Merhaba,
Raporlu 2.500 TL raporsuz 5.000 TL tutuyor.Merkez olarak gayet başarılı ve ilgililer
rapor çıkartmak için yardımcı oluyorlarmı bazı merkezler özel üniversitelerle anlaşmalı hastalarına rapor çıkarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Raporlu 2.500 TL raporsuz 5.000 TL tutuyor.Merkez olarak gayet başarılı ve ilgililer
Ben raporlu yaptırdım ama kendim cikartmistim.O konuda bilgim yok.rapor çıkartmak için yardımcı oluyorlarmı bazı merkezler özel üniversitelerle anlaşmalı hastalarına rapor çıkarıyor
Hayirlisi olsun canım doğru karar vermişsin bence :) inş tedavin olumlu sonuçlanır.2016 nun en anlamlı hediyesi Aret Kamar ve ekibi sayesinde benim oldufiyatlar değişmiş raporsuz 5.500 olmuş ilaclar hariç.Ben yeni gittim ilgi alaka gayet güzel baya bilgilendiriyorlar.ücretsiz pisikologlarıda var.hayırlısı diyip başlıcaz...
Aret beye güvenebilirsiniz ben öyle yaptım çok sukur 4 aylık ikizlerim varMerhabalar arkadaşlar bizde ya bu ay ya da subat ayinda denemeyi dusunuyoruz su an rapor cikarma surecindeyim ne zamana tamamlanirsa hersey rapor çıkacak. Eylül ayinda bir denememiz olmustu negatifle sonuclandi embriyomuz da 5.güne ulasmadi ki donduralim.simdi tekrar sifirdan baslayacagiz bizde morfoloji %0 sayi da dusuk 4milyon civarı.. morfolojinin bozuklugu embriyonun kalitesini de etkiliyormus buna bagliyoruz ilkinde tutmayisini tabi merkez de pek ilgili bir yer degildi sadece para tuzagi gibi hissettik. Simdi eşim istanbul tüpü aret beyi denemek istiyor. Peki tedavisini orda tamamlayan arkadaşlar memnun musunuz ilgi alaka nasil sicak bir ortam olup istedigimiz seyleri sordugumuzda düzgün cevaplar alabilecegimiz maddi beklentileri bir kenara birakmis işini gercekten hakkıyla yapan profesyonel bir ortam arıyoruz çünkü
İnşaallah darısı başımıza olur. Ben de bugün randevu almak için telefon ettim 25 ine kadar dolularmis girdik bir yola bakalim. Peki ilgisi nasil kliniğin yani yeteri kadar herşeyi yaptıklarını hissettiniz mi?Aret beye güvenebilirsiniz ben öyle yaptım çok sukur 4 aylık ikizlerim var
Peki kacinci denemenizdi Aret beyde cok ikiz duyuyorum iki tane embriyo mu yerlestirdi yoksa kendiliğinden mi ikiz olduAret beye güvenebilirsiniz ben öyle yaptım çok sukur 4 aylık ikizlerim var
Merhaba aret beye ilk denememiz de oldu 2 embriyo koydular ikiside tuttuPeki kacinci denemenizdi Aret beyde cok ikiz duyuyorum iki tane embriyo mu yerlestirdi yoksa kendiliğinden mi ikiz oldu
Ben çok güvendim pişman da olmadım sorunlu hamilelik geçirdimİnşaallah darısı başımıza olur. Ben de bugün randevu almak için telefon ettim 25 ine kadar dolularmis girdik bir yola bakalim. Peki ilgisi nasil kliniğin yani yeteri kadar herşeyi yaptıklarını hissettiniz mi?
canım bence aret bey mutlaka görüşmelisin elbette kara senın amma en iyilerin arasındaArkadaslar merhaba ben il disindan gelecem o yuzden hangi hastane oldugu mesafe acisindan onemli degil 3 merkez arasinda kaldim bahçeci fulya şişli memorial bide aret bey sizce hangisi 2. Denemem olacak bana bi oneriniz varmi
Çikolata kistim var arti haşimato hastasiyim evet aret beyi cok öneriyorlar hastane nasil peki embriyolaglari falan ilgileri ne biliyim cesaret edemiyorum bi daha o ani yasamak istemiyorum çok tesekkur ederim ilgilendigin icin
ben cok memnunum canım, ben o hastanede emre beye gıdıyordum ama aret bey ınan cok farklı her seyı ıle.... tecrubesı baska... şuanda hala devam edıyorum cok sukur ki darısı basına canım bence aret bey ıcın dusunme yada dedıgım gıbı tanısma randevusu al kendın gorÇikolata kistim var arti haşimato hastasiyim evet aret beyi cok öneriyorlar hastane nasil peki embriyolaglari falan ilgileri ne biliyim cesaret edemiyorum bi daha o ani yasamak istemiyorum çok tesekkur ederim ilgilendigin icin
Teşekkür ederim canim allah razi olsun hasta olunca gelecem istanbula insallah ilk once onla tanisorimben cok memnunum canım, ben o hastanede emre beye gıdıyordum ama aret bey ınan cok farklı her seyı ıle.... tecrubesı baska... şuanda hala devam edıyorum cok sukur ki darısı basına canım bence aret bey ıcın dusunme yada dedıgım gıbı tanısma randevusu al kendın gor
Hakkında hayırlısı olsun güzelim.inşallah güzel sonuçlar gorursunTeşekkür ederim canim allah razi olsun hasta olunca gelecem istanbula insallah ilk once onla tanisorim
Benim 4 tedavimde aret beyin merkezinde oldu son ikisi aret bey le idi.4de donmuslarla bebisime kaVusucam insaAllah aret bey de olacagina inanıyordum RABBIM İN izniyle öyle oldu elinin uğruna inaniyorumTeşekkür ederim canim allah razi olsun hasta olunca gelecem istanbula insallah ilk once onla tanisorim