Dr. Ali Mezdeği hakkında bilgi

Merhabalar ben Dr Ali Mezdeği ye çift Çene ameliyat-ı oldum sonuca kendim bile inanamadım o kadar mükemmel olduki aynaya her baktığımda Ali beye bu başarılı sonuçtan dolayı teşekkür ediyorum ekibinde yer alan İlkay beyde mükemmel ameliyat sonrasında da çok ilgililer sürekli irtibat halindeler şimdide kendisine burun ameliyat-ı Olacağım herşey için çok teşekkür ederim Ali Mezdeği herkesede tavsiye ediyorum

ancak fırsat bulabildim. Her şey çok güzel, şişliklerim indi, 3 gün ağrım oldu, onun dışında şişliklerim ameliyattan itibaren 10 gün sonra tamamen indi. Kulaklarımı o denli dert ediyordum ki böyle kolay olacağını bilsem çok önceleri yaptırırdım. gayet doğal ve güzel oldu kulaklarım, eski komplekslerimi bile unuttum. Rahatsız olan herkese tavsiye ediyorum.

Merhabalar çok geçmiş olsun bizler Ali Mezdeği gibi bir Cerrahı tanıma fırsatını yakalayan şanslılarız

Merhaba benim göğüslerim küçük ve sarkıktı kendimi çok kötü hissediyordum her zaman estetik yaptırmak istiyordum ama korkuyordum yapamıyordum . Dr. Ali Mezdeği beyle tanıştıktan sonra hiçbir korkum kalmadı insana güven veren, değer veren ,işini ciddiye alan bi doktor güvenimi boşa çıkartmadı ,sorunsuz bir operasyon geçirdim şu an göğüslerim istediğim gibi ,kendimi çok iyi ve güzel hissediyorum Dr.Ali Mezdeği Beye çok teşekkür ediyorum sizi tanıdığım için çok mutluyum

Selam Kızlaaaaar :)
Sizlere burun estetiği hakkında yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Umarım bu yazdıklarımla size biraz da olsa yardımcı olmuş olurum. Ben burnumdan çok şikayetçiydim. Yamuktu ve kemer bölümünde kemiğim çıkıktı. İnanın aynalara bakamıyordum kendimi hiç beğenmiyordum. Birkaç kez de arkadaşlarım tarafından alay konusu olunca iyice özgüvenimi yitirdim. Ve ameliyat olmaya karar verdim, doktor arayışlarına başladım. Ama kafamda bir sürü soru vardı. İstediğim gibi olucak mı, canım yanıcak mı gibi sorular. Birkaç doktora gittim, gitmemle üstlerini çizmem bir oldu. Daha sağlığım hakkında konuşulmadan para konuşuldu. Uzun arayışlarım sonucunda Ali Mezdeği' yi buldum. İnternetten videolarını izledim ve randevu alıp kendisini muayenehanesinde ziyaret ettim. O kadar içten, sıcak karşıladı ki. Ameliyat sürecini, aklımda en ufak bir soru işareti bırakmadan yanıtladı. Evden çıkarken sadece bilgi almak için gideceğim dediğim yere ameliyat günümü kararlaştırıp döndüm. :)) Şükürler olsun ki ameliyatım çook çok iyi geçti. Çok şükür hiç hissetmedim ameliyattan sonra da hiç ağrım sızım olmadı. En çok şaşırdığım şey hiç morluğumun olmamasıydı. Genelde en çok duyduğum ve gördüğüm şey ameliyat sonrası morluklar olur. Morluk, ağrı, acı olmadı. Şunu kesinlikle söyleyebilirim : Ben bu zamana kadar nefes almıyormuşum bunu da farkettim :)) ameliyat sonrası daha rahat nefes almaya başladım geceleri rahat uyuyabiliyorum. Ameliyatım çok rahat ve sağlıklı bir şekilde geçti çook memnunum. Ameliyat olmayı düşünen herkese Ali Mezdeği'yi tavsiye ederim. İnanın bana hak vericeksiniz. Bu arada burnum çook güzel oldu önceki ve sonraki halini görmek isteyenlere fotoğrafımı atabilirim :)))

merhaba beni takipe alıp fotolarınızı paylaşabilir misiniz? Ben yeni üye olduğum için yapamıyorum. Ben de çene ve burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Doğal burun görünümü çok önemli. Fotolarınız Ali Bey hakkında bilgi verecektir. Teşekkürler..

Rb

Ali beye ameliyat oldunuzmu acaba

Merhaba
2010 yilinda ikiz dogum neticesinde vucudum asiri deforme olunca 2012 yili mart ayında bir çok dr ile gorusmelerim sonucunda liposaction meme küçültme ve karin germe ameliyatimi Sn Dr Ali Mezdegi yapti.Kendisi ile tanistigim ve tercih edebildiğim için çok sansliyim.Kişilik olarak görüşmeye girdiğinizde aklinizdaki tüm endişe ve korkuları orada birakip cikiyorsunuz.Her Sorunuza net cevaplar alabilirsiniz.Özgüveni yuksek,disiplinli ameliyat öncesi kadar sonrasında da ilgili kendisi ve ekibi.Zor bir ameliyat geçirdim bütün operasyonlari tek seferde oldum.Ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalkip yuruyebildim.1 gece hastanede kaldim hic sorun yasamadim.su anda ameliyat olduğum kg dan 3 kg daha da zayifim ve iyiki olmuşum.Bu hafta kendisi burun ameliyatimi ve bir arkadasimin karin germe ve liposaction benimle ayni gün yapicak.Ben etrafima gönül rahatligi ile tavsiye ediyorum...
Kendisi ile görüşmeden karar vermeyin derim.

