Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Sen biraksan ben seni birakmam:) rapor alirken son 6 ay gecerli buna eminim cunku ikinci raporum icin qcele ettik tekrar cektirmiyim diye ikinci raporumu mayista aldim ben. Acaba hastaneye gore degisirmiki ben semiha sakirden aldim

yesilinci
Benda dun semiha sakira gitim rapor icin adet kundan basliolarmis islemlari ....nekadar zamanda aldin sen raporini nasil kecti surec soylarmisin lutfann. Neler yapildi onca asilamami yapildi....benim bir tupim alindii esimi tahlilari normal dedi doktr 6 ay onca simda tekrar verijakmisiz tahlill ..

Adetin 2. Gunu randevu almadan direk gidiyosun hem kan veriyosun ogun hemde musyne ediyolar. Ben 15 gunde felan aldim. Bizde erkek faktoru oldugu icin direk tup bebek verdiler asilsma olmadim hic.

yesilinci

Adetin 2. Gunu randevu almadan direk gidiyosun hem kan veriyosun ogun hemde musyne ediyolar. Ben 15 gunde felan aldim. Bizde erkek faktoru oldugu icin direk tup bebek verdiler asilsma olmadim hic.

yesilinci

Tsk ederimm bizda pazartesi gitijaz insalahh adet kunim olujak esinla gel dedi uda tahlil versin dedii hayerlisi olsun Rabin tum isteyenlara versin insalahhh...bir sey daha sorijam urdan aldim raporla baska yerda yaptirabiliomusum tub bebek ...(yabanci oldum icin pek fazla bilmiorumm sora sora oraniorum)

:) farkindayim canim yabanci oldugunun. Raporu alirken disarida yaptiticam diye belirt. Bende orda aldim raporu ama oxelde yaptirdim. Sormak istedigin herseyi sorabilirsin elimden gekdigince destek olurum. Yanliz esinde sorun yoksa sende once asilama denemek isteyebilirler

yesilinci

nereyi önerebilirsin derken hsg için soruyorsan kesinlikle RADYOTOM fındıkzade yi öneririm hiç ağrın olmaz kalkar gidersin çok az bel ağrım olmuştu ama oda normal.
tüp bebek için soruyorsan eğer benim kendim için düşündüğüm yerler; kayseri acıbadem turgut aydın,ist tüp aret kamar ve mustafa bahçeci idi.ben aret beye gittim şu an maddi açıdan en uygunu o idi rapor geçiyo çünkü ama ben memnunum kafamda niye bunu atladılar dediğim hiç bişey yok herşeyi düşündüler ve profosyonel oldukları belli.
ben ohss olduğumdan ara verdim şimdi ay sonuna doğru regl olunca transfere gitcem.
daha önceden 2 negatifim var başka yerde yaptırmıştım arada dağlar kadar fark var kalite anlamında

Ben 1 bucuk sene onca dis gebelik kecirdim sol tupim alindi.. doktrlar 6 ay sonra deneyen dedi ammma ben zaman kayb etmak istamiorum deya hastane ma hastane kosmaya basladim ....esim onca tup bebeya pek hos karsilamiodu ammma benim butun duzenim bozuldi sinirli agresif oldum icin kabul etti :) elimda dil neyapimm arkadaslarimla bile gorusmiorum arti psikolojik olmusumm dedim ben kafaya yeyorum deya bir arkadasla tanistim uningda ayni benim kibi soruni varmis uda ayni benim his etiklarini his ediomuus dedim demakki:) yasta ilarliooo

bugun hemen hsg için aradım. aslında gereksiz acı çekeceksin dedi doktor. gerek yokki siz mecburen tüp bebek olacaksınız dedi ben yine de içimde kalmasın dedim...tsk ederim alin42...bi mucize olsa ya...bu kadar eziyete bi mucize...

Moralini bozma, bu tedavide en onemli oman sey psikoloji:) sen iyi dusun hersey iyi olacak insallah. Allah cok buyuk:))

yesilinci

Gunaydin canimmmm... dun kontrolum vardi. Yarinda gidicem sanirim ptesi yada sali opu olacak. Sen nasilsin???

yesilinci

inşallah çok kaliteli ve çok sayıda yumurtan olmuştur diyecem ama çok yumurta beni artık çook korkutuyo ohss den
yarınmııı emre bey ctesileri merkezde oluyormu ee ben de ctesi gününe randevu alabilirim öyleyse
yaa duramıyorum yerimde sanki her geçen gün bana zarar ertelemek istemiyorum.. dahada takıyorum böyle kafama

bi gidip görüşeyim en iyisi yoksa stresten daha kötü olacağım hormonlarımıda etkileyecek

her kontrolünde kendisi ile görüşüyorsun değilmi

opu dan kaç gün sonra sen tekrar gidip geri trafnsfer olayını yapıyolar ayy çok heyecanlı yaaa
senin güzel haberini almak için sabırsızlanıyorumm
bu arada yaşın kaç ben 31

