Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Aynen canim.
Onu eczaneye oduyosun. Merkezi ilgilendirmiyor ilac ucreti. Zaten merkezin kapisinda eczanenin elemani bekliyor. Hemen eczanenin kartini veriyor. Aret beyin hastalarina indirim yapiyorlar.
Senin ilk denemen sanirim.
çok tşk ederım cnm.. malıyetı yüksek tabı.. bakıcaz artık..

bi sorum daha var; ilk adetımle tüpe başlamak istiyorum randevumu ne zaman almalıyım hangı gun adet olacağimi kestiremediğim için erkenden alma şansım yok. bu sefer de çok yoğunuz randevu veremeyiz derlerse nolcak? çok tşk ederım cvp için.

bi sorum daha var; ilk adetımle tüpe başlamak istiyorum randevumu ne zaman almalıyım hangı gun adet olacağimi kestiremediğim için erkenden alma şansım yok. bu sefer de çok yoğunuz randevu veremeyiz derlerse nolcak? çok tşk ederım cvp için.

Adet oldugunuz gun ariyorsunuz. Adetin 2. veya 3. gunune randevu veriyorlar. Tedaviye baslayacaginiz ve adet oldugunuz icin randevu yok demezler. Ilk gorusme icin gitseydiniz yani doktoru ve merkezi tanimaya o zaman 1 ay sonraya veriyorlar aret bey cok yogun oldugu icin.

Merhaba arkadaşlar bende Aret bey ile bilgilendirme yapmak istiyorum.

8 aylık başarısız ilaçlı takip demeleri ve 1 başarısız aşılama sonrası kendisine muayene oldum. Ben bir kere daha aşılama mı olsun direk tüp diye düşünürken bana 2 ay daha süre vericem sana, herşeyin çok güzel çok normal, eşininkilerde iyi dedi(bence çok iyi değil) rahatlatıcı konuştuktan sonra eğer hala olmaz ise eylülde gel tedavi süreciyle ilgili konuşalım dedi. Şuana kadar 4,5 farklı doktora gittim direk tedavi süreçleri konuşuldu. Aret Bey'e muayene gitmeden önce yaklaşk 20ye yakın tahlil vs yaptırdm onlara tek tek baktı ondan sonra böyle bir kanıya vardı. Velhasıl benm içime daha önce böyle sinen bir doktor olmadı. Eğer gebelik olmaz ise gidebileceğim doktorum belli.

Merhaba arkadaşlar bende Aret bey ile bilgilendirme yapmak istiyorum.

8 aylık başarısız ilaçlı takip demeleri ve 1 başarısız aşılama sonrası kendisine muayene oldum. Ben bir kere daha aşılama mı olsun direk tüp diye düşünürken bana 2 ay daha süre vericem sana, herşeyin çok güzel çok normal, eşininkilerde iyi dedi(bence çok iyi değil) rahatlatıcı konuştuktan sonra eğer hala olmaz ise eylülde gel tedavi süreciyle ilgili konuşalım dedi. Şuana kadar 4,5 farklı doktora gittim direk tedavi süreçleri konuşuldu. Aret Bey'e muayene gitmeden önce yaklaşk 20ye yakın tahlil vs yaptırdm onlara tek tek baktı ondan sonra böyle bir kanıya vardı. Velhasıl benm içime daha önce böyle sinen bir doktor olmadı. Eğer gebelik olmaz ise gidebileceğim doktorum belli.

Guzel seyler soylemis aret bey. Insallah eylulde gitmenize gerek kalmaz. Hamilelik takibi icin gidersin umarim:anneadayı:

Teşekkür ederim güzel mesajın için inş. Ben okadar tedaviye odaklanmışken çok rahatlattı beni. Bende kendimi rahatlatırsam inş 2 ayımı güzel geçiririm.

Teşekkür ederim evet çok şükrediyorum ama bir türlü gebelik oluşmadığı içinde ne eşimi ne doktoru ikna edemiyorm. Bu kadar stres üzüntü uğraş değer mi bilmem direk tüp bebek tedavisi olsam süreç daha iyi olcakmış gibi geliyor. Kısmet 2 ayım var onu güzel geçireyim bari stressiz.

Teşekkür ederim evet çok şükrediyorum ama bir türlü gebelik oluşmadığı içinde ne eşimi ne doktoru ikna edemiyorm. Bu kadar stres üzüntü uğraş değer mi bilmem direk tüp bebek tedavisi olsam süreç daha iyi olcakmış gibi geliyor. Kısmet 2 ayım var onu güzel geçireyim bari stressiz.

