Aa hangi ilaç ki. Ben progestan iğneyi kan sulandırıcı iğnemi jelimi 3ünüde yazdırdım hep. Biliyordu tüp bebek olduğunu. O yüzden yardımcı oldu. Ben transferden çıktıktan sonra demiştim ya hemen oradaki eczaneden almıştm diye sanırsam 2 kutu aldım ordan. Bana acaba kanda belli oldu diye mi yazdı. Belli olmasaydı belkide diyebilirdi banada cnm. Bu transferde nasipse direkt ona yazdırcağım için belli olur bakalım.
Çikolata kisti olup aret beye giden var mı?Şu an çıkmazdayım ameliyat olup mu gtmeliyim acaba yoksa ameliyata gerek yok mu?
Hayır gitmedim henüz rapor daha çikarmadım bayramdan snraya kalcak benim işler ameliyat konusunda kararsızım duydugum kadaryla ameliyat olanlarda rezerv azligi olyomuş bu yüzden kafam çok karışıkCanim nasilsin?
Aret beyle gorusmeye gitmis miydin hic?
Hayır gitmedim henüz rapor daha çikarmadım bayramdan snraya kalcak benim işler ameliyat konusunda kararsızım duydugum kadaryla ameliyat olanlarda rezerv azligi olyomuş bu yüzden kafam çok
Bikac arkadastan duymustum,ameliyatta yumurtaliklara zarar vermisler ve rezerv azligi olmus sonucunda. Sana ameliyat olmani soyleyen suan seni takip eden doktor mu?
Eger aret beyde devam etmek istiyorsan bence raporun cikmasini beklemeden gidip gorus,bakalim ameliyat konusunda ne diyecek.
Canim gdiyim ama bi danişmak için de 300 küsür veremem ki bazi merkezlerde ilk muayene ücretsiz
Emre Karatekelioğlunu tercih etmenizi isterim nacizane tavsiyem ünlü doktor seçmeyin ben o hatayı Mustafa bahçecide yaptım tedavinin tek elden yürümesi taraftarıyım 5 kez farklı merkezlerde tedavi olmuş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirimMerhaba arkadaslar bende bubay sonu aret kamar a ilk defa muayene olmaya gidecegim capa hastanesinden rapor cikarmaya calisiyorum suan da
Merak ettiigm birkac sey var yardimci olursaniz cok sevinirim
Aret bey icin cok yogun diyorlar merkez genel olarak yogunmus zaten
Oraya giden ve tup yaptiran arkadaslar daha iyi bilir sizce aret bey yogunluktan oturu ilgi alaka ve tedaviyu dogru yurutme konusunda nasil?
Yani yogun doktorlarin hata yapma gozden kacirma durumlari olabilir
Sizce nasil bir hekim?
canancım kusura bakma ben bu mesajını yeni gördüm, evet ameliyatlar rezervleri azaltıyor, sana naçizane tavsiyem aret beyle görüşmeden ameliyat olma, olacaksan da yumurtalarını dondurtabilirsin belki önceden, ben de bayramdan sonra Allahın izniyle başlıyorum tedaviye, sen randevu aldınmı Aret bey denCanim gezinirken gördümde sizdede ç.kisti varmiş bende ameliyat olma konusunda kararsızım 2 aşilama oldu ama hala yok bişey bende aret beyi duydum çok arştrdım ramazandan snra ona gtmeyi düşünüyorum
allah razı olsun canim cevapladığın için aret beyle mesajlaştım oda oraya gitmem gerektiğini söyledi bayramdan sonra gtcem hayırlısıyla yaninacanancım kusura bakma ben bu mesajını yeni gördüm, evet ameliyatlar rezervleri azaltıyor, sana naçizane tavsiyem aret beyle görüşmeden ameliyat olma, olacaksan da yumurtalarını dondurtabilirsin belki önceden, ben de bayramdan sonra Allahın izniyle başlıyorum tedaviye, sen randevu aldınmı Aret bey den
Allah razı
allah razı olsun canim cevapladığın için aret beyle mesajlaştım oda oraya gitmem gerektiğini söyledi bayramdan sonra gtcem hayırlısıyla yanina
Bide randevu almadim sen aldin micanancım kusura bakma ben bu mesajını yeni gördüm, evet ameliyatlar rezervleri azaltıyor, sana naçizane tavsiyem aret beyle görüşmeden ameliyat olma, olacaksan da yumurtalarını dondurtabilirsin belki önceden, ben de bayramdan sonra Allahın izniyle başlıyorum tedaviye, sen randevu aldınmı Aret bey den
Cevap geç gelyo ama yazyoCanim aret bey mesajlasiyor mu oyle?
Cevap geç gelyo ama yazyo
İnstegramdan yazdım canimKendi cebine mi yaziyosun? Yoksa merkezin telefonuna mi?
İnstegramin varsa özel mesajdan at tamam canim geçte olsa cevap yazarİnstegramdan yazdım canim
İnstegramin varsa özel mesajdan at tamam canim geçte olsa cevap yazar
Emre beye gidenlerin topiğine baktım oda iyi bi doktor aslinda burdan bi arkadaş önerdikten snra baktım ama havuz uygulamasını şu anda senden duyuyorum bide onu araştıralim:)Yok canim instagramim.
Emre bey var ya ayni merkezde,havuz uygulamasi yapiyormus,yeni ogrendim. Havuz mu yaptirsam diye dusunuyorum,gidip konussak mi diyorum yoksa aret beyle mi devam ettsek kararsizim.
Emre beye gidenlerin topiğine baktım oda iyi bi doktor aslinda burdan bi arkadaş önerdikten snra baktım ama havuz uygulamasını şu anda senden duyuyorum bide onu araştıralim:)