Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

valla arkadaşım çok güzel detaylı anlatmışsın sağolasın ..

iyi ki sormuşum size şimdi kafam da deli sorular oluştu..
benim zaten halihazırdaki genel kontrollerimi yapan doktorum tesadüftür ki o hastanenin tüp bebek uzmanı ...
yani tüp bebek ekibinde ..
kendisiyle 2 yıldır görüşürüz.
zaten beni tüp bebeğe kendisi ikna etti ama çalıştığı hastanenin sgk raporlu hali bile aret kamar a göre çok fazla ..
o nedenle farklı bir yer arayışındayım .
Aret kamar ı da yine bir doktor tavsiye etmişti bana ..

ama mevcut doktorum a her an ulaşabilir her şeyi sorabilir rahatça konuşabilirim
bana lazım olan bu .. hatta dokoruma şöyle değil böyle yapsak olurmu diye fikir bile bildidirim
çok tatlı sempatik anlayışlı düzgün bir doktor..

ama işte fiyatlar!!!

şimdi kafam karıştı acaba hiç aret kamar a muayene olmasamda raporum çıkınca kendi doktorumda mı başlasam

anladım arkadaşım
ama ben çok detaycıyımdır yapılan işlem dahil her konuda bilgi sahibi olmak isterim
fikir üretirim düşünürüm
bilemedim yani arada kaldım
yukarı da da yazdım
şuanda düşünme aşamasındayım çapadan raporumu almam temmuz sonunu bulacak ozaman a kadar düşünücem

rica ederim canim:)
Ben ilk bu durumumu ogrendigimde arastirirken hep detayli anlatan birilerini aradim. O yuzden simdi ben de detayli yaziyorum ki belki bir faydasi olur birilerine.
Ben de 3 tedavimi raporlu yaptirdim. En sonuncusunu aret beyde kullandim ve bitti malesef. Ama bu tedaviler pahali tabiki. Ben bursada yasiyorum. Ilk 2 sini bursada yaptirdim. Rapor icin cerrahpasada 2 asilama yaptirdim. Raporlu haliyle bile butun hepsine 15.000-20.000 arasi harcamisizdir. Allah herkese maddi manevi guc versin. Bende rezerv azligi oldugu icin acele edip cok ara vermeden denemelisin dedi aret bey. Seneye bulamayabilirsin bu yumurtalari dedi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Sen yine de bir dusun canim. Bir gidip konusursum belki,icine sinmezse kendi doktorunla devam edersin

AH CANIM aynı dertten mustaribiz
bende de rezerv azlığı var en son 0,37 idi ekim ayında ..

rezerv azlığı olmasına rağmen sana neden aşılama yaptılar ????
ben de çapa da çıkartmaya çalışıyorum bana da mı yapacaklar
aslında doktora sordum ilk muayene eden doktora amh ı kesinlikle dikkate alırlar ama ne karar çıkar bilemem dedi ..

aret bey de ne kadar verdiniz 2500+ilaçlar dimi ?
birde 350 tl muayene !!!

Canim benim ilk fsh im 14.73 idi. Ilk amh im ise 0.18 di. Bir ay sonra tekrarladik yine cerrahpasada. Bu defa 0.71 cikti.
Cerrahpasa bana fsh iki ay ust uste fsh 15veya ustu cikarsa direk tup bebek raporu,15in altinda cikarsa 2 defa asilama dedi. O yuzden mecbur yaptirdim.
Dikkate alsalardi 0.18i alirlardi ama almadilar.

Evet merkeze 2500 odedim. 2 defa da kan tahlili verdim 80 tl. Ilk muayene 350. Onu bir daha vermiyosun.
Ilaclar da her hastaya gore degisiyor tabi. 1000 tl civari da igneler tutuyor. Transfer sonrasi da ilaclar var ama onlari raporla alamiyoruz.
Sen ilk defa tup yaptiracaksin sanirim.

Ben artik fsh degerlerine amh degerlerine takilmiyorum. Onemli olan yumurta gorunmesi. Benim malesef yuksek doz hormon ignelerine ragmen 1 yumurtam cikiyor. Hapla da oyle. O yuzden aret bey hapla yapti ve yine 1 yumurta.