Tabi degerleriniz iyiyse ilkinde tutma sansi yuksek ama en guzeli dogal olmasi. Sen 2 ayni guzel degerlendir. Rabbim verirse ne guzel olmazsa doktorla yine konusursun.

Gunaydin canim.
Bu msjini daha yeni gordum gecmis msjlara bakarken. Kusura bakma. Ben iyi olmaya calisiyorum. Kendimi zorluyorum iyi olmak icin.
Sen nasilsin,ne yaptin,kan verecektin sanirim?
Günaydın canım sanada iyi olmaya çalışma iyi ol çünkü elimizden gelen bişey yok benimde sonuç negatif kısmet ne yapalım ameliyat olmayı düşünüyorum ramazandan sonra bu arada konuşmasakta duam seninle canim

Günaydın canım sanada iyi olmaya çalışma iyi ol çünkü elimizden gelen bişey yok benimde sonuç negatif kısmet ne yapalım ameliyat olmayı düşünüyorum ramazandan sonra bu arada konuşmasakta duam seninle canim

Uzuldum canim. Negatif sonuc olunca ne diyecegimi hic bilemiyorum.
Kismet nasip diyecegiz. Tedavi olacagiz. Baska da yapacak bisey yok dedigin gibi.
Allah razi olsin canim. Ben de surekli dya ediyorum canim hepinize. Hayirli cumalar.

Uzuldum canim. Negatif sonuc olunca ne diyecegimi hic bilemiyorum.
Kismet nasip diyecegiz. Tedavi olacagiz. Baska da yapacak bisey yok dedigin gibi.
Allah razi olsin canim. Ben de surekli dya ediyorum canim hepinize. Hayirli cumalar.
Herşeyin hayırlısı allah gönlümüze göre versin ancak rabbim vakti ve zamanını bilir

Merhaba arkadaslar bende bubay sonu aret kamar a ilk defa muayene olmaya gidecegim capa hastanesinden rapor cikarmaya calisiyorum suan da

Merak ettiigm birkac sey var yardimci olursaniz cok sevinirim

Aret bey icin cok yogun diyorlar merkez genel olarak yogunmus zaten

Oraya giden ve tup yaptiran arkadaslar daha iyi bilir sizce aret bey yogunluktan oturu ilgi alaka ve tedaviyu dogru yurutme konusunda nasil?
Yani yogun doktorlarin hata yapma gozden kacirma durumlari olabilir
Sizce nasil bir hekim?

Merhaba arkadaslar bende bubay sonu aret kamar a ilk defa muayene olmaya gidecegim capa hastanesinden rapor cikarmaya calisiyorum suan da

Merak ettiigm birkac sey var yardimci olursaniz cok sevinirim

Aret bey icin cok yogun diyorlar merkez genel olarak yogunmus zaten

Oraya giden ve tup yaptiran arkadaslar daha iyi bilir sizce aret bey yogunluktan oturu ilgi alaka ve tedaviyu dogru yurutme konusunda nasil?
Yani yogun doktorlarin hata yapma gozden kacirma durumlari olabilir
Sizce nasil bir hekim?

Pozitif ve guler yuzlu bir doktor oncelikle. Ben en son tedavimi orda yaptirdim ama negatif malesef.
Cooook yogun bir doktor. En fazla 10 dk.suruyor gorusme ve bunun icine muayene de dahil. Oyle uzun uzadiya konusmayi beklemeyin bir kere. Hemen muayene edip ilaclari veriyorlar tamam. Yani bu doktor hasta iliskisi beklentilerle alakali. Uzun uzun muayene olayim,her aradigimda cepten doktoruma ulasayim diyorsan aret beyle mumkun degil.
Eger kongrede veya tv deyse ,o gun ordaki baska doktorlar bakiyor. Opuya aret bey girmiyor,yine baska doktor yapiyor. Aret bey transferi kendi yapiyor ama.
Yani cok cok ince detayina kadar bakiyor mu herseye dersen bunu ben de sorguluyorum.

Pozitif ve guler yuzlu bir doktor oncelikle. Ben en son tedavimi orda yaptirdim ama negatif malesef.
Cooook yogun bir doktor. En fazla 10 dk.suruyor gorusme ve bunun icine muayene de dahil. Oyle uzun uzadiya konusmayi beklemeyin bir kere. Hemen muayene edip ilaclari veriyorlar tamam. Yani bu doktor hasta iliskisi beklentilerle alakali. Uzun uzun muayene olayim,her aradigimda cepten doktoruma ulasayim diyorsan aret beyle mumkun degil.
Eger kongrede veya tv deyse ,o gun ordaki baska doktorlar bakiyor. Opuya aret bey girmiyor,yine baska doktor yapiyor. Aret bey transferi kendi yapiyor ama.
Yani cok cok ince detayina kadar bakiyor mu herseye dersen bunu ben de sorguluyorum.
Iste merak ettiklerim bunlardi...
Bir doktor uzun uzadiya muayene etmezse konusmazsa hikayeyi genis bir sekilde ele almazsa nasil olur ki bilemedim...

