Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Arastira arastira bir hal olduk canim:))
Valla uzman olmaya az kaldi.
Aret bey yapmiyor ama sordum ben.
aynen öyle uzman olcaz yakındır:)ama hibele arkadaşimizinda dediği gbi emre bey galiba tedavinin başindan sonuna kadar orda ooluyo heralde aret bey proğramlara gittiği için bazen olmayabiliyomuş bide birşey sormak istiyorum gittiğinde tedavinde aret bey hep orda miydi?

Ilk gorusmeye gittigimizde aret beyle gorustuk. Adet olunca gel dedi. Adetin 3.gunu gittigimde cagdas bey bakti,aret bey kongredeymis. 1 hafta sonraki kontrolde aret bey bakti. Opuya zaten aret bey girmiyor,emre bey girdi. Transfere aret bey giriyor ama.

Aret bey yogun oldugu icin denk gelemeyebilirsin hepsinde. Emre beyin yogunlugu daha az oldugu icin transfer sonrasi hastalarinin yanina da gidiyormus. Ben aslinda biriktirip 2 tane koydurmak istiyorum ikiz icin ama emre bey de asla 2 tane transfer etmiyormus.

Hakkında hayırlısı olsun canim önceden koyuyorlarmiş yeni yasalara göre yasak artık ama 30 yaş ve üzerisine koyuluyo sen kaç yaşindaydın bu arada

Hakkında hayırlısı olsun canim önceden koyuyorlarmiş yeni yasalara göre yasak artık ama 30 yaş ve üzerisine koyuluyo sen kaç yaşindaydın bu arada

Ben 32yim.
35 altindaki hastalara ilk 2 denemede tek embriyo,3.ve sonraki denemelerde 2 embriyo;
35 ve ustundeki hastalara ilk denemeden itibaren iki embriyo transfer ediliyor diye biliyorum ben.
Hatta merkezdeki fotograflarin yarisini ikizler olusturruyor.
Yasadan degil de doktorun tarzi tek embriyo olabilir. Cogul gebelik riskli gebelik diye nitelendiriliyor ya.

Benim yumurtam azsa neden 2 embriyo koyup sansimi arttirmayim ki? Degil mi ama?

Evet söylediğin şeyleri destekler nitelikte emre beyin topiğinde arkadaşlar yazmiş okudum riskli olduğunu yazmişlar

canim bu arada sen yumurtalarını dondurdun mu yada fiyatı biliyor musun

canim bu arada sen yumurtalarını dondurdun mu yada fiyatı biliyor musun

Ilk tedavim geldi aklima. Dusundukce guluyoruz kendimize:))
Ilk tedavide ignelerle 6 7 yumurta gorunuyordu,biz de dondursak mi diye dusunuyoruZ ama opuda sadece 1inin ici dolu cikti.
Malesef daha 2.yi yumurtayi cikaramadik opuda

Hatırlattığım için özür dilerim

Yok canim.rica ederim.
Ben sayiyi kabullendim artik. Hic cikmayanlari duyunca 1 e de sukrediyorum. Benim tek amacim olan yumurtanin kalitesini arttirmaya calismak.
Beslenmenin yaninda haftaya da akupunktura baslamayi dusunuyorum. Insallah faydasini gorurum.

ben aldım sende biran önce alsan iyi olur en erken 3 hafta sonraya veriyolar, havuz da neyin nesi
hepimizden güzel haberleri okurum burdan inşallah :)

Her ay yumurtalariniza bakiyorlar ve yeterli buyukkuge gelince alip donduruyorlar. Birkac ay bu islem devam ediyor. 4 5 yumurta biriktikten sonra onlari cozdurup en iyi olan transfer ediliyor. Doktorunuz 2 embriyo da transfer edebilir ama emre bey tek koyuyor.

Ben biraz daha araştırma yaptım hastane aret beyin üzerne yani emre bey çalişan o yüzden tek embriyo koymaları aret beye bağlı hastane gelenek ve görenekleri:)

Ben biraz daha araştırma yaptım hastane aret beyin üzerne yani emre bey çalişan o yüzden tek embriyo koymaları aret beye bağlı hastane gelenek ve görenekleri:)

Ama oyle olsa hastanedeki fotograflarin yarisi ikiz fotolari olmazdi canim.
Aret bey karsi degil diye dusunuyorum.

Ama oyle olsa hastanedeki fotograflarin yarisi ikiz fotolari olmazdi canim.
Aret bey karsi degil diye dusunuyorum.
Tam emin olmamakla bi konuşma yapıyorum ama bi embriyoyu iyi derecede gözetim altında tutuyorlarsa bölünme olasiliği yani ikiz olma olasılığida yükselmez mi dye düşünmüyo değilim

Tam emin olmamakla bi konuşma yapıyorum ama bi embriyoyu iyi derecede gözetim altında tutuyorlarsa bölünme olasiliği yani ikiz olma olasılığida yükselmez mi dye düşünmüyo değilim

Evet ya oyleleri de varmis. Hatta bir yerde okumustum. Ikizmis sonra biri icerde bolunmus ve ucuz olmus. Ne mucizeler var. Olmaz diye umudumuzu kaybetmemeliyiz hixbir zaman.

Bide şöyle bişey düşünmüyo dgilim normalde her ay bi güçlü sperm yumurtayı döllüyo ya bide iki güçlü spermin yumurtaya enjekte edildiğini düşünürsek böylede belki çoğul gebelikle sonuçlanabilir her ne j kadar çoğul gebelik tehlikeli olsada

Tehlikeli evet. Ozellikle akcigerlerinde sorun oluyormus. Erken dogum riski de fazla. Ama coook tatli degiller mi? Hele bir kiz bir erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…