Dr. Ali Mezdeği hakkında bilgi

arkadaslar benim profilimde DR. Ali Mezdegi ile gecirdigim ameliyatin detaylarini yazdigim bir yazim ve resimler var. Ilgilenenler bakabilirler. Gecirdigim ameliyat vaser lipo ve popoya yag tranferiydi:)

ÖZELDEN ÖNCEKİ VE ŞİMDİKİ HALİNİ ATARMISINIZ.

arkadaslar benim profilimde DR. Ali Mezdegi ile gecirdigim ameliyatin detaylarini yazdigim bir yazim ve resimler var. Ilgilenenler bakabilirler. Gecirdigim ameliyat vaser lipo ve popoya yag tranferiydi:)
Canım bir buçuk yıl geçti senin operasyonunun üzerinden. Poponda erime senin tahminine göre yüzde kaç? Bu arada öncesi sonrası fotolarından gördüğüm kadarıyla sonuç mükemmel. Tabi kalıcıysa.

Canım bir buçuk yıl geçti senin operasyonunun üzerinden. Poponda erime senin tahminine göre yüzde kaç? Bu arada öncesi sonrası fotolarından gördüğüm kadarıyla sonuç mükemmel. Tabi kalıcıysa.
2 yil olucak b u haziranda. En fazla yuzde 30 u eridi ben hala sonuctan memnunum:)

Ameliyatim neredeyse ikinci yil olucak. 22. ay resimlerimi paylastim. Gormek isteyenler icin beni izlemeniz gerekiyor Sorularinizi cekinmeden sorabilirsiniz. Sevgiler:)

Merhaba ali beye ameliyat oldunuzmu acaba bilgilendirirmisiniz bende olmak istiyorum ama çok kararsız ve korkularım var

Ali beye kepçe kulak ameliyatı oldum.Sonuçtan çok memnunum.Hastasını dinleyen,efendi,tepeden bakmayan düzgün bir insan.Ayrıca instagramdan takip ettiğim kadarıyla çene cerrahisinde ve vücut şekillendirmede çok başarılı.Hatta en son İngiltere'den bir TV show yıldızı adam gelip çenesini yaptırdı.Benim görüşüm çene cerrahisi,liposuction,fat transferler,göğüs operasyonları.karın germe konularında oldukça başarılı.

merhaba size birkac sorum olacak, size nasıl ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…