- 11 Eylül 2013
- 99
- 31
- 34
Cnm benim tuttu. Ayın 12 de pozitifi aldım. Pazartesi keseyi görmek için hayırlısıyla doktora gidicez.Kizlar bebisi tutan yokmu aranizda sua
Aaaayyyyyy coookkkk sevinnn dim gercekten rabiimm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnCnm benim tuttu. Ayın 12 de pozitifi aldım. Pazartesi keseyi görmek için hayırlısıyla doktora gidicez.
Çok güzel anlatmışın canım yani dondurulmuş embiryo mu kullanıldı. Tahlil sonucun denir peki inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın Y yagmuryagarkenCanım bizim sorunumuz sebepsiz inferiliteydi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Fakat 3 sene korunmadık olmayınca başvurduk. Onun öncesinde 4 aşılamam var canım. Sonra gelsim istanbula Aret beyle yola devam etme kararı aldık. Rahim filmi çekildi. Rahimde bozukluk varmış. Onu histereskobiyle düzeltti. Bu arada küçük bi kist olduğu anlaşıldı ama tüplerimi kapatmadığı için problem olarak görmeedi aret bey. Bu arada senden bir takım taklil istiyo tabi eşindende. ÖZellikle eşinden genetik tahlili istiyo cnö oda 21 gün sonra çıkıyo. Bunları devlet hastanesinde yaptırabiliyosun. Sonra histereskobi sonrası 2 ay dinlendirdi beni. 25 aralık 2014 tarihi de yani adet olunca çağırdı. Ve yumurta toplama işlemi için ilaç verdi. Bu sırada iğnede veriyo tabiki iğnelerini düzenli bişekilde kullanman gerekli canm. 3 gün arayla yumurtlama olmuşmu gelişme olmuşmu diye kontrole çağırıyo. Benim 35 adet yumurtlamam oldu. Bunlardan 20 tanesi döllendi. Fakat 6 tanesi 5. Güne ulaştı.bu arada eşinden spermem alıyolar canm. O ay çok mide bulantısı ve kabızlıkçektiğim için ben aynı ay transfer olmak istemedim. Doktorumda kabul etti. Sonraki adet dönrminde gittim o ay erken adet oldum. Ayın 8 de ve adetimin 3. Günü gittim doktora. Tekrar ilaç verdi. Adet başlangıcından 17 gün sonra transferi gerçekleştirdi canm. Fakat ilk denemem negatifle sonuçlandı. Şubat 5 negatifi gördüm canm. Sonra ilaçları iğneleri bıraktım şubat 8 de tekrar adet oldumm. Tekrar gittim doktora. Ve 28 şubat transfer gerçekleşti 12 mart sonucu pozitif olarak aldım canm. Çok uzun oldu ama bunları yaşadım. İnşallah sen ilk denemende kavuşursun kuzuna.
Evet canım iki denemede de dondurulmuşlarla yaptık. Şimdi hamileyim. Pazartesi keseyi görmek için gidicez doktora. Ama dış gebelikten falan korkuyorum. Çok erken başlayan bulantılarım ve kusmalarım var. Sendede varmıydı ilk haftalar. Bu arada kasık ağrım falanda yok. Bunlarda beni korkutuyo gerçekten.Çok güzel anlatmışın canım yani dondurulmuş embiryo mu kullanıldı. Tahlil sonucun denir peki inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın Y yagmuryagarken
Güzel düşün canım herşey yolunda gider inşallah. Benim bulantılarım hiç olmadı ama bünye ile alakalı sanırım oğlumdada hiç olmamıştı bir kaç gün soğuk algınlığı şeklinde geçti gitti sadece. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin inşallah hiç sıkıntı yaşamadan sonuna kadar gideriz . Off benide hiç uyku tutmuyor sana diyorum ama bugün kontrol için çok tedirginim allahım şu güzel günde inşallah güzel haberlerle gelebileyim...Evet canım iki denemede de dondurulmuşlarla yaptık. Şimdi hamileyim. Pazartesi keseyi görmek için gidicez doktora. Ama dış gebelikten falan korkuyorum. Çok erken başlayan bulantılarım ve kusmalarım var. Sendede varmıydı ilk haftalar. Bu arada kasık ağrım falanda yok. Bunlarda beni korkutuyo gerçekten.
İnşallah canım amin.Güzel düşün canım herşey yolunda gider inşallah. Benim bulantılarım hiç olmadı ama bünye ile alakalı sanırım oğlumdada hiç olmamıştı bir kaç gün soğuk algınlığı şeklinde geçti gitti sadece. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin inşallah hiç sıkıntı yaşamadan sonuna kadar gideriz . Off benide hiç uyku tutmuyor sana diyorum ama bugün kontrol için çok tedirginim allahım şu güzel günde inşallah güzel haberlerle gelebileyim...
