Canim kolay olur insallah rapor isin Ben hala beklemedeyim sorun ne aslinda pek bisi gozukmuyorsa esime uc ay ilac kullandirttilar mesela.kanal tikali veya rezerv azligi yoksa daha uzun surer isin sen hangi asamadasin capa ilk hormon testi istiyor smear oradada aliyorlar hemen rahim filmini istiyorlar ve daha once asilama yaptirdiysan yazi.sonra esini androlojiye yonlendirip oradan gelecek kagitla ve senin sonucuna gpre rapor cikior dedigim gb asilamada diyebilirler ben bekliyorum suan iki hafta oldu ama arayan yok.arkadaşlar merhaba... hep yazılarınızı okuyorum , sıkı takipteyim :)
ne güzel sizler raporlarınızı çıkarıp işlemlere başladınız .. ben daha yeni rapor işlerine başladım... inşallah hayırlısı ile ekim ortası gibi çıkarda kasım adetimle bende başlarım tedaviye.. 2013 yılbaşında laporoskopi ve histereskopi olmuştum.. o yılbaşında tek dileğim allahım sene yıl başında yavrum ya kollarımda ya karnımda olsun ama hayırlısı ile benimle olsun diye dua edip durdum.. inşallah bu dularım kabul olur.. bağcılarda oturan arkadaşım neresindesin bende bağcılardayım ama ben çapadan deil semiha şakirden rapor çıkarıyorum.. çapanın istediği evraklar nedir .. randvu almak fln kolaymı orayımı denesem acaba diyorum...
arkadaşlar merhaba... hep yazılarınızı okuyorum , sıkı takipteyim :)
ne güzel sizler raporlarınızı çıkarıp işlemlere başladınız .. ben daha yeni rapor işlerine başladım... inşallah hayırlısı ile ekim ortası gibi çıkarda kasım adetimle bende başlarım tedaviye.. 2013 yılbaşında laporoskopi ve histereskopi olmuştum.. o yılbaşında tek dileğim allahım sene yıl başında yavrum ya kollarımda ya karnımda olsun ama hayırlısı ile benimle olsun diye dua edip durdum.. inşallah bu dularım kabul olur.. bağcılarda oturan arkadaşım neresindesin bende bağcılardayım ama ben çapadan deil semiha şakirden rapor çıkarıyorum.. çapanın istediği evraklar nedir .. randvu almak fln kolaymı orayımı denesem acaba diyorum...
Canim kolay olur insallah rapor isin Ben hala beklemedeyim sorun ne aslinda pek bisi gozukmuyorsa esime uc ay ilac kullandirttilar mesela.kanal tikali veya rezerv azligi yoksa daha uzun surer isin sen hangi asamadasin capa ilk hormon testi istiyor smear oradada aliyorlar hemen rahim filmini istiyorlar ve daha once asilama yaptirdiysan yazi.sonra esini androlojiye yonlendirip oradan gelecek kagitla ve senin sonucuna gpre rapor cikior dedigim gb asilamada diyebilirler ben bekliyorum suan iki hafta oldu ama arayan yok.
Bende ilk haziran ayının başında çapaya gittim tahlillerin tamamlanması raporun çıkması ağustosu buldu normalde temmuzda çıkıcaktı bi aksilik oldu benim.nilüfer anlatmış hangi evrakları istiyolar.benim rezerv azlığı vardı direkt tüp dediler rapor verdiler canım
işte iyimi desek kötümü desek.. rezerv azlığı olmasa oyalayacaklardı belki , ama aynı zamanda belki bunlara gerek kalmıcaktı.. ne biliyim en hayırlısını iyisini allahım bilir ona sığınıyorum
Herseyde bi hayır vardır canım.şunları söyliyim sana bilgin olsun.raporu alınca ilaçları merkeze yazdırmak için 1 ay süren var.merkez reçeteni yazdıktan sonra reçeteninde 3 gün süresi var 3 gün içinde ilaçları almak zorundasın.ilaçları alınca buzdolabında saklıyosun 6 ay içinde tedavine istediğin zaman başlayabilirsin canım
Kızlar bende yarın 13.15 de merkezde olucam inşallah hayırlısı olsun diyelim.gün olarak esra seninle aynı günler gitmiş olcaz hep sadece sen benden bir hafta önce adet oldun :)
teşekkür ederim bilgin için.. şimdi anladığım kadarıyla ben raporu aldığım gün arıyım aret beyi gidiyim zaten her türlü o 250 tl muayne ücretini ödiycem ... bide ekstradan 750 tl tüp bebek parası .. bide ilaçların parası dimi benim ödeyeceğim tutar..
canım ne güzel mutlu sona yaklaşıyorsun ALLAHIN izniyle
hacet duası yap istersen 19 gün yapılıor.bu duayı tatbik eden pek çok kişi 19 güne kalmadan arzularına nail oldular, bunlara yakından şahidim.der yazar.önce altı ALLAH ismini ezberleyelim. FERDÜN, HAYYUN, KAYYÜMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÜSUN.Beş vakit namazaın farzının arkasından on dokuz harfli bu altı isim her gün okunacak, ondokuzar defa..Evvelinde on defa ALLAHU EKBER denildikten sonra
On dokuzuncu günden sonra herhangi bir şekilde sıkıntın olduğu takdirde bu isimlere ilavaten yani şöyle "Ferdün, Hayyun, Kayyümun, Hakemun, Adlun, Kuddüsun...Seyec'alullahu ba'de usrin yüsra."
