Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Çok güzel anlatmışın canım yani dondurulmuş embiryo mu kullanıldı. Tahlil sonucun denir peki inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın Y yagmuryagarken

Çok güzel anlatmışın canım yani dondurulmuş embiryo mu kullanıldı. Tahlil sonucun denir peki inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın Y yagmuryagarken
Evet canım iki denemede de dondurulmuşlarla yaptık. Şimdi hamileyim. Pazartesi keseyi görmek için gidicez doktora. Ama dış gebelikten falan korkuyorum. Çok erken başlayan bulantılarım ve kusmalarım var. Sendede varmıydı ilk haftalar. Bu arada kasık ağrım falanda yok. Bunlarda beni korkutuyo gerçekten.

Güzel düşün canım herşey yolunda gider inşallah. Benim bulantılarım hiç olmadı ama bünye ile alakalı sanırım oğlumdada hiç olmamıştı bir kaç gün soğuk algınlığı şeklinde geçti gitti sadece. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin inşallah hiç sıkıntı yaşamadan sonuna kadar gideriz . Off benide hiç uyku tutmuyor sana diyorum ama bugün kontrol için çok tedirginim allahım şu güzel günde inşallah güzel haberlerle gelebileyim...

İnşallah canım amin.

aret kamarda raporusz ilaçlar tahliller heriey dahil kaç para ?birde laporoskopi ameliyatı yapıyormu yapıyorsa onunda fiyatı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Kızlar 2 hafta önce asilama yapıldı dünde gebelik Testi yaptırdım sonuç negatif moralim aslında çok umudum vardi kesin olacak diye düşünüyordum artık hiç umudum kalmadı asilama yapıp benim gibi hamile kalmayan varmi sonrasında doktor nasıl bir tedavi uyguluyor

Ben iki defa asilama yaptirdim tutmadi asilama ile fazla zaman kaybetmeyen tutma ihtimali çok yuksek değil hem Zaman hem para kaybi çünkü tüp bebek yaptirma imkaniniz varsa tüp yaptirin zaten doktorlar asilamadan sonra tüp diyor hoş benim tüp bebekte tutmadi ama nasip bu çocuk meselesi vererek Rabbim asilamayla da verir verecek olsa yani hic birinin yüzde yüz tutma ihtimali yok Rabbim bizim gibi çocuk bekleyenlere bol sabir versin inş hepimizin yüzü güler bir gün. Ben tek kendi acim gibi düşünüyordum bu meseleyi ama benim gibi bir suru kadin var günümüzün hastaligi kişilik maalesef

Merhaba aklıma birsey takıldı da eşinizden genetik testi neden istedi Eşinizin değerleri çokmu düşüktü ve o genetik testin adı neydi hatırlıyormusun uz bizden 3 negatif sonrası ikimizde nde karyotip periferik kan a bakılması ni istedi sonucunda birsey çıkmışmiydi

Biz daha ilk tedaviye başladığımızda istedi o genetik tahlili. Genetikte bozukluk çıksaydı transferden önce spermleri tedavi edicektik dedi. Bilemiyorum yani nasıl bi tedavi yapıcaktı. Ama allaha şülür bi problem çıkmadı.

Herkesten istemedigini biliyorum genetik test merak ettim dusugunuzmu vardı acaba diye bizim 3 negatif imiz oldu şimdi istendi karyotip periferik i mi istedi hatırlıyormusun uz hamileliğin iz nasıl geçiyor çok sevindim pozitifi almaniza

Yok cnm düşüğüm falan olmadı hiç hamile kalamamıştım yani. Doktorum kendisi istedi tahlillerin hepsini. Bi tane kağıt verdi canm onda yazıyodu yaptırmam gereken tahliller. Devlet hastanesinde yaptırdık rahlilleri.

Evet bende devlet hastanesi nde yaptırdı m sonuçlar temiz 4.denemeye başlıcagim kismetse son embriyo lar imla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…