aradım tüp bebek dr ile konuştum sanırım randevu ile dedi 1 hafta beklemeyeyim dedim getirin yoğun değilse bakılır dedi.
Canım özelden msj nasıl atılıyor biliyormusun sana telimi verirdim sen whatsup falan kullanıyomusun öylede konusurduk hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aradım tüp bebek dr ile konuştum sanırım randevu ile dedi 1 hafta beklemeyeyim dedim getirin yoğun değilse bakılır dedi.
Canım özelden msj nasıl atılıyor biliyormusun sana telimi verirdim sen whatsup falan kullanıyomusun öylede konusurduk hem
Kızlar bende yarın 13.15 de merkezde olucam inşallah hayırlısı olsun diyelim.gün olarak esra seninle aynı günler gitmiş olcaz hep sadece sen benden bir hafta önce adet oldun :)
Hayirlisi canim ebru icin okudum simdilik 1tane yasin senin icinde okuyacagim İNSALLAH.aynen canım ya :) hadi bakalım sırayla hamiş olalım birer hafta arayla hepimizin mutlu haberleri gelir inşallah ben sen nilüfer ve daha nice isteyenler :))
Hayirlisi canim ebru icin okudum simdilik 1tane yasin senin icinde okuyacagim İNSALLAH.
Hayirlisi canim ebru icin okudum simdilik 1tane yasin senin icinde okuyacagim İNSALLAH.
sağol nilüfercim allah razı olsun.
senin bahsettiğin allahın isimleri ile yapılan dua sekine duası sanırım. yakın bir arkadaşım yapmış ve kabul olmuş. bende 3 kere okudum kısmet olursa bizim için yarın işten gelince okucam canım.
Umidimizi yitirmeyelim yeterki canim Yüce ALLAH kulunun dua etmesini nasip etmis ise kabulunu de nasip edermis bizim duamiz yipranmadan, tez vakitte bu sinavi hakkiyla gecebilmek olsun.canım Allah razı olsun ve kabul etsin inşallah.ben de temizlendiğimde sizler için okuycam inşallah.Allah dualarımızı inşallah kabul eder kızlar
.Aret Kamar muhteşem bir dr.9.yılımızın sonunda önce Allah ın izniyle tabii sonra da dr.sayesinde Allahım tamamına erdirirse bebeişimizi bekliyoruz.
Aret Kamar muhteşem bir dr.9.yılımızın sonunda önce Allah ın izniyle tabii sonra da dr.sayesinde Allahım tamamına erdirirse bebeişimizi bekliyoruz.
Umidimizi yitirmeyelim yeterki canim Yüce ALLAH kulunun dua etmesini nasip etmis ise kabulunu de nasip edermis bizim duamiz yipranmadan, tez vakitte bu sinavi hakkiyla gecebilmek olsun.
Doğru canım amin diyorum bütün dualarına.birazdan çıkıcaz canım bana dua et hayırlı iyi haberlerle döneyim canım görüşmek üzere inşallah
Kızlar anca gelebildim eve çünkü bi saat geçikmeli aldılar.muayene etti aret bey ve iğnelerine bugün başlamıycaz çünkü senin yumurta üretimin diğer hastalara oranla daha zayıf olduğundan önce yumurta geliştirici hap kullanacaksın sabah aksam dedi.klomen verdi cuma akşamı tekrar bakalım duruma göre iğnelere başlarız dedi.yani cuma karar vericek kızlar.dua edin bu hap uygun kıvama getirsin yumurtaları.
canım hakkında hayırlısı olsun.. benimde yumurtalarımı iğnelerden çok geliştiriyodu o klomen hapı
Önce hapla geliştirelim dedi doktor duruma göre iğneye geçicekmişiz canım.bazılarının uzun sürer tedavisi dedi benim de öyle olabilirmiş.allah hayırlısını nasip etsin sonu güzel olsun yeterki inşallah iyi olur saol canım hepimiz için
İnsallah kabul olur canim 19 lu hacet duasi diye geciyordu bende 19gun farz namazlarin ardindan okunuyor 19 defa baslarken 10 defa ALLAHU EKBER diyerek arkadasinda boyle mi yapmis heyecanlandim cok..
Önce hapla geliştirelim dedi doktor duruma göre iğneye geçicekmişiz canım.bazılarının uzun sürer tedavisi dedi benim de öyle olabilirmiş.allah hayırlısını nasip etsin sonu güzel olsun yeterki inşallah iyi olur saol canım hepimiz için