Bu metin on dokuz defa tekrar edilecek, beş vakit namazın farzlarının arkasından, ondokuz gün süre ile.
Ayetin manası da şudur:ALLAH zorluktan sonra bir kolaylık oluşturur...(65. Talak:7)
Ben yapmayı düşünüyorum ALLAHın izniyle kızlar yapmak isterseniz birde şu an tedavidesiniz yasin suresini alabilirim aramızda okuyalım İNŞALLAH.Salavatı tefriciye 4444 defa okunuyor biz 3 4 kişi okadar okuyamayız sanırım.
Dileğin kabul olmasi icin Yasin
Eğer bir dileginin kabul olmasini istersen yesil bir kabin icine su koy ve uzerine 1 kere Yasin suresini oku.Yasin suresi Kurani kerimin 41. suresidir.
Sonra o su ile abdest al ve 2 rekat namaz kil.Namazin her rekatinda Fatiha dan sonra 3 kere Ayetek Kursi oku.Namazdan sonra el acip Allahtan dilegini iste.
canım ne güzel mutlu sona yaklaşıyorsun ALLAHIN izniyle
hacet duası yap istersen 19 gün yapılıor.bu duayı tatbik eden pek çok kişi 19 güne kalmadan arzularına nail oldular, bunlara yakından şahidim.der yazar.önce altı ALLAH ismini ezberleyelim. FERDÜN, HAYYUN, KAYYÜMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÜSUN.Beş vakit namazaın farzının arkasından on dokuz harfli bu altı isim her gün okunacak, ondokuzar defa..Evvelinde on defa ALLAHU EKBER denildikten sonra
On dokuzuncu günden sonra herhangi bir şekilde sıkıntın olduğu takdirde bu isimlere ilavaten yani şöyle "Ferdün, Hayyun, Kayyümun, Hakemun, Adlun, Kuddüsun...Seyec'alullahu ba'de usrin yüsra."
Bu metin on dokuz defa tekrar edilecek, beş vakit namazın farzlarının arkasından, ondokuz gün süre ile.
Ayetin manası da şudur:ALLAH zorluktan sonra bir kolaylık oluşturur...(65. Talak:7)
Ben yapmayı düşünüyorum ALLAHın izniyle kızlar yapmak isterseniz birde şu an tedavidesiniz yasin suresini alabilirim aramızda okuyalım İNŞALLAH.Salavatı tefriciye 4444 defa okunuyor biz 3 4 kişi okadar okuyamayız sanırım.
Dileğin kabul olmasi icin Yasin
Eğer bir dileginin kabul olmasini istersen yesil bir kabin icine su koy ve uzerine 1 kere Yasin suresini oku.Yasin suresi Kurani kerimin 41. suresidir.
Sonra o su ile abdest al ve 2 rekat namaz kil.Namazin her rekatinda Fatiha dan sonra 3 kere Ayetek Kursi oku.Namazdan sonra el acip Allahtan dilegini iste.
Canım bak alır almaz merkezi ara duygu hanımı iste raporu ona faks çekiceksin o da raporun geçerli olup olmadığını söyliycek her raporu kabul etmiyolarmış tamam diye sana dönerse aret beyden randevu iste ve gidersin görüşmeye raporuna onay vermeden aret beye bosa 250 verme
Canım sen benim için yasin okuyabilirsen çok mutlu olurum bende sen adet olup tedaviye başlayınca sana okurum söylersin bana
aaaa bide omu var .. niye her raporu kabul etmiyolarmış bak şimdi bide bunu bekliycez
tamam canım okurum (bi temizleneyim) yasin 41 defa mı okunuyordu ben öyle biliyorum niyetimizi alıp tamamlayalım İNŞALLAH sayımı bildiririm canım.
Bana merkezden duygu hanım dediki raporda hamile kalmasında problem yoktur yazıcak 3 yıldır tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamıştır yazıcak dedim nasıl yazsın ben zaten 2 yıllık evliyim oturdum ağladım evde 7 yasin okudum dua ettim raporu almaya gittim çapada kadın onları zaten yazıyoruz bizim raporu kabul etmeyen merkez olmaz dedi sevinmiştim nasıl sende sor hastaneye bu iki madde mutlaka eklensin ist tüp bebek yoksa kabul etmiyo canım
Tamam canım sayısı farketmez sayılara bağlı kalmaya gerek yok diyolar içinden kaç gelirse durumun kaça yeterse canım bir bile olsa allah razı olsun canım
saol canım allah razı olsun uyarıların için.. bende dikkat ediyim o konuya ben 3 yıllık evliliği doldurdum yaşım 23 ü geçti 2 bin küsür gündür sigortalıyım 2 kere aşılama oldu sonuç alınamadı diye yazım var bütün şartlarım tamam bi aksilik çıkmazsa raporda sorun yaşamam sanıyorum ama bakalım belli olmuyo devlet işleri
canım benim ne demek okurum elimden geldiğince.
öğretmenmişsin canım ne güzel bende evlendikten sonra okuluma devam edip öğretmenlik istedim ama eşim lisede öğretmenlik yapamazsın dedi sadece öyle mezun oldum işte.
Öğretmenlik güzel meslek canım tatilleri falan çok şükür sadece stresli bide ben çok rahat biri değilim herşeyi kafama takarım belki bu işlerde ona bağlı olmuyo hep düşün hep stres