- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
canım meraba ılkonce tedavin hayırlı olsun. ben aret hocanın hastasıyım ve ılk dememızde hamıle kaldım suan 5 aytlık hamıleyım.. ben doktorumdan ve merkezden cok memnunum.. ınsallah hakkında hayırlısı olur..Slm kızlar aret bey nasıl bir dr memnun musunuz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum dr araştırıyorum lütfen yardım edin.
Çok sevindim Allah hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin benim kafam çok karışık herkes bişey söylüyor iyi bir yer olsun istiyorum sizin rahatsızlığınız neydi acaba bende pcos var sonuç alır miyimcanım meraba ılkonce tedavin hayırlı olsun. ben aret hocanın hastasıyım ve ılk dememızde hamıle kaldım suan 5 aytlık hamıleyım.. ben doktorumdan ve merkezden cok memnunum.. ınsallah hakkında hayırlısı olur..
canım ben doktorumdan cok memnunum halan kontrollerımı o yapıyor.. benım agdet duzensizliğim vardı, ama asıl sorunumuz sperm hareketsizliği idi.. cok sükür tedavımde hersey yolunda gıttı.. baya yumurtam oldu. 28 tane yumurtam toplandı 7 sı ıstenılen sekılde dollendı, suan 6 tane daha bekleyen bebegım var..Çok sevindim Allah hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin benim kafam çok karışık herkes bişey söylüyor iyi bir yer olsun istiyorum sizin rahatsızlığınız neydi acaba bende pcos var sonuç alır miyim
Aret bey çok iyi bir Dr benim iki denemem aynı merkez başka Dr da 3 denemem aret bey de ve 4 denemem içinde kendisine gidiyorum hiçbirinde gebelik olusmadi donmus embriyo lar ile denemelerim oluyor.ilk tedavimde hariç çok yoğun geç vakitleri kadar merkezde ama tüm sorularına cevap alabiliyorsunuz ilk görüşmede beni çok motive etmişti aret beye gidip olumlu sonuç alan çok kişi varSlm kızlar aret bey nasıl bir dr memnun musunuz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum dr araştırıyorum lütfen yardım edin.
Teşekkürler cevabınız için umarım en kisa zamanda bebeginize kavusursunuzAret bey çok iyi bir Dr benim iki denemem aynı merkez başka Dr da 3 denemem aret bey de ve 4 denemem içinde kendisine gidiyorum hiçbirinde gebelik olusmadi donmus embriyo lar ile denemelerim oluyor.ilk tedavimde hariç çok yoğun geç vakitleri kadar merkezde ama tüm sorularına cevap alabiliyorsunuz ilk görüşmede beni çok motive etmişti aret beye gidip olumlu sonuç alan çok kişi var
İnsaAllah hepimiz kavuşuruz en kisa zamanda AminTeşekkürler cevabınız için umarım en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz
mrb aret bey nasıl memnun kaldınızmı ben gelecek ay baslamak ıstıyorum ama mustafa bahcecı ve aret bey arasında cok kararsızım esımde sorunumuz var bılgı verırsenız sevınırım
kızlar bende aret beye gıtmeyı dusunuyorum normal ozel bı hastanede asılama yaptım tutmadı aret beye gıdıp asılama yaptırsam fıyatları ne kadar acaba bı yardımcı olur musunuz cok uzgunum bana doktorum sadece klomen verdı ve ıkı tane 18ml yumurtam oldu esımın spermlerıde ıyı cıktı ama tutmadı aret bey nasıl bır tedavı yapıyo benı bılgılendırırsenız cok memnun kalıcam lutfennnnnn
kızlar bende aret beye gıtmeyı dusunuyorum normal ozel bı hastanede asılama yaptım tutmadı aret beye gıdıp asılama yaptırsam fıyatları ne kadar acaba bı yardımcı olur musunuz cok uzgunum bana doktorum sadece klomen verdı ve ıkı tane 18ml yumurtam oldu esımın spermlerıde ıyı cıktı ama tutmadı aret bey nasıl bır tedavı yapıyo benı bılgılendırırsenız cok memnun kalıcam lutfennnnnn[/QUO
Öncelikle hayırlı olsun.Aret Bey gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor ve işinin uzmanı.ilk muayene tek seferlik 350 TL.Tüp Bebek tedavisi.5.000 TL.Aşılama 1.000 TL.Takiple doğal yollarla hamile kalkmak istersen eğer,takip ücreti 500 TL. Tabi ilaç Fiyatları hariç.[QUOTE="zemre12kızlar bende aret beye gıtmeyı dusunuyorum normal ozel bı hastanede asılama yaptım tutmadı aret beye gıdıp asılama yaptırsam fıyatları ne kadar acaba bı yardımcı olur musunuz cok uzgunum bana doktorum sadece klomen verdı ve ıkı tane 18ml yumurtam oldu esımın spermlerıde ıyı cıktı ama tutmadı aret bey nasıl bır tedavı yapıyo benı bılgılendırırsenız cok memnun kalıcam lutfennnnnn
Daha pahalısida varmış yucel karaman mesela 14 bin dedibende bugün gidicem fiyat konusunda bir fikrim yok ama gidenler değer diyorlar.inşallah bizede uğurlu gelir.dua edin lütfennn....
Aret beyin hastayım kızlar yardımcı olabiliceğim birşey olursa seveseve
Merhaba,cnm merhaba ben 5.denemem için merkez araştıruyorum, ist. tüp bebek merkezi hakkında bilgi verirmisin rapor geçiyormuş heralde orda rapor çıkartmaya yardımcı oluyorlarmı raporlu raporsuz fiyatı nekadar