Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

canım cok sewındım hıcte dusuk degıl ınsAllah yukselmeye devam eder ve sonuna kdr bebişin senle kalır 5.3 uzerı gebelık var denıyor canım hıc korkma barı senden guzel haber alabıldık şükürr :)

canım cok sewındım hıcte dusuk degıl ınsAllah yukselmeye devam eder ve sonuna kdr bebişin senle kalır 5.3 uzerı gebelık var denıyor canım hıc korkma barı senden guzel haber alabıldık şükürr :)

canim cok tesekkur ederim. insallah senin de dondurulmusunla yuzun guler :)

Cnm tup bebekten sonra hep yatinmi nelere dikkat ettin ve en onemlisi neler yedin ozellikle soylermisin bende ikinci denememde uyguluycam

belinacım merhaba,
benim transferim cumaya denk geldi bu sebeple cmts pazar evde dinlendim pzt iş başı yaptım yani yatmadım. haftasonu da camasırları attım ne biliyim evi hafif topladım ara ara dinlendim yani.
yeme faslına gelirsem;
kuru kayisi erik ve incir yedim. 1 haftada 2 tane olacak sekilde ananas bitirdim. 1,5 lt lik su sisem var onu hergun bitirip uzerine yarisini daha ictim. hergun 1 kase kendi mayaladigim yogurdumdan yiyyorum.
her sabah 1 yumurta hasliyorum. et yemege calisiyorum ki hic sevmem
bunlar da benim nette okuduklarim canim. umarim dogru yoldayizdir:)

insallah senin de guzel haberlerini
burdan aliriz en kisa zamanda

Ben de Aret Bey'in hastasıyım. İkinci denememde hamile kaldım, ilki kimyasal gebelikti, ikincisinde donmuş 3 embriyo transfer edildi, biri tuttu, şu an 4 aylık hamileyim.

Gebelik takibi için de Aret Beye gidiyorum, kendisini seviyorum, güzel bir iletişimimiz var ama ileride doğum için doktor değiştirmeyi düşünüyorum çünkü kendisi çok yoğun bir insan, gebelik takibi randevularını geç saatlere veriyorlar, birşey olduğunda önce hemşirelerle konuşabiliyorsun, arkadaşlarım doktorlarıyla sürekli iletişim içinde, bazıları mail atıyor bazıları whats up'dan soru soruyor. O açıdan işi sadece kadın doğum olan (tüp bebekçi olmayan), doğum için seçeceğim hastanenin doktorlarından birine geçmeyi düşünüyorum 5. aydan sonra.

Mrb Allahim hayirlisiyla bebişini kucagina almayi nasip etsin gabora piroglem olmasa yaşinizi ogrene bilirmiyim

merhaba ben iki dusuk sonrasi tutmayan bir asilamadan sonra Dr Aret Kamar dan randevu aldim cumartesi gunu. Bu platformu gorunce katilmak istedim.Cunku surekli dusuk yasayan bir arkadasim icn ettigim dualar kabul oldu ve smdi hamile.,enerjiye cok inanirim ve yazismalarinizi braz okudum ve bu enerjiye dahil olmak icin araniza katilmak istedim.

hoş geldin aramıza rabbim hepimize hayirli evlatlar versin

Çook kararsızım kızlar bende tüp bebek için herkes farklı şeyler söylüyo bu doktor nasıl acaba memenunmusunuz bi karar vermemiz lazım ama veremiyozzz ((

Ecem meraba. Ben aret beyi daha önceden taniyorum ve cok eminim. Benim teyzemin 15 yıl sonra aret neyde tedavi sonucu oğlu oldu. Dayimin kizininda ayni sekilde. Ben allah masip ederse bu ay baslicam.allah hepizin yardımcısı olsun

belinay umarım ıkıncı denemende kavusursun bebegıne. bi kac sey sormak ıstıyorum. sızın problem neydi? hangı doktorda tedavı gordun, surec nasıldı? hastaneden memnun kadınmı

Mrb cnm eşimdede bendede piroglem yok ben normal yoldan 1 kere ikiz 2aylik duşuk yaptim 1kerede gene normal yoldan hamile kaldim oda ikizdi 7 aylikken karnimda kalbi durdu ikisininde ben de eşimde işyeri caliştiriyoruz ve cok sitresli cok yogun doktorlarin dedigine gore sitresten olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…