• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ali Mezdeği hakkında bilgi

arkadaslar benim profilimde DR. Ali Mezdegi ile gecirdigim ameliyatin detaylarini yazdigim bir yazim ve resimler var. Ilgilenenler bakabilirler. Gecirdigim ameliyat vaser lipo ve popoya yag tranferiydi:)

Herkese selam arkadaşlar ben benim gibi liposuction yaptırmak isteyip kararsız kalanlara yardımcı olmak adına yazmak istedim Benim üst karın mide bölgesi alt karın sırt ve simit bölgelerimde orantısız yağlanma vardı üstelik göğüslerimde çok küçüktü liposuction araştırıp benim için iyi olacağına inandım buradan ismini duyduğum biçok doktora fotoğraflarımı atıp bilgi aldım sosyal medyadan takip ettim ve Ali Mezdeğine karar verdim çünkü ali mezdeği bana hem iyi biri hemde başarılı doktor imajı vermişti ameliyata bi kaç gün kala korkularım cok arttı vücudumun ihtiyacı olmasına rağmen ameliyata girmek istemiyodum ameliyat günü çok daha stresliydim form doldurtuktan sonra ali mezdeği beni inceledi fotoğraflarımı cekti ben korktukca beni umutlandıracak sakinleştirecek cümleler kullandı ve benim vucuduma benzer bi hastasının değişimini bana gösterdi daha iyi hissetmeye başaldım o an hem kendine güvenen hem güleryüzlü başarılı bi doktor vardı karşımda ameliyata girdim cıktıktan sonra biraz ağrılarım vardı daha cok batma şeklinde liposection çok ağrılı olmuyo ama yatarken kalkarken otururken batmalar oluyo üzerinde korsem vardı vucudumun cok inceldiğinin farkındaydım korseyi 2. Gün ali beyin asistanı ilkay bey açtı ve inanılmaz bi görüntüydü belim incecik olmuştu sırtım dümdüzdü beklentimin çok üzerinde bir sonuctu hafıf morluklarım vardı ama çok azdı o an iyiki yaptrımısım dedim şuan 5 gün geçti ve çok iyi hissediyorum üstelik alınan yağları göğüsüme enjekte ettirdim ve suan gayet büyük göğüslerim var kararsız kalan emin olamayanlara doktorum Ali Mezdeğini kesinlikle tavsiye ediyorum inanın daha iyisi olamazdı şuan mükemmel bi vücudum var daha özgüvenli ve mutluyum
ÖZELDEN ÖNCEKİ VE ŞİMDİKİ HALİNİ ATARMISINIZ.

arkadaslar benim profilimde DR. Ali Mezdegi ile gecirdigim ameliyatin detaylarini yazdigim bir yazim ve resimler var. Ilgilenenler bakabilirler. Gecirdigim ameliyat vaser lipo ve popoya yag tranferiydi:)
Canım bir buçuk yıl geçti senin operasyonunun üzerinden. Poponda erime senin tahminine göre yüzde kaç? Bu arada öncesi sonrası fotolarından gördüğüm kadarıyla sonuç mükemmel. Tabi kalıcıysa.

Canım bir buçuk yıl geçti senin operasyonunun üzerinden. Poponda erime senin tahminine göre yüzde kaç? Bu arada öncesi sonrası fotolarından gördüğüm kadarıyla sonuç mükemmel. Tabi kalıcıysa.
2 yil olucak b u haziranda. En fazla yuzde 30 u eridi ben hala sonuctan memnunum:)

Ameliyatim neredeyse ikinci yil olucak. 22. ay resimlerimi paylastim. Gormek isteyenler icin beni izlemeniz gerekiyor Sorularinizi cekinmeden sorabilirsiniz. Sevgiler:)

Arkadaşlar ali beye ameliyat olmayı düşünüyorum olanlar yaşadıklarını paylaşabilir mi?gittiğim doktorlar arasında en çok güven duyduğum doktor kendisi ama yinede ameliyat olanlardan da duymak istiyorum.
Merhaba ali beye ameliyat oldunuzmu acaba bilgilendirirmisiniz bende olmak istiyorum ama çok kararsız ve korkularım var

Ali beye kepçe kulak ameliyatı oldum.Sonuçtan çok memnunum.Hastasını dinleyen,efendi,tepeden bakmayan düzgün bir insan.Ayrıca instagramdan takip ettiğim kadarıyla çene cerrahisinde ve vücut şekillendirmede çok başarılı.Hatta en son İngiltere'den bir TV show yıldızı adam gelip çenesini yaptırdı.Benim görüşüm çene cerrahisi,liposuction,fat transferler,göğüs operasyonları.karın germe konularında oldukça başarılı.

Ali beye kepçe kulak ameliyatı oldum.Sonuçtan çok memnunum.Hastasını dinleyen,efendi,tepeden bakmayan düzgün bir insan.Ayrıca instagramdan takip ettiğim kadarıyla çene cerrahisinde ve vücut şekillendirmede çok başarılı.Hatta en son İngiltere'den bir TV show yıldızı adam gelip çenesini yaptırdı.Benim görüşüm çene cerrahisi,liposuction,fat transferler,göğüs operasyonları.karın germe konularında oldukça başarılı.

merhaba size birkac sorum olacak, size nasıl ulaşabilirim?

Back