanından önce aktif olmuş bir folikülün işareti olabilir. tüp bebek tedavilerinde bu değer varsa biriki gün daha baskılayıcı ilaç kullanılır ama sizin yumurta takibinizi engellemez. douglasta görülen minimal sıvı adet kanamsı ya da yumurtlamayla ilgşli olabilir klinik durumunuz gözetilerek karar verilir. öenmli olduğunu düşünmüyorum. sevgiler.

canım saolun ilgilendiniz.. benim e2 40 küsürlerde çıkardı kanunide burda böyle çıkmış labarotuar farkıda oluyo tahlillerde...

ya ben hamile kalınca naparım çok merak ediyorum o ruh halini.. sokaktaki herkesi çevirip ben hamileyim diyesim gelir kesin

Son düzenleme:

Canım şimdi sen eşinin sonuçlarını infertiliteye götürcen dimi orda haftaya pazartesi ne randevun var senin daha neyine bakılcak senin tahlillerin bitmedimi eğer senin işin daha bitmediyse ogün al götür tabi eşininkileride.şimdi bana infertilite tüp bebek kararı verince bazı resmi evraklar istedi onları tamamlayınca tam iki haftada çıkmıştı

İnşallah kalırsın canım hepimiz inşallah :) bağırmak gelir içimizden herhalde :) eeee kolay olmayınca öylede komik şeyler gelir aklımıza normal yani :)))

benim bitti tüm tahlillerim haftaya pazartesiye sonuçları göstermek için tüp bebek bölümüne anca boş gün var dedim yoksa sonuçları göstermek için randevu alınmıyormu?orada sonuçlar için randevu alınıyor diye yazıyordu.sen tüm hepsini resmi evraklar hariç tamamlayınca ne kadar sürede aradılar cnm seni

Canım benim ve eşimin tahlilleri beraber yaptık benimkiler önce bitti eşimin tek kalmıştı onada bir hafta bekledik benimkiler bittikten sonra erkekte problem yok raporu verdi androloji.bütün hepsiyle ben randevu almadan infertiliteye girdim içeri doktor kız baktı dedi durum bu heyete soralım ne derlerse onu yapalım pazartesiydi o gün cuma arayın heyet kararı belli olur dedi aradım cuma telde kız tüp bebek dedi gelin hazırlamanız gereken evrakların listesini verelim gittim aldım resmi evrakları hazırlayıp ertesi gün teslim ettim iki haftada çıktı rapor elimdeydi.sürecim bu şekilde canım benim.

canım benim bana randevu ile demişlerdi o yüzden sordum arayayım birde tüp bebek bölümünü sonuçta muayene olmayacağım çok sağol canım.

aradım tüp bebek dr ile konuştum sanırım randevu ile dedi 1 hafta beklemeyeyim dedim getirin yoğun değilse bakılır dedi.

aradım tüp bebek dr ile konuştum sanırım randevu ile dedi 1 hafta beklemeyeyim dedim getirin yoğun değilse bakılır dedi.

Zaten bende eşimin ve benim hersey tamam olunca bi sorıyım demiştim bi iki kişi vardı sırada tam o sırada datma hemşire var infertilitede o dışarı çıkmıştı onun üstüne atladım hemen gelin bi baksın doktor dedi daldım içeri baktı sonuçlara canım sende öyle yap bekleme hiç yarın git bidahaki adetine yetişir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…