Selam Kızlaaaaar :)
Sizlere burun estetiği hakkında yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Umarım bu yazdıklarımla size biraz da olsa yardımcı olmuş olurum. Ben burnumdan çok şikayetçiydim. Yamuktu ve kemer bölümünde kemiğim çıkıktı. İnanın aynalara bakamıyordum kendimi hiç beğenmiyordum. Birkaç kez de arkadaşlarım tarafından alay konusu olunca iyice özgüvenimi yitirdim. Ve ameliyat olmaya karar verdim, doktor arayışlarına başladım. Ama kafamda bir sürü soru vardı. İstediğim gibi olucak mı, canım yanıcak mı gibi sorular. Birkaç doktora gittim, gitmemle üstlerini çizmem bir oldu. Daha sağlığım hakkında konuşulmadan para konuşuldu. Uzun arayışlarım sonucunda Ali Mezdeği' yi buldum. İnternetten videolarını izledim ve randevu alıp kendisini muayenehanesinde ziyaret ettim. O kadar içten, sıcak karşıladı ki. Ameliyat sürecini, aklımda en ufak bir soru işareti bırakmadan yanıtladı. Evden çıkarken sadece bilgi almak için gideceğim dediğim yere ameliyat günümü kararlaştırıp döndüm. :)) Şükürler olsun ki ameliyatım çook çok iyi geçti. Çok şükür hiç hissetmedim ameliyattan sonra da hiç ağrım sızım olmadı. En çok şaşırdığım şey hiç morluğumun olmamasıydı. Genelde en çok duyduğum ve gördüğüm şey ameliyat sonrası morluklar olur. Morluk, ağrı, acı olmadı. Şunu kesinlikle söyleyebilirim : Ben bu zamana kadar nefes almıyormuşum bunu da farkettim :)) ameliyat sonrası daha rahat nefes almaya başladım geceleri rahat uyuyabiliyorum. Ameliyatım çok rahat ve sağlıklı bir şekilde geçti çook memnunum. Ameliyat olmayı düşünen herkese Ali Mezdeği'yi tavsiye ederim. İnanın bana hak vericeksiniz. Bu arada burnum çook güzel oldu önceki ve sonraki halini görmek isteyenlere fotoğrafımı atabilirim :)))