- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
dogru daha once okumustum senın yazdıklarını sanırım. ınanırmısın okadar cok sey okuyorumkı burda ne neydı karıstırıyorum. cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım umarım guzel haberlerını en kısa zamanda burdan alırız.Hayir cnm eşimdede bendede sorun yok ben normal yoldan iki kere ikiz hamilelik gecirdim ilki iki aylikken duşuk yaptim diyeri 7 aylikken karnimda kalbi durdu bizim sitresten dolayi olmuyor hayir hic birsey kulanmadim igneler yumurtalari cogoltiyor saatini geciktirme elinden gelirse dk bile gecmesin inelerini yaptirir ken
arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum. istanbul tüp beebk merkezinde rahim filmini anesteziyle cekiyorlarmı..
Merhaba canım oncelikle tedavın hayırlı olsun umrım en kısa zamanda sonuç alırsın. Ben 29 yasındayım esımde 33 yasında. 4 yıllık evlıyız bzızım hıkayemız bıraz uzun. ben uc yıl ajınusmus tedavısı gordum. çok sukur onu yendım. bızım ıcın cok kotu bır surectı. maddı manevı cok yıprandık. sonra sandımkı cok cabuk cocgum olacak ama olmadı. adet duzensızlıgı sebebı ıle doktora gıttım. yumurta takıbı yaptı. klomen kullandım bır ay. yumurtam olustu ve catladı ama olmadı. bu sefer esıne bakalım dedı doktor. ondada sorun cıktı sperm sayısı cok dusukmus. o an okadar cok stem ettımkı anlatamam herseymi bizi bulur. esım desen cok uzuldu yıkıldı resmen halada kabullenemıyor. onu boyle gormek benı cok uzuyor. kımseyede bırsey anlatamıyoruz. hamıle olan arkadaslarımı gordukce dahada kotu oluyorum. bıde nezaman cocuk yapıcaksın soruları yokmu bunlar benı dahada kotu yapıyor. bıraz uzun oldu ama buda benım hıkayem bakalım 29 unda ılk randevum var ...
Canım umarın en kısa zamanda bebegıne kavusursun. Benım gecen hafta tum tetkıklerım yapıldı, kan tahlıllerı rahım fılmı hepsı bıttı. Suan regli olmayı beklıyorum. bız esımın sperm sayısı azlıgı sebebıyle gıttık aret beye. esıme ılk test yaptırdıgımızda sprm sayısı 800 bın cıkmıstı. daha sonra baska bır yerde yaptırdık 32 mılyon cıktı. en son aret bey baktı 127 milyon cıktı. Ama aret bey normal yolla olması ıcın hareketlılıgı az dedı, bıde ıstersenız asılama yapabılırız dedı ama ben asılama ıstemıyorum, tup beebk denıycem. okadar sabırsızımkı bır an once baslasın ıstıyorum. ınsallah allahım yuzumuzu guldurur. sen suan ne asamadasınyazını okuyunca bi an bunu benmi yazdım dedim yazdıklarının aynısı ben de yaşadım çünkü (vajinismus,sperm sayısı azlığı) bizde bu ay başlıyoruz tedaviye allah yardımcımız olsun
Canım umarın en kısa zamanda bebegıne kavusursun. Benım gecen hafta tum tetkıklerım yapıldı, kan tahlıllerı rahım fılmı hepsı bıttı. Suan regli olmayı beklıyorum. bız esımın sperm sayısı azlıgı sebebıyle gıttık aret beye. esıme ılk test yaptırdıgımızda sprm sayısı 800 bın cıkmıstı. daha sonra baska bır yerde yaptırdık 32 mılyon cıktı. en son aret bey baktı 127 milyon cıktı. Ama aret bey normal yolla olması ıcın hareketlılıgı az dedı, bıde ıstersenız asılama yapabılırız dedı ama ben asılama ıstemıyorum, tup beebk denıycem. okadar sabırsızımkı bır an once baslasın ıstıyorum. ınsallah allahım yuzumuzu guldurur. sen suan ne asamadasın
ınsallah baslarsın canım bende hastalanmayı beklıyorum ama benım daha bır haftam var. evet degerleri iyi cıktı korkuyorum dusecek diye. neler yedirmiyorumkı evde halımızı gormen lazım. arı sutu bal polen, kecıboynuzu pekmezi, kecıboynuzu suyu, sınırsın fındık ceviz, avakado, bitkisel ılac ve suruplar, gınseng cayları, kuru meyvalar...[/QUOTE
anlamadım canım neden baslamıyorsunne güzel bak faydası olmus hepsinin :) ya bende bugün hastalandım ama yarın kontrolüm var ne yapsam ki hastayken edebilir mi bu ay başlarım iğnelere diye düşünüyodum ama başlayamıcamdoktoru arayıp randevuyu ileri tarihemi atsam acaba
anlamadım canım neden baslamıyorsun
canım cevapda yazamadım naptın gıttınmı doktora..adet oldum bugün problem olurmu ki ilk kontrolüm olacaktı
canım cevapda yazamadım naptın gıttınmı doktora..
anladım canım, benım esımın ilk testı yapıldıgında 800 bın cıkmıstı, sonra baska bır hastanede yaptırdım 32 milyon cıktı. en son aret bey bakrı 127 milyon cıktı. ama ben bu surec zarfında esimi cok ıyı besledım. sende oyle yap canım ınan yenıdlerının cok etkısı oluyor.evet cnm gittik dün eşimin sperm sayısı 1 milyon altı oldugu için genetik test istedi onu yaptıracağız onun için beklerkende heyet raporu için uğraşacağız çünkü fiyat olarak çok fark var raporlu olunca o yüzden bi kaç ay daha beklemedeyiz
ınsallah canım...biz 3 farklı yere yaptırdık testleri üçündede birbirine yakınkeçiboynuzu pekmezi aldım ona başlıyoruz fındık,fıstık stokladım bakalım inşallah allahım hepimizin yüzüne baksın.