- 13 Aralık 2011
- 2.917
- 1.352
- 398
Sorulara cevap veriyor tabiki ama bir ayagi odanin diger kapisinda sanki. Boyle olunca da sen de aceleden ne soracagini unutuyosun. Zaten gidersen goreceksin doktorun odasini. L seklinde bir oda. Bir kapidan bir hastayi aliyorlar. Aret bey o hastayla gorusurken odanin diger kapisindan da diger hastayi alip muayeneye hazirliyorlar ki zaman kaybi olmadan aret bey hemen yeni hastaya baksin.
Zaten ilk muayeneye gittiginde ordaki gorevliler gecmis butun tahlillerinizi alip bilgisayara kaydediyorlar. Odaya girince aret bey zaten butun bilgileri bilgisayardan okuyor ve ona gore tedavi veriyor.
Benim rezerv azligiydi mesela. 3.tedavimi orda oldum. Tahlillere bakti ve klomenle tedavi yapacagini soyledi.
Coook kalabalik ve gelen cok fazla hasta var. Tabiki pozitif alanlar da var. Dedigin gibi nasip kismet bu isler. Nerede gebelik olursa orasi en iyi merkez olacak bizim icin.
Onlara da hak veriyorum. O kadar cok hasta var ki. Herkese uzun sure ayirsa yetistiremez. Ama iste beklentiyle alakali dedigim gibi.
Kimisi hic soru sormadan doktor ne derse yapar,kimisi de uzun uzadiya konusmak ister. Aklina takilan birseyi kendisine sormak ister. Ama yogunluktan oyle bisey olmuyor. Aradiginizda bisey sormak icin hemsireler cevap veriyor. Tum bunlara ragmen hastalar aret beyi cok seviyor ve negatif alsalar da yine ona gidiyorlar.
Siz bence yine de gidip kendiniz gorun. Belki cok elektrik alirsiniz ve devam edersiniz. Veya bastan hic sevmezsiniz. Ona gore karar verirsiniz.
valla arkadaşım çok güzel detaylı anlatmışsın sağolasın ..
iyi ki sormuşum size şimdi kafam da deli sorular oluştu..
benim zaten halihazırdaki genel kontrollerimi yapan doktorum tesadüftür ki o hastanenin tüp bebek uzmanı ...
yani tüp bebek ekibinde ..
kendisiyle 2 yıldır görüşürüz.
zaten beni tüp bebeğe kendisi ikna etti ama çalıştığı hastanenin sgk raporlu hali bile aret kamar a göre çok fazla ..
o nedenle farklı bir yer arayışındayım .
Aret kamar ı da yine bir doktor tavsiye etmişti bana ..
ama mevcut doktorum a her an ulaşabilir her şeyi sorabilir rahatça konuşabilirim
bana lazım olan bu .. hatta dokoruma şöyle değil böyle yapsak olurmu diye fikir bile bildidirim
çok tatlı sempatik anlayışlı düzgün bir doktor..
ama işte fiyatlar!!!
şimdi kafam karıştı acaba hiç aret kamar a muayene olmasamda raporum çıkınca kendi doktorumda mı başlasam