Dr. Ali Mezdeği hakkında bilgi

Mrb
Bende alibeye ameliuat olmak istiyorum resim paylaşirmisin vede nekadar ücret nekadar ödediği tesekkürler

hangi hastanede ameliyatı yapıyor kızlar
Benim bu gün 10. Günüm. Ali Mezdeğiye ameliyat oldum. İyi bir insan. Ameliyattan sonra gitmisti ne islem yapıldığını hemsireye sordum. Ali beyi arayıp sordu ve bana Nazlı hemsire hanımbilgi verdi.Hastanede günde 1 kez yanıma geldi halimi sordu.1. Gün taburcu edecekti bana sordu bende otelde kalacağım için, hastanede kalmayı tercih ettim. Ali bey böylelikle 2 gece hastanede yatırmıs oldu beni.hastane levent Bayındır hastanesiydi.2. Gece ateşlendim ki benim ateşim yillardir çıkmaz. Birde wcye gittigimde tansiyonum düstü kendimi koltuga zor attım. Tüm bunları ali beye anlatmadım tabi, naz yapıyor pozisyonuna düsmemek icin.

hangi hastanede ameliyatı yapıyor kızlar
Benim bu gün 10. Günüm. Ali Mezdeğiye ameliyat oldum. İyi bir insan. Ameliyattan sonra gitmisti ne islem yapıldığını hemsireye sordum. Ali beyi arayıp sordu ve bana Nazlı hemsire hanımbilgi verdi.Hastanede günde 1 kez yanıma geldi halimi sordu.1. Gün taburcu edecekti bana sordu bende otelde kalacağım için, hastanede kalmayı tercih ettim. Ali bey böylelikle 2 gece hastanede yatırmıs oldu beni.hastane levent Bayındır hastanesiydi.2. Gece ateşlendim ki benim ateşim yillardir çıkmaz. Birde wcye gittigimde tansiyonum düstü kendimi koltuga zor attım. Tüm bunları ali beye anlatmadım tabi, naz yapıyor pozisyonuna düsmemek icin.

3.gün taburcu oldum otele gittim.Yine ateşlendim.neyse o gece geçti şukur ertesi gün soğuk algınlığı ilaci alip atlattim sonraki günleri. Ama 6. Gun dikislerimde enfeksiyon basladi. Şu an epey açılma var. İgrenc kocaman bir yaraya sahibim diger bacagimdada kucuk bir acilma var. Hersey kabus gb. Ben vaser lipo ve t seklinde bacak germe operasyonu oldum. Siz ne ameliyati icin arastiriyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle bacak germe yaptirmayin. Hem acisi inanilmaz fazla hemde enfeksiyon ve acilma riski cok fazla. Ali Mezdeği günde 2 ameliyat yapıyor bazende 3. Çok yoğun oldugu icin hastalarına ameliyat sonrası çok zamn ayıramıyor.sürekli koşturmaca içinde.

Açıkçası ben ameliyat olduğuma ve O'na olduğumada çok pismanım. Asistanı İlkay beye aratıyor. Beni dün sabah aradı biraz teselli verdi sagolsun yinede ama daha sonra resim attım. Burada baska cerrahlarla enfeksiyonumu gorusup geldim yaram büyümüstuü tekrar resim attım ve hala aramadı mesela. Ya önemsemediğinden. Çok korkuyorum iyice açılacak diye. Yani kötü değil ama ilgisiz buluyorum. Beni 5.gun Nişantaşına klinige cagirdı ve 2-3 dakika konusmadık bile. Soracaklarım vardi soramadım. Hemen salona geçin dedi. Çünkü iceride bekleyen belki 10a yakin hasta vardı.

