Kızlar bende yarın 13.15 de merkezde olucam inşallah hayırlısı olsun diyelim.gün olarak esra seninle aynı günler gitmiş olcaz hep sadece sen benden bir hafta önce adet oldun :)
canım ne güzel mutlu sona yaklaşıyorsun ALLAHIN izniyle
hacet duası yap istersen 19 gün yapılıor.bu duayı tatbik eden pek çok kişi 19 güne kalmadan arzularına nail oldular, bunlara yakından şahidim.der yazar.önce altı ALLAH ismini ezberleyelim. FERDÜN, HAYYUN, KAYYÜMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÜSUN.Beş vakit namazaın farzının arkasından on dokuz harfli bu altı isim her gün okunacak, ondokuzar defa..Evvelinde on defa ALLAHU EKBER denildikten sonra
On dokuzuncu günden sonra herhangi bir şekilde sıkıntın olduğu takdirde bu isimlere ilavaten yani şöyle "Ferdün, Hayyun, Kayyümun, Hakemun, Adlun, Kuddüsun...Seyec'alullahu ba'de usrin yüsra."
Bu metin on dokuz defa tekrar edilecek, beş vakit namazın farzlarının arkasından, ondokuz gün süre ile.
Ayetin manası da şudur:ALLAH zorluktan sonra bir kolaylık oluşturur...(65. Talak:7)
Ben yapmayı düşünüyorum ALLAHın izniyle kızlar yapmak isterseniz birde şu an tedavidesiniz yasin suresini alabilirim aramızda okuyalım İNŞALLAH.Salavatı tefriciye 4444 defa okunuyor biz 3 4 kişi okadar okuyamayız sanırım.
Dileğin kabul olmasi icin Yasin
Eğer bir dileginin kabul olmasini istersen yesil bir kabin icine su koy ve uzerine 1 kere Yasin suresini oku.Yasin suresi Kurani kerimin 41. suresidir.
Sonra o su ile abdest al ve 2 rekat namaz kil.Namazin her rekatinda Fatiha dan sonra 3 kere Ayetek Kursi oku.Namazdan sonra el acip Allahtan dilegini iste.