Merhaba. Ben 13 ocak tarihinde Ali Mezdeği'ye burun ameliyatı oldum, burnumda yandan kavis ve önden de düşüklük ve genişlik vardı. Ameliyattan sonra çok kısa bir sürede istediğim doğal ve estetik görüntüye kavuştum. Kendisi çok ilgili bir doktor ve tüm sorularınızı yanıtlıyor, ekibi de aynı şekilde ameliyatın öncesinde ve sonrasında çok ilgili, ameliyatta ve sonrasında ağrısız bir dönem geçirdim ve kısa sürede normal hayatıma döndüm. Burnumdaki estetik sorunun yanı sıra deviasyon problemi de halledildi ve sağlığım açısından da çok olumlu bir operasyon oldu. Ameliyat öncesinde korkularım vardı ama şu an iyi ki olmuşum diyorum. Estetik ameliyat isteyen herkese Ali Mezdeği'yi tavsiye ederim. Ameliyatla ilgili sorularınız olursa yanıtlayabilirim.

Merhaba uzun yıllardır burnunu yaptırmayı düşünüyorum. Bir kaç doktora görüştüm içime Sinen olmadı çalıştığım için ve uzak olduğu için görüşmeye gitmeden önce sizden doktor beyin açık mi kapali mi ameliyat yaptığını ve ortalama ücreti öğrenebilirmiyim? Simdiden tesekkulrr

benim burnum açık yapıldı ama belki doktor bey size farklı bir yöntem uygulayacaktır o yüzden görüşün derim, zaten muayene ücreti almıyor kafanıza takılanları rahatça sorabilirsiniz

arkadaşlar ben ali mezdeğiye kepçe kulak estetiği oldum sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz cevaplamaya çalışırım ben gayet memnun kaldım olmayı düşünen doktor araştıran varsa hiç düşünmeden ali mezdeğiye gitsin derim şimdi de burnumu yaptırmayı düşünüyorum kendisine

Bu yazacaklarimi ali mezdeği ile ilgili tüm başlıklara da yazcam. Burada internet sitelerinin tanitim kismindan alinmis gibi duran iyi yorumlari gorunce biraz kil olmustum ama yine de daha ucuz diye ona gitmeye karar verdim. Birkac gundur evde ağlıyorum,hic burada yorum yapacağımi dusunmezdim ama caresizlik insana neler yaptırıyor! Ali mezdeğiyle ilgili yazilan yorumlara bakin kötü olanlara hemen cevap gelmis,iyi olanlar da papagan gibi kendini tekrar ediyor. Benim tecrubemse ortada:berbat! Biraz daha sakinlesince ayrıntılarıyla paylaşim yapacagim ama simdilik tek tavsiyem vücudunuza biraz olsun deger veriyorsaniz bu doktordan uzak durmaniz....

Nasılsın şu anda bende burdaki yorumların çok gerçekçi olduğunu düşünmedim açıkçası hep aynı kişi sırf pohpohlamak için üye olmuş gibi. Ben sosyal medya hesabındaki fotoların epey güzel olduğunu gördüm ama bellide olmuyor tabi. Şuan ne düşünüyorsun.

Herkese selam arkadaşlar ben benim gibi liposuction yaptırmak isteyip kararsız kalanlara yardımcı olmak adına yazmak istedim Benim üst karın mide bölgesi alt karın sırt ve simit bölgelerimde orantısız yağlanma vardı üstelik göğüslerimde çok küçüktü liposuction araştırıp benim için iyi olacağına inandım buradan ismini duyduğum biçok doktora fotoğraflarımı atıp bilgi aldım sosyal medyadan takip ettim ve Ali Mezdeğine karar verdim çünkü ali mezdeği bana hem iyi biri hemde başarılı doktor imajı vermişti ameliyata bi kaç gün kala korkularım cok arttı vücudumun ihtiyacı olmasına rağmen ameliyata girmek istemiyodum ameliyat günü çok daha stresliydim form doldurtuktan sonra ali mezdeği beni inceledi fotoğraflarımı cekti ben korktukca beni umutlandıracak sakinleştirecek cümleler kullandı ve benim vucuduma benzer bi hastasının değişimini bana gösterdi daha iyi hissetmeye başaldım o an hem kendine güvenen hem güleryüzlü başarılı bi doktor vardı karşımda ameliyata girdim cıktıktan sonra biraz ağrılarım vardı daha cok batma şeklinde liposection çok ağrılı olmuyo ama yatarken kalkarken otururken batmalar oluyo üzerinde korsem vardı vucudumun cok inceldiğinin farkındaydım korseyi 2. Gün ali beyin asistanı ilkay bey açtı ve inanılmaz bi görüntüydü belim incecik olmuştu sırtım dümdüzdü beklentimin çok üzerinde bir sonuctu hafıf morluklarım vardı ama çok azdı o an iyiki yaptrımısım dedim şuan 5 gün geçti ve çok iyi hissediyorum üstelik alınan yağları göğüsüme enjekte ettirdim ve suan gayet büyük göğüslerim var kararsız kalan emin olamayanlara doktorum Ali Mezdeğini kesinlikle tavsiye ediyorum inanın daha iyisi olamazdı şuan mükemmel bi vücudum var daha özgüvenli ve mutluyum

Ozelden before after fotosu yollarmisiniz?

Ben Ali Bey’e geçen yıl temmuz ayında kepçe kulak estetiği yaptırdım 7 ay gibi bir süre geçti ve hiçbir sıkıntım yok çok şükür iyi ki yaptırmışım diyorum çünkü öncesi psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç, ameliyat olmadan önce sürekli forumu okuyordum ben de o yüzden kulak estetiği yaptırmak isteten arkadaşlara yardımcı olmak isterim gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum kendisini

Ne kadar yag alindi enjeksiyon icin? Memeyi kac beden buyuttu yag? Ve hala memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…