Hımm işte o konuda net birşey söyleyemem canım. Ama zannetmiyorum aret beyin hastasını dinlememesini rahatlatmamasını. Bence kişiye görede davranır. Ama arkadaşında dediği gibi aradığında hemşirelerle görüşüyorsun onlar aret beye soruyorlar ve sana dönüyorlar. Ama geçen gittiğimde bir hastayla görüşüyordu sanırım çünkü şu ilaca başla şu saatte falan diye konuşuyordu. Sen bence git konuş anlat ve neler istediğini beklediğini kişiliğini hepsini söyle. Cevaplarında baktın tatmin olmadın istediğin yere gidersin. Acaba mı demektense böylede olabilir.

bana çapa dan öyle birşey söylenmedi .. yani fsh değerinin önemi ile ilgili ...

bu ay benim fsh 8,47 idi mesela
ama diğeri yani amh hep düşük . 0,37 idi ekim de
benimde bir ara yükseldi sonra tekrar düştü amh değerim ..

evet ilk defa yaptırıcam eğer raporum çıkarsa canm

allah yardımcımız olsun ..

tüp bebek sonrası kullanılan ilaçları neden alamıyoruz acaba raporla onlar çok pahalı mı

raporumun çıkmasına sanırım en az 1,5 ay var ... bu süre zarfında 2 defa adet olucam belki 2. adetimde giderim henüz kesin oalrak gitmicem demiyorum

ne bileyim nasip kısmet zamanı gelmediyse kimin elinden olursa olsun farketmiyor

Devlet igneleri karsiliyor canim. Transfer sonrasi olanlar cok pahali degil. Benim hep 200 civari tuttu. Embriyonun tutunmasi icin verilen igne ve haplar.

Her hastanenin prosedürü farkli olabilir canim. Mesela bir arkadas gata dan cikarmis. Amh i benden biraz daha yuksek ama direk rapor vermisler.
Insallah hemen alirsin sen .

Fsh degerin cok iyi. ama dedigim gibi her sey ultrasonda yumurta cikmasi,onun yumurtanin kalitesi,dollenmesi,bolunmesi ve sana tutunabilmesi.
Nice cok yumurtasi olup kalitesi cok iyi olup tutmayanlar var. Bilemiyosun iste.
Rabbim nasip ettiyse merkez de doktor da araci ve vesile bize.
Rabbim ol desin yeter ki.

Bence de gitsemiydim acaba demektense konusmakta fayda var. Herkes zaten karar vermeden once 2 3 doktorla gorusup oyle karar veriyor.
Bir hastanin sevdigi doktoru diger hasta sevmeyebilir. Elektrik meselesi bu. Ve tabiki guven.

Tüp bebek sonrası doktor bana cronone jel progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne yazmıştı. Biz hastanenin yakınındaki eczaneden almıştık hemen ve 200 tl gibi bir rakam ödedik. Oysa ki aile hekimimiz bu ilaçları yazabiliyormuş. Bunu da sağlık ocağındaki hemşire söylemişti biz yazıyoruz sakın para ödeme diye sağolsun. Bana tüp bebekteki hemşirem yada eczacı bunu söylemedi 2 defa para ödemiştim boşuna. Sadece jel 90 tl ödemiştim. Sakın vermeyin arkadaşlar aile hekimine yazdırın ben 30 tl ödedim yanlış hatırlamıyorsam yazdırınca.

AA SÜPER BİLGİ ARKADAŞIM sağolasın aklımda bulunsun

Canim aynilari ben de kullandim. Bana da bursadaki merkez soylemedi. Cunku hemen anlasmali eczaneden isteyelim diyorlardi. E eczane para kzanacak degil mi. O yuzden soylemiyorlar.

Canim aynilari ben de kullandim. Bana da bursadaki merkez soylemedi. Cunku hemen anlasmali eczaneden isteyelim diyorlardi. E eczane para kzanacak degil mi. O yuzden soylemiyorlar.
Ayyneen canm. Bu yolda zaten herşey para. Rapor imkanı var çok şükür ama yinede ben diyen insan yapamıyor. Transfer sonrasıda gerçekten zormuş ya ben şok olmuştum verdikleri ilaçlara.

Ayyneen canm. Bu yolda zaten herşey para. Rapor imkanı var çok şükür ama yinede ben diyen insan yapamıyor. Transfer sonrasıda gerçekten zormuş ya ben şok olmuştum verdikleri ilaçlara.

Ben en son tedavide transfer sonrasi 7 tane ilac iciyordum. Ama aile hekiminin yazdigini bilmedigim icin odedim.
Canim malesef merkezler de ticarethane.
Bu surecte adim atsan para.