Birde şu konu var. Ben bacağımda dikey bir kesi istiyordum kasıktan aşağı olan. O kasıktan popoya dogru olani tavsiye etti ve benim fazlalik var dememden dolayi T gb kesi yaptı. Nerden olacağına ameliyatta karar verelim dedi bende güvendim. Dikisleri gordügumde şok oldum çünkü sol kasıktaki dikisler kasık çizgisinden 1cm asagidaydi. Zamanla asagi iniyormus oiz zaten. Lazerle silinebilir mi bilmiyorum. Şimdide enfeksiyon basladı.ve bu ciproya rağmen oldu hala onu kullan diyorlar. Belliki etki etmiyor.1 kutu bitti çünkü.kendi imkanlarımla enfeksiyonu gecirmeye calışıyorum.berbat bir haldeyim.

Kızlar ="Deniz Er, post: 39261629, member: 653785"]Birde şu konu var. Ben bacağımda dikey bir kesi istiyordum kasıktan aşağı olan. O kasıktan popoya dogru olani tavsiye etti ve benim fazlalik var dememden dolayi T gb kesi yaptı. Nerden olacağına ameliyatta karar verelim dedi bende güvendim. Dikisleri gordügumde şok oldum çünkü sol kasıktaki dikisler kasık çizgisinden 1cm asagidaydi. Zamanla asagi iniyormus oiz zaten. Lazerle silinebilir mi bilmiyorum. Şimdide enfeksiyon basladı.ve bu ciproya rağmen oldu hala onu kullan diyorlar. Belliki etki etmiyor.1 kutu bitti çünkü.kendi imkanlarımla enfeksiyonu gecirmeye calışıyorum.berbat bir haldeyim.[/QUOTE]
Kizlar mrb ben aylardır araştırma sonucunda allah karşıma bulent koc hocam cikardi ameliyattan çıkalı 3 saat oldu yani sıcağıssıcağına yazıyorum size revizyon ameliyati oldum muhteşem bir dr çok ilgili isinde çok iyi sonucunun çok iyi olacağına inanıyorum suan ne bir ağrım nede morluk um yok
Kizlar suan amelittan cikali 3 saat oldu allah karsima saygi deger bulent koc hocami cikardi cok iyi bir dr sonucununda iyi olacagini dusunuyorum ben revizyon ameliyati oldum burnumdan suan ne bir agri nedr morluk var cok az sislik oda cokkkk normal hepunize siddetle bülent koc hocami tavsiye ediyorum

Deniz hanım öncelikle geçmiş olsun. Zor günler yaşamışsınız ama ben bunların Ali Beyle ilgili olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM. Sebebine gelince 1 ay önce bana da burun ameliyatı yaptı. Özellikle ilgili bir doktor olmayışıyına yönelik sözlerinizi görünce yorum yapma gereği duydum. Çünkü ben de ameliyat olmadan önce buradaki yorumları okuyarak Ali bey için kararımı vermiştim ve sırf sizin yazdıklarınızdan insanların Ali beyle ilgili yanlış izlenimler edinmesini istemem doğrusu. Hem asistanı İlkay bey hem de kendisi, gerek muayene esnasında gerekse ameliyat sonrasında fazlasıyla ilgilendi. Hatta sekreteri Burcu hanım bile. Zaten ameliyatım çok başarılı geçti şuan hiç bir sıkıntım yok. Dolayısıyla doktor olarak kesinlikle çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Ancak beni daha çok etkileyen hastalarla olan iletişimi olmuştur. Hastalarına ailesinden biri gibi değer veren ve çok saygılı ve ilgili bir şekilde muamele eden bir insan. Ben de Ankara'dan gelmiştim ameliyat olmak için her ikisi de döndüğümde bile defalarca arayıp durumla ilgili bilgi aldılar. O yüzden inanın sözlerinizle Ali beye büyük haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.

