Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Slm kızlar aret bey nasıl bir dr memnun musunuz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum dr araştırıyorum lütfen yardım edin.
canım meraba ılkonce tedavin hayırlı olsun. ben aret hocanın hastasıyım ve ılk dememızde hamıle kaldım suan 5 aytlık hamıleyım.. ben doktorumdan ve merkezden cok memnunum.. ınsallah hakkında hayırlısı olur..

Çok sevindim Allah hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin benim kafam çok karışık herkes bişey söylüyor iyi bir yer olsun istiyorum sizin rahatsızlığınız neydi acaba bende pcos var sonuç alır miyim

Çok sevindim Allah hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin benim kafam çok karışık herkes bişey söylüyor iyi bir yer olsun istiyorum sizin rahatsızlığınız neydi acaba bende pcos var sonuç alır miyim
canım ben doktorumdan cok memnunum halan kontrollerımı o yapıyor.. benım agdet duzensizliğim vardı, ama asıl sorunumuz sperm hareketsizliği idi.. cok sükür tedavımde hersey yolunda gıttı.. baya yumurtam oldu. 28 tane yumurtam toplandı 7 sı ıstenılen sekılde dollendı, suan 6 tane daha bekleyen bebegım var..

Slm kızlar aret bey nasıl bir dr memnun musunuz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum dr araştırıyorum lütfen yardım edin.
Aret bey çok iyi bir Dr benim iki denemem aynı merkez başka Dr da 3 denemem aret bey de ve 4 denemem içinde kendisine gidiyorum hiçbirinde gebelik olusmadi donmus embriyo lar ile denemelerim oluyor.ilk tedavimde hariç çok yoğun geç vakitleri kadar merkezde ama tüm sorularına cevap alabiliyorsunuz ilk görüşmede beni çok motive etmişti aret beye gidip olumlu sonuç alan çok kişi var

Teşekkürler cevabınız için umarım en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz

[QUOTE="leyalnaz, post: 42808206, ben bu konuda resmen ihtisas yaptım gitmediğim doktor kalmadı bahcecide ilk tüp bebek deneme mi yaptım tutmadı bu konuda aret beyi tek geçerim benim hamileligimi de o takip etti çocuk konusunda senelerce hiç bir paradan kaçmadan bütün Prof docent kim iyi dediler se gittim

kızlar bende aret beye gıtmeyı dusunuyorum normal ozel bı hastanede asılama yaptım tutmadı aret beye gıdıp asılama yaptırsam fıyatları ne kadar acaba bı yardımcı olur musunuz cok uzgunum bana doktorum sadece klomen verdı ve ıkı tane 18ml yumurtam oldu esımın spermlerıde ıyı cıktı ama tutmadı aret bey nasıl bır tedavı yapıyo benı bılgılendırırsenız cok memnun kalıcam lutfennnnnn

Öncelikle hayırlı olsun.Aret Bey gözüm kapalı güvenebileceğim tek doktor ve işinin uzmanı.ilk muayene tek seferlik 350 TL.Tüp Bebek tedavisi.5.000 TL.Aşılama 1.000 TL.Takiple doğal yollarla hamile kalkmak istersen eğer,takip ücreti 500 TL. Tabi ilaç Fiyatları hariç.[QUOTE="zemre12

Kızlar Merhaba ben endometriozis hastasıyım laparoskopi yapılacak çok korktugum için doktor araştırıyorum . Aret kamar mail gönderdim Telefonumu yazdım arayacaklarini hiç düşünmemiştim aradılar hemen .laparaskopi 5.500 6000 civarında dedu ama biraz pahalı geldi bana açıkçası . Bir de mersinden gidicem. Laparoskopi yaptıran var mı aret beye acaba

bende bugün gidicem fiyat konusunda bir fikrim yok ama gidenler değer diyorlar.inşallah bizede uğurlu gelir.dua edin lütfennn....

Aret beyin hastayım kızlar yardımcı olabiliceğim birşey olursa seveseve

cnm merhaba ben 5.denemem için merkez araştıruyorum, ist. tüp bebek merkezi hakkında bilgi verirmisin rapor geçiyormuş heralde orda rapor çıkartmaya yardımcı oluyorlarmı raporlu raporsuz fiyatı nekadar

cnm merhaba ben 5.denemem için merkez araştıruyorum, ist. tüp bebek merkezi hakkında bilgi verirmisin rapor geçiyormuş heralde orda rapor çıkartmaya yardımcı oluyorlarmı raporlu raporsuz fiyatı nekadar
Merhaba,
Raporlu 2.500 TL raporsuz 5.000 TL tutuyor.Merkez olarak gayet başarılı ve ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…