:))allah razi olsun. Valla bende cok korkuyorum bu kez ilk tedavimden daha cok yumurta var... 26 yasindayim ben. Emre bey ctesileride orda. Ayyy opu beni cok korkutuyo. Transfer onumuzdeki adetten sonra olacak galiba. Cok yumurtam var ya sanki ben opudan sonra hafif bi siskinlik yasarim gibi geliyo ama birsuru dondurulmus embriyom olacak buna deger. Fetci emre bey korkma cok iyi hersey diyo ama nebilim korkuyorum iste

yesilinci

çok gençsin ne güzelll genç anne olacaksın
ayy buna çok sevindim çünkü çok izin aldım işyerinden göze batıyor cumartesi rahatça gider görüşürümmm
anestezi almıyormusunnn
aa adetten sonramııı bilmiyordum öyle olduğunu :44: nedenkii
inş. şişkinlik filan olmaz içini ferah tut lütfennn

Sanki sen cok buyuksun:) evet artik izin alma isine sahip cik para lazim para:)) anestezi aliyorumda ciktigimda cok agrim ve kanamam vardi. O gun aksama kadar müşade altinda kaldim zor bingundu. Opudan sonra biraz siskinlik olmustu, emre bey bu normal demisti. Ama ohss gibi degil boyle gaz gibi. 2 gun sonra gecmisti.

yesilinci

evet değilim aslında ama pişmanım beklediğim için çocuk için 4 sene..
yo canım yaa ön görüşmeyi yapayım içime siner ve tedaviye başlayalım derse işten çıkmam gerek stresli oluyor böyle
çok yakında değil öyle gelip gitmeler zor olur sürekli izin alamam işyeri sorunlu biraz..
hadi yaaa benim gibisin sende, ben rahim filminden uyandıktan sonra öyle olmuştum kanama ve feryat figan ağrı kusma
hatta aşılamadan sonrada duramadım yerimde kustum yine iğne vurdular ağrım çoktu çok dayanıksızsın diyor dr. alakası yok ağrımasa neden yapayımki istermiyim tedavim olumsuz etkilensin yaa
opuda öle oluyor hadi neyse ama ya geri yum. transfer olduğunda ozaman olyomu oda çok önemli ozaman ki kanama filan

Ben rahim filminde uyumamistim hic agrim sizimda olmamisti. Demekii agri esigin dusuk. Oyle derler ya . Bencede git biran once gorus emre beyle eger kistin varsa hemen baslamayabilir tedaviye kisti bitirip oyle baslar. Oyuzden hic zaman kaybetme derim ben. Transferden hic korkma agri sizi hic bisey olmuyo. Sadece tuvaletin oldugu icin rahatsiz oluyosun. Ama inan muthis bi duygu embriyolarini goruyosun yerlestirilirken ekrandan takip ediyosun.. super superrrr:))

yesilinci

hadi yaa anestesiziz çekildin filmi
yaa bak böle dersen heyecanlanıp hemen gelirim bende yarın.. tabi önceden alınıyo randevu aradım ben 3-4 gn önceden alın dediler
haftaya belki..
yalnız biliyosun benim aşılama der belki yine tüp dersede rapor çıkmaz bana ölede çokmu pahalı olur acaba bilsemki tutacak ahh

transferde uyanıkmısınnn evet yaaa ne heyecanlı bi işlemmmm

ya evet sen'n asilama gibi bi durumun var/ b'lmemk' fiyat ne olurrrrr.... ama transfer muhtesem bi duygu. yanliz ameliyathane ortaminda oluyo transfer ve hijyen acisindan esleri almiyolar. aslinda eslerde bu ani yasasalar super olur

ya evet sen'n asilama gibi bi durumun var/ b'lmemk' fiyat ne olurrrrr.... ama transfer muhtesem bi duygu. yanliz ameliyathane ortaminda oluyo transfer ve hijyen acisindan esleri almiyolar. aslinda eslerde bu ani yasasalar super olur

sein güzel haberni heyecanla bekliyorum valla
ama adetten sonra diyosun daha var ozaman bayağı
benim eşim girmez zaten eminim
ne yapıp edip emre beyden randevu alıp gidicem

Kizlar bisi sorcam emre bey nası ordaki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…