Ben Ali beyi kötûleme derdinde degilim. Siz direk avukat gibi savunmaya geçmissiniz. Yalansız, katıksız bir sekilde yasadıklarımı anlatmıstım burda. Tabi sizin beni anlamanızı beklemiyorum. Bende burun ameliyatı oldum, liposakşında. Onların hiçbirisi benim olduğum ameliyat kadar zor degil. Ben kötü ve çok zor bir süreç yaşıyorum ve sorunum hala bitmedi. Yaşadığım acıyı, kaygıyı tahmin bile edemezsiniz. Hal böyle olunca insan daha çok ilgi alaka bekliyor.Onu bulamayıncada üzülüyor. Ben ameliyat öncesi internetten sürekli araştırdım ve çok yeterli bilgiye ulaşamadım. Ameliyat sonucumu buradan paylaşacaktım ve paylaştım. Bundan sonra yaşadıklarımıda buradan yazacağım. Zaten Ali beyle görüsüyoruz. Sagolsun bana tedavim için yardımcı oluyor. Hatta izler içinde gerekeni yaparız, şu enfeksiyon bitsin gerisi kolay diyerek ümitte verdi dünkü konuşmamızda. Bana arkasını dönmedi yani. Burcu hanımda İlkay beyde çok iyiler benim bu konuda diyecek olumsuz bir sözüm yok.

İlk günler yaşadıklarım aynen yazdığım gibi. Ali bey gerçekten çok yogun. İzmirde yine kadınlar kulübünde tanısıp konustuğum bir arkadasın doktoruna gittim o fazla yoğun değildi ve çok ilgilendi benimle. Ücretsiz pansuman yaptı. İlac yazdı. İyilesmezse gelin yatışınızı yapalım dedi. Adı nejdet sisman. Daha sonra ikinci dikiş öncesi resim attim resimlerime yorum yaptı. Hiç hastası degilken benimle o kadar ilgilendi. Ama benim doktorum cok yogun oldugu icin hemen dönüs yapmadı mesela. Ameliyata girdim çıktım ertesi gün akşam sitemli bir mesaj atınca dönüs yaptı. Sanıyorum unuttu. Yalan değil ben sadece yaşadıklarımı yazdım. Yoksa bende Ali beyi değerli buluyorum. İnsanlığına iletisimine olumsuz bir yorum yapamam. Çok hoş bir insan ve doktor ama çok yoğun. Ve ameliyat olduğum ilde olmamanin sıkıntısını yaşıyorum.

Ben dr ALİ MEZDEĞİ ye bel inceltme, meme diklestirme,gıdı aldırma ve popo buyutme ameliyatı oldum bir ay once.suan sonuclar harika.kagida çizse oranlar, dogallik bundan daha iyisi olmazdı.ayrıca memeye yag enjeksiyonuda yaptirdim sonuc cok iyi.meme basindan yaptigi icin islemi hic iz yok.cok dogal gorunuyorlar.ayrica gıdımdaki yag alınınca endiselerimdem birisi sarkma olması idi.ama cok iyi gorunuyorlar gevseme hic yok.beni enaz 5-6 yaş gençleştirdi.Dr ALİ MEZDEGİ kesinlikle işinde bir numara.hatta esimin bel bolgesi cok kalın ve .dr ali beye lipo yaptırdık.şuan beli dümdüz.ameliyat öncesi ve sonrasında ilgisi samimiyeti hastasını sahiplenmesi bizi ayrıca cok memnun etti.kararınızı vermeden once mutlaka ali beyle gorusun.isinde profesyonel guvenebileceginiz doktorların başında geliyor.

Dr Ali Mezdegi ne ekibine asistanı İlkay beye eşimle sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.ameliyat sonrası başarılı cok iyi sonucların dışında hastasını işlemlerden sonra takip etmesi ilgilenmesi bize tekrar tekrar iyiki ali beyi tercih etmişiz dedirttiriyor.

Ali beye kepçe kulak ameliyatı olan var mı?
Ben yeni ameliyat oldum. İple olmak için gittim ama iple operasyon için kulaklarım uygun değilmiş. Zaten ücretleri de aynı. Sağolsunlar İlkay beyle birlikte sohbet ederek 1 saatte bitirdiler. Ilk akşam çok zor geçti benim için, çünkü çok ağrım oldu. Ama pişman olmadım hiç. Şu an Şişlik var kulaklarımda, ama yine de eskisine göre gayet güzel duruyor. Şişliklerden sonra sonucu mutlaka paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…