Tüp bebek yaptırmak isteyen ve buna karar veren arkadaşlar için paylaşıyorum 6 yıllık evlılıgımızın sonunda eşimle tüp bebeğe karar verdik bize Türkiyede en iyi hatta dünyadada en iyiler arasında dedikleri ismini bile vermek istemediğim bir merkeze yönlendirdiler içeri girdiğimde sanki bir banka ve biz kredi almaya gelmişiz ve o çok istediğimiz krediyi vermiyorlar. Sürekli bir para muhabbeti ailelerle ilgi sıfır gelirse gelir gelmezse kendisi bilir tavırları normalde sabit bir rakam var ama şu olursa ılave bu olur gıbı ekstra şeyler de soyleyerek rakamı ıkıye katlıyorlar guven duymak mumkun degıl ne kadar başarı olduklarını soyleselerde başarılı olsalarda kendimi guvende hissedemedim ağlamaya başladım ve eşime lutfen biran evvel buradan çıkalım dedim. Muhasebedeki kadın o kadar umursamaz bır ifadesi vardı ki o an anladım orası bir klinik değil ticarethane. Ve çıktık İstanbul Tüp bebek merkezine gittik daha kapıdaki valeden tutun içerdeki muhatap olduğumuz tüm çalışanlar çok ilgiliydiler Ediz bey,Filiz Hnım,Duygu Hanım ve diğerleri bize çok degerli hissettirdiler kendimizi ve Aret bey işinin erbabı ve bunu hemen hissettiriyor. O anda anladım ki günlerdir vermeye çalıştıgım zor kararda en doğru kararı verdim Aret bey ve ekibi sizin güvenilir ellerinize emanet ediyorum kendimi ve elınızden gelen herşeyi yapacağınıza inancım tam. İnşallah herşey güzel olur çok teşekkür ediyorum kendılerıne.

Tüp bebek yaptırmak isteyen ve buna karar veren arkadaşlar için paylaşıyorum 6 yıllık evlılıgımızın sonunda eşimle tüp bebeğe karar verdik bize Türkiyede en iyi hatta dünyadada en iyiler arasında dedikleri ismini bile vermek istemediğim bir merkeze yönlendirdiler içeri girdiğimde sanki bir banka ve biz kredi almaya gelmişiz ve o çok istediğimiz krediyi vermiyorlar. Sürekli bir para muhabbeti ailelerle ilgi sıfır gelirse gelir gelmezse kendisi bilir tavırları normalde sabit bir rakam var ama şu olursa ılave bu olur gıbı ekstra şeyler de soyleyerek rakamı ıkıye katlıyorlar guven duymak mumkun degıl ne kadar başarı olduklarını soyleselerde başarılı olsalarda kendimi guvende hissedemedim ağlamaya başladım ve eşime lutfen biran evvel buradan çıkalım dedim. Muhasebedeki kadın o kadar umursamaz bır ifadesi vardı ki o an anladım orası bir klinik değil ticarethane. Ve çıktık İstanbul Tüp bebek merkezine gittik daha kapıdaki valeden tutun içerdeki muhatap olduğumuz tüm çalışanlar çok ilgiliydiler Ediz bey,Filiz Hnım,Duygu Hanım ve diğerleri bize çok degerli hissettirdiler kendimizi ve Aret bey işinin erbabı ve bunu hemen hissettiriyor. O anda anladım ki günlerdir vermeye çalıştıgım zor kararda en doğru kararı verdim Aret bey ve ekibi sizin güvenilir ellerinize emanet ediyorum kendimi ve elınızden gelen herşeyi yapacağınıza inancım tam. İnşallah herşey güzel olur çok teşekkür ediyorum kendılerıne.

Canim bugun akla geldi. Ben transfer sonrasi ilaclardan birini yazdirmaya aile hekimine gittim ama yazmadi. Ne icin bunu verdin diye sorarlar bana dedi. Hamile olsan hadi dusuk olmasin diye yazayim ama bu durumda yazamam dedi.

Insallahsonucunuz pozitif olur

Canim bugun akla geldi. Ben transfer sonrasi ilaclardan birini yazdirmaya aile hekimine gittim ama yazmadi. Ne icin bunu verdin diye sorarlar bana dedi. Hamile olsan hadi dusuk olmasin diye yazayim ama bu durumda yazamam dedi.
Aa hangi ilaç ki. Ben progestan iğneyi kan sulandırıcı iğnemi jelimi 3ünüde yazdırdım hep. Biliyordu tüp bebek olduğunu. O yüzden yardımcı oldu. Ben transferden çıktıktan sonra demiştim ya hemen oradaki eczaneden almıştm diye sanırsam 2 kutu aldım ordan. Bana acaba kanda belli oldu diye mi yazdı. Belli olmasaydı belkide diyebilirdi banada cnm. Bu transferde nasipse direkt ona yazdırcağım için belli olur bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…