Yani eminim birsuru insan var o merkezde pozitif. Goren ama ne bileyim nasip tabi birazda..

Benim aklim karisti suan gitsemmi bilemedim

Detayci ve arastiran bir insanim soru sormayi cok severim ve cevap bulamafigim seyleri aklima takarim..

Yani ben doktorumla bu konuyu konusmaliyim bielmedim

Iste merak ettiklerim bunlardi...
Bir doktor uzun uzadiya muayene etmezse konusmazsa hikayeyi genis bir sekilde ele almazsa nasil olur ki bilemedim...

Yani eminim birsuru insan var o merkezde pozitif. Goren ama ne bileyim nasip tabi birazda..

Benim aklim karisti suan gitsemmi bilemedim

Detayci ve arastiran bir insanim soru sormayi cok severim ve cevap bulamafigim seyleri aklima takarim..

Yani ben doktorumla bu konuyu konusmaliyim bielmedim

Sorulara cevap veriyor tabiki ama bir ayagi odanin diger kapisinda sanki. Boyle olunca da sen de aceleden ne soracagini unutuyosun. Zaten gidersen goreceksin doktorun odasini. L seklinde bir oda. Bir kapidan bir hastayi aliyorlar. Aret bey o hastayla gorusurken odanin diger kapisindan da diger hastayi alip muayeneye hazirliyorlar ki zaman kaybi olmadan aret bey hemen yeni hastaya baksin.
Zaten ilk muayeneye gittiginde ordaki gorevliler gecmis butun tahlillerinizi alip bilgisayara kaydediyorlar. Odaya girince aret bey zaten butun bilgileri bilgisayardan okuyor ve ona gore tedavi veriyor.
Benim rezerv azligiydi mesela. 3.tedavimi orda oldum. Tahlillere bakti ve klomenle tedavi yapacagini soyledi.

Coook kalabalik ve gelen cok fazla hasta var. Tabiki pozitif alanlar da var. Dedigin gibi nasip kismet bu isler. Nerede gebelik olursa orasi en iyi merkez olacak bizim icin.

Onlara da hak veriyorum. O kadar cok hasta var ki. Herkese uzun sure ayirsa yetistiremez. Ama iste beklentiyle alakali dedigim gibi.
Kimisi hic soru sormadan doktor ne derse yapar,kimisi de uzun uzadiya konusmak ister. Aklina takilan birseyi kendisine sormak ister. Ama yogunluktan oyle bisey olmuyor. Aradiginizda bisey sormak icin hemsireler cevap veriyor. Tum bunlara ragmen hastalar aret beyi cok seviyor ve negatif alsalar da yine ona gidiyorlar.

Siz bence yine de gidip kendiniz gorun. Belki cok elektrik alirsiniz ve devam edersiniz. Veya bastan hic sevmezsiniz. Ona gore karar verirsiniz.

Bende bir hastası olarak yazmak istedim belki yardımcı olabilirim. Kasım ayında başladık aret beye biz. Yumurtalar toplandı donduruldu beklendi transfer edildi falan gebe kaldım. 7. Haftada kalp atışı olmadığı için kürtajımı yaptı. 3 tane dondurulmuşum var ve yine orafa devam edeceğiz. Bursa_83 ün dediği herşeye katılıyorum. Çok yoğun ama asla ilgisiz değil dinlememezlik yapmaz. Babacandır çok. Hep güleryüzlü. Biz tecrübesine dayanarak onu seçtik açıkçası öyle çok ilgilenmeyeceğini tahmin ediyorduk. Güvendim çok ona. Öyle paracı biri asla değil. Kürtajımdan sonra genetik testler yaptıralım dedim mesela dur bekle bebekte ne problem varmış ona göre boşu boşuna para harcama dedi. Transferimi erteledi demiştim ya çok yumurta toplandı dinlensin rahim dedi tmm dedim sonraki ay tam olacakken 1 hormonum yüksek çıktı olmaz dedi koysakta bebek tutunmaz diğer ay dedi..dedi..dedi..kısaca bu kadar anlatabilirim ben çok memnunum inşallah hiç yanılmam. Kürtaj masasında saçımı okşadığınıda asla unutamam.

X