- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben tup bebek yaptirdim ve ayin 10 da ogrenicem tutmüşmu diye adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ve bu iyi demişlerdi ama iki gündür sancim kesildi bu normalmi
Embriyolarım bütün kromozomlarını tek tek inceliyolar down sendromu gibi bazı engellerin önüne geçmek için canımCgh derken
Yok canım benim normal yolla 2gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler o yüzden tüp bebek yaptırdım ve cgh önerdiler herkese yapılmıyo yani canımHer tüp bebek öncesi yapılıyormu
Ekim3 hayirlisiyla tirasfer edilmiş senide merak etim Cnnsnd canim tiransverin yapıldımı merak etim
Ekim3 hayirlisiyla tirasfer edilmiş senide merak etim Cnnsnd canim tiransverin yapıldımı merak etim
evet cnnsnd ?? sen ne durumdasın oldu mu transfer:))
ben suan ananas yiyip sut içiyorum kuru incir kemiriyorum sevmediğim ne varsa yiyyorum :)))
Bende histeroskopi olmustum ama o kadar surmedi kanamam bnde polip alinmisti sizin perde oldugu icin belki fazla olmustur kanama yinede sorun bi doktora gecmis olsun insAllah hayirli haberlerinizi alirizkızlar merhaba bende aret beyin hastasıyım benim rahimde perde vardı geçen hafta perşembe günü histeroskopi oldum doktor iki ay kadar bekleyelim sonrada aşılama yapacaz dedi.bakalım inşallah herşey yolunda gider.daha önce histeroskopi yaptıranlar varmı benim ilk dört gün kanamam oldu ondan sonra geçti bitti sandım 3 gündür yine kanamam oluyor bu normal mi kızlar
Arkadaşlar ben tup bebek yaptirdim ve ayin 10 da ogrenicem tutmüşmu diye adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ve bu iyi demişlerdi ama iki gündür sancim kesildi bu normalmi
Aaaa hayırli olsun rabim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla
İnsAllahh ;-)İnşallah veririm o müjdeyi
Kizlar nasilsiniz ?