Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Arkadaşlar ben tup bebek yaptirdim ve ayin 10 da ogrenicem tutmüşmu diye adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ve bu iyi demişlerdi ama iki gündür sancim kesildi bu normalmi

Arkadaşlar ben tup bebek yaptirdim ve ayin 10 da ogrenicem tutmüşmu diye adet sancisi gibi sancilarim oluyordu ve bu iyi demişlerdi ama iki gündür sancim kesildi bu normalmi

canım kullandıgımız igne ve ilacların etkisiyle de bu agrıları hissedebileceğimiz soylendi bana. bence hiç kafana takma insallah cok da az kalmış teste guzel haberlerini alırız..
bu arada benim de bugun transferim oldu :) yoldayım dömüyoruz simdi:)
hepimizin sansı bol olsun:)
sevgiler..

İyi akşamlar güzel anne adayları umarım hepiniz güzel haberler alırsınız bilgisi olan yaptıran birisi varsa bişey sorucaktım cgh fiyatı embriyo başına ne kadar acaba

Her tüp bebek öncesi yapılıyormu
Yok canım benim normal yolla 2gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler o yüzden tüp bebek yaptırdım ve cgh önerdiler herkese yapılmıyo yani canım

Arkadaslar
Ekim3 hayirlisiyla tirasfer edilmiş senide merak etim Cnnsnd canim tiransverin yapıldımı merak etim

evet cnnsnd ?? sen ne durumdasın oldu mu transfer:))
ben suan ananas yiyip sut içiyorum kuru incir kemiriyorum sevmediğim ne varsa yiyyorum :)))

cok sagolun evet transferim yapildi annemlerde dinleniyorum dunden beri insAllah hepimiz mutlu haberleri aliriz bebislerimizi sag salim aliriz kucagimiza :-)

kızlar merhaba bende aret beyin hastasıyım benim rahimde perde vardı geçen hafta perşembe günü histeroskopi oldum doktor iki ay kadar bekleyelim sonrada aşılama yapacaz dedi.bakalım inşallah herşey yolunda gider.daha önce histeroskopi yaptıranlar varmı benim ilk dört gün kanamam oldu ondan sonra geçti bitti sandım 3 gündür yine kanamam oluyor bu normal mi kızlar
Bende histeroskopi olmustum ama o kadar surmedi kanamam bnde polip alinmisti sizin perde oldugu icin belki fazla olmustur kanama yinede sorun bi doktora gecmis olsun insAllah hayirli haberlerinizi aliriz

Aaaa hayırli olsun :anneadayı: rabim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla

Cok sagol Allah razi olsun insAllah hepimizin hayirli haberlerini paylasiriz burda senin az kalmis hadi bakalim mujdeyi ver bize de moral olsun :-)

X