Bakalim ben unuttmasam sorayim eceyede tedavi baslangici baktirmasini istediler benden istemediler.canimmmm transfer aonrasi bantta vercekler mi igne jel ve bant
O değer adet zamanı olması gerekenmiş.yumurtalar olgunlaştığı zaman kaliteli yumurta başına değer 100 falan olcakmış canımcım yani 10 tane yumurtan olsa değerin en az 1000 olcak ve toplamaya geçilcek
Wawww gece11 yani ben de hep gec istedim ama.6ya kadar dediler yanlis hatirlamiosam sasirdim cnm benden hic istemislerdi bu ilk olacak e2yumurtalarin boyutunu gosterio herdlde istedikleri gb olursa toplama gunune karar verilecek cnm.tedaviye baaslandigi zaman bakiliosada igne dozunu ayarlamak icin heralde
Anladim canim sagolasin.Bantı toplama sonrası başlıyosun transfer sonrasıda kullanmaya devam ediyosun.iğne ve jel transfer sonrası canım.toplamadan sonra progestan hap veriyolar bide transfer sonrası onu bırakıp jele dönüyosun canım.
canım Aret bey dediki senin rezervin ne yaparsak yapalım hep az olacak.. yas ve geçmiş kötü tedaviler etken buna dedi.. kalitesini yükseltmeye çalışalım dedi.. bakalım 3 tane toplansa nekadar sevinirim.. yıllar geçtikce insan ne hallere düşüyor canım.. 7 sene önce 9 tane toplandığında üzülmüştüm:))
kızlarrr merhabalar:))
doktorda akşam randevusuda bir tuhaf oluyormuşş.. birde böyle deneyelim bakalım:))
adetin 3. günü verdiğim E2 değerim 16 çıkmış.. hemşire ve doktor iyi dedi ben pek anlamıyorum E2 değerinden... doktor 50 altı olmalıydı başlamamız için dedi..
gonolf,menegon ve klomeni 3 gün kullanıp perşembe yine kontrole gideceğim..
Kizlar raporlu fiyata cetrotide ne kadar
gözün aydin canim hayirlisiyla atlatirsin sende inşALLAH tedavi sürecini.Benimde yarin opum olacak gribimde dr şu an bişi kullandirtmiyor dua edin bana ALLAHA emanet olun.
gözün aydin canim hayirlisiyla atlatirsin sende inşALLAH tedavi sürecini.Benimde yarin opum olacak gribimde dr şu an bişi kullandirtmiyor dua edin bana ALLAHA emanet olun.
canım aklımdasın.. az kaldı opune harika.. transfer günlerini ben hep çok severim sanki nişan düğün günü gibi özel bir gün.. bebişine kavuşuyorsun karnına alıyorsun:)) Allaha emanet ol canım..
Bugün adet oldum yine ağladım üzüldüm dua ettim sabır ver Allah ım diye ama toparlandım ve senin bu yazın beni sesli güldürdü :) transfer günleri nişan düğün gibi hissederim demişsin ya canım inşallah son düğünün olur seninde inşallah :)
canım Allahım hep güldürsün.. üzülme ne olur demekki yaradanın bir bildiği var bizleri kısa süreli deniyor bu hayatta..
benim düğünümede inşallah sorun olmazsa az kaldı 10 güne kadar olacak:))
tekrar tedavi sürecine girmeyi nezaman düşünüyorsun cnm..
Canım benim yeni değil ekimdi tüp yaptırdığımda negatif olunca başka dr a gidip 3 ay tedavi gördüm ama nasip olmadı.bi tane dondurulmuşum var 6. Gün embriyosu.benim rezerv azlığım olduğu için bi tane dondurulmuş oldu napalım ona da şükür.onu denerim herhalde ama bi kaç ay dinleniyim diyorum biraz salıyım kendimi kafamı boşaltıyım öle canım kafanı şişirdim :) Allah bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım aklımdasın.. az kaldı opune harika.. transfer günlerini ben hep çok severim sanki nişan düğün günü gibi özel bir gün.. bebişine kavuşuyorsun karnına alıyorsun:)) Allaha emanet ol canım..
Canim benim dualarim sizinle guzel haberler bekluyorum sizlerden...bende hasta oldum gribim bademciklerim iltihaplanmis hic tadim tuzum yok dikkat edin kendinize