Ben iki defa asilama yaptirdim tutmadi asilama ile fazla zaman kaybetmeyen tutma ihtimali çok yuksek değil hem Zaman hem para kaybi çünkü tüp bebek yaptirma imkaniniz varsa tüp yaptirin zaten doktorlar asilamadan sonra tüp diyor hoş benim tüp bebekte tutmadi ama nasip bu çocuk meselesi vererek Rabbim asilamayla da verir verecek olsa yani hic birinin yüzde yüz tutma ihtimali yok Rabbim bizim gibi çocuk bekleyenlere bol sabir versin inş hepimizin yüzü güler bir gün. Ben tek kendi acim gibi düşünüyordum bu meseleyi ama benim gibi bir suru kadin var günümüzün hastaligi kişilik maalesefKızlar 2 hafta önce asilama yapıldı dünde gebelik Testi yaptırdım sonuç negatif moralim aslında çok umudum vardi kesin olacak diye düşünüyordum artık hiç umudum kalmadı asilama yapıp benim gibi hamile kalmayan varmi sonrasında doktor nasıl bir tedavi uyguluyor
Bir ay ara verilmişti bende ilk asilamam tutmadi ikinci için doktor bir ay Belletti diğer ay ikincisi yapildikızlar aşılamadan sonra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor tedaviye başlamak için
neden bekletiliyor?Bir ay ara verilmişti bende ilk asilamam tutmadi ikinci için doktor bir ay Belletti diğer ay ikincisi yapildi
Merhaba aklıma birsey takıldı da eşinizden genetik testi neden istedi Eşinizin değerleri çokmu düşüktü ve o genetik testin adı neydi hatırlıyormusun uz bizden 3 negatif sonrası ikimizde nde karyotip periferik kan a bakılması ni istedi sonucunda birsey çıkmışmiydiCanım bizim sorunumuz sebepsiz inferiliteydi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Fakat 3 sene korunmadık olmayınca başvurduk. Onun öncesinde 4 aşılamam var canım. Sonra gelsim istanbula Aret beyle yola devam etme kararı aldık. Rahim filmi çekildi. Rahimde bozukluk varmış. Onu histereskobiyle düzeltti. Bu arada küçük bi kist olduğu anlaşıldı ama tüplerimi kapatmadığı için problem olarak görmeedi aret bey. Bu arada senden bir takım taklil istiyo tabi eşindende. ÖZellikle eşinden genetik tahlili istiyo cnö oda 21 gün sonra çıkıyo. Bunları devlet hastanesinde yaptırabiliyosun. Sonra histereskobi sonrası 2 ay dinlendirdi beni. 25 aralık 2014 tarihi de yani adet olunca çağırdı. Ve yumurta toplama işlemi için ilaç verdi. Bu sırada iğnede veriyo tabiki iğnelerini düzenli bişekilde kullanman gerekli canm. 3 gün arayla yumurtlama olmuşmu gelişme olmuşmu diye kontrole çağırıyo. Benim 35 adet yumurtlamam oldu. Bunlardan 20 tanesi döllendi. Fakat 6 tanesi 5. Güne ulaştı.bu arada eşinden spermem alıyolar canm. O ay çok mide bulantısı ve kabızlıkçektiğim için ben aynı ay transfer olmak istemedim. Doktorumda kabul etti. Sonraki adet dönrminde gittim o ay erken adet oldum. Ayın 8 de ve adetimin 3. Günü gittim doktora. Tekrar ilaç verdi. Adet başlangıcından 17 gün sonra transferi gerçekleştirdi canm. Fakat ilk denemem negatifle sonuçlandı. Şubat 5 negatifi gördüm canm. Sonra ilaçları iğneleri bıraktım şubat 8 de tekrar adet oldumm. Tekrar gittim doktora. Ve 28 şubat transfer gerçekleşti 12 mart sonucu pozitif olarak aldım canm. Çok uzun oldu ama bunları yaşadım. İnşallah sen ilk denemende kavuşursun kuzuna.
Biz daha ilk tedaviye başladığımızda istedi o genetik tahlili. Genetikte bozukluk çıksaydı transferden önce spermleri tedavi edicektik dedi. Bilemiyorum yani nasıl bi tedavi yapıcaktı. Ama allaha şülür bi problem çıkmadı.Merhaba aklıma birsey takıldı da eşinizden genetik testi neden istedi Eşinizin değerleri çokmu düşüktü ve o genetik testin adı neydi hatırlıyormusun uz bizden 3 negatif sonrası ikimizde nde karyotip periferik kan a bakılması ni istedi sonucunda birsey çıkmışmiydi
Herkesten istemedigini biliyorum genetik test merak ettim dusugunuzmu vardı acaba diye bizim 3 negatif imiz oldu şimdi istendi karyotip periferik i mi istedi hatırlıyormusun uz hamileliğin iz nasıl geçiyor çok sevindim pozitifi almanizaBiz daha ilk tedaviye başladığımızda istedi o genetik tahlili. Genetikte bozukluk çıksaydı transferden önce spermleri tedavi edicektik dedi. Bilemiyorum yani nasıl bi tedavi yapıcaktı. Ama allaha şülür bi problem çıkmadı.
Herkesten istemedigini biliyorum genetik test merak ettim dusugunuzmu vardı acaba diye bizim 3 negatif imiz oldu şimdi istendi karyotip periferik i mi istedi hatırlıyormusun uz hamileliğin iz nasıl geçiyor çok sevindim pozitifi almaniza
Yok cnm düşüğüm falan olmadı hiç hamile kalamamıştım yani. Doktorum kendisi istedi tahlillerin hepsini. Bi tane kağıt verdi canm onda yazıyodu yaptırmam gereken tahliller. Devlet hastanesinde yaptırdık rahlilleri.Herkesten istemedigini biliyorum genetik test merak ettim dusugunuzmu vardı acaba diye bizim 3 negatif imiz oldu şimdi istendi karyotip periferik i mi istedi hatırlıyormusun uz hamileliğin iz nasıl geçiyor çok sevindim pozitifi almaniza
Evet bende devlet hastanesi nde yaptırdı m sonuçlar temiz 4.denemeye başlıcagim kismetse son embriyo lar imlaYok cnm düşüğüm falan olmadı hiç hamile kalamamıştım yani. Doktorum kendisi istedi tahlillerin hepsini. Bi tane kağıt verdi canm onda yazıyodu yaptırmam gereken tahliller. Devlet hastanesinde yaptırdık rahlilleri.