Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım merhaba hosgeldın, bıldıgım kadarıyla rapor gecıyor ama ben rapor almadım. sanırım arastırma hastanesınde tum tahlıllerını hsg falan yaptırıyorsun, 2 kere asılama ıstıyorlarmıs heralde, olmazsa eger tup beebk raporu verıyorlarmıs.

Teşekkür ederimederim.siz aret beye mi gidiyorsunuz.

arkadaslar nerelerdesınız neler yaparsınız, hangı asamadasınız burdan paylasalım konusalım derdımıze ortak olalım..

SENGUL1976 selamun aleykum canım hiç görüşemedik moral bozuklugundan buraları bıraktım nasılsın inşAllah. ne durumdasın basladınmı tedaviye tekrar :)

meraba canım, moralin neden bozuk tedavıdemeı sıkıntı var, ben hala regli olmayı beklıyorum

merhaba canım biz aralıkta tüp bebek denedik burdaki 3 arkadaşımızla Aret bey de birimiz olumlu haber aldı ben ve sengul malesef negatif aldık ondan sebep kendımı dunyaya biraz kapadım buraya gelmedim arkdslarımla akrabalarımla falan görüşmedim gecen ay ayın 19 unda tekrar tedaviye baslamam lazımdı ama maddi durum ve moral bozuklugundan baslamadım arkadasımda baslıcaktı bı hal hatır sorayım dedim bızım dondurulmuslar varda. 2 gun sonra 2 ay dolucak hasta olmadım acaba arkadsmdada o problem varmı merak ettim de sanırım oda yok su sıralar. kist mi oluştu sorun nedir merak edıyorum doktora gıtmekte içimden gelmiyor herseyın hayırlısı artık. sen ne aşamadasın canım Aret bey i doktorun

Kızlar meraba. Aret beyle 2. Denememizi yaptık. İlki tutmadı. Şimdi beklemedeyim. Ayın 12de tahlil günüm var. Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Merkez çok iyi bi merkez. Çalışanlar çok güler yüzlü. Fakat moral olarak iyi değilim. Kendimde hiçbi değişiklik hissetmiyorum.

canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun. ınsallah pozıtıf sonucu alırsın. moralını yuksek tut. bende orda tedavi goruyorum, ben daha ığne asamasındayım. canım bı kac bısıy sormak ıstıyorum. kac yumurtan toplandı, kac tanesı dollendı. kacıncı gun embrıyosuydu transverın.

İnşallah cnm cümlemiz pozitif sonuç alırız. Cnm benim çok yumurtlamam oldu. 35 tane yumurtam toplandı. İlk aşamada 20 tanesi döllendi fakat 6 tanesinin gelişimi iyiymiş o yüzden 6 tanesi donduruldu. Çok yumurtlamam olduğu için o ay transfer gerçekleştirmedi doktor. Adet olucaksın için temizlensin ondan sonra transferi gerçekleştiricez dedi. Öylede oldu. Fakat ilki tutmadı canım. 5.gün embriyosuydu. Ama onlara takılma bence. Çünkü yanımda vardı bi arkadaş onunki kalitesizdi ama şimdş hamile cnm.

mrb aret bey nasıl memnun kaldınızmı ben gelecek ay baslamak ıstıyorum ama mustafa bahcecı ve aret bey arasında cok kararsızım esımde sorunumuz var bılgı verırsenız sevınırım

mrb aret bey nasıl memnun kaldınızmı ben gelecek ay baslamak ıstıyorum ama mustafa bahcecı ve aret bey arasında cok kararsızım esımde sorunumuz var bılgı verırsenız sevınırım

Slm cnm istanbul dışından geldim. Ve tavsiye üzerine geldim. Ve aynen sen gibi ya mustafa bahçeci yada aret bey diyodum. İlk olarak aret beyle görüşmeye gittim. Ön görüşme için. Ve okadar samimi geldiki görüşmeleri hemşireleri. Her konuda sorduğum tüm soruları bıkmadan usanmadan cvpladılar. Şimdi allahın izniyle hamileyim ve aret beyin sayesinde. Gerçektin memnun kaldım. Aretbeyden ve merkezden.

kızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı

cok saol canımm masallah ıns bızde guzel sonuclar alırız sız ne zaman denedınız ve sızın sorun neydı acaba cunku gelecek ay baslamak ıstıyorum ıns hayırlısı olur

cok saol canımm masallah ıns bızde guzel sonuclar alırız sız ne zaman denedınız ve sızın sorun neydı acaba cunku gelecek ay baslamak ıstıyorum ıns hayırlısı olur
Canım bizim sorunumuz sebepsiz inferiliteydi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Fakat 3 sene korunmadık olmayınca başvurduk. Onun öncesinde 4 aşılamam var canım. Sonra gelsim istanbula Aret beyle yola devam etme kararı aldık. Rahim filmi çekildi. Rahimde bozukluk varmış. Onu histereskobiyle düzeltti. Bu arada küçük bi kist olduğu anlaşıldı ama tüplerimi kapatmadığı için problem olarak görmeedi aret bey. Bu arada senden bir takım taklil istiyo tabi eşindende. ÖZellikle eşinden genetik tahlili istiyo cnö oda 21 gün sonra çıkıyo. Bunları devlet hastanesinde yaptırabiliyosun. Sonra histereskobi sonrası 2 ay dinlendirdi beni. 25 aralık 2014 tarihi de yani adet olunca çağırdı. Ve yumurta toplama işlemi için ilaç verdi. Bu sırada iğnede veriyo tabiki iğnelerini düzenli bişekilde kullanman gerekli canm. 3 gün arayla yumurtlama olmuşmu gelişme olmuşmu diye kontrole çağırıyo. Benim 35 adet yumurtlamam oldu. Bunlardan 20 tanesi döllendi. Fakat 6 tanesi 5. Güne ulaştı.bu arada eşinden spermem alıyolar canm. O ay çok mide bulantısı ve kabızlıkçektiğim için ben aynı ay transfer olmak istemedim. Doktorumda kabul etti. Sonraki adet dönrminde gittim o ay erken adet oldum. Ayın 8 de ve adetimin 3. Günü gittim doktora. Tekrar ilaç verdi. Adet başlangıcından 17 gün sonra transferi gerçekleştirdi canm. Fakat ilk denemem negatifle sonuçlandı. Şubat 5 negatifi gördüm canm. Sonra ilaçları iğneleri bıraktım şubat 8 de tekrar adet oldumm. Tekrar gittim doktora. Ve 28 şubat transfer gerçekleşti 12 mart sonucu pozitif olarak aldım canm. Çok uzun oldu ama bunları yaşadım. İnşallah sen ilk denemende kavuşursun kuzuna.

ins saol bılgılerın ıcın ama canım ben 2tup bebek denedımm 3 deneyecez ve esımın genetıklerınde ınversıyon cıktı benım durumunda olanlar varmı acaba zorlu bır surec bızı beklıyo benım durumunda olan arkadaslar varsa msj atarsa cok sevınırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…