- Konu Sahibi zxuxlfxuxarus
-
arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı oldum ve kalan izler için dr arıyorum tv de seyrettim dr ali mezdeği ama tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi yada başka bi dr önerisi
burun için görüşmeye gittiğimde çene ameliyatı olmuş bir hastasıyla konuştum memnun olduğunu söyledi gayet de normal duruyordu sadece biraz şişlik var dedi ama ben anlayamadım.Bence yüzyüze görüşmeye git çünkü çene ameliyatı riskli bir operasyon .bende bu hafta burun ameliyatı olucam Ali beye gitmediğim doktor kalmadı ama Ali beye karşı farklı bir güven duydum .ve tekrar soruyorum arkadaşlar Ali beye burun ameliyatı olan varsa paylaşabilir mi???lütfennn
1 hafta önce ali beye burun estetigi oldum.Bu 1 haftalik sürecin sonunda diyebilirimki doktor seciminde en iyi karari vermisim.Ali bey isinin ehli oldukca mutevazi insana güven veren bir kisilige sahip kendine ait teknikleriyle aciyi sifira indiriyor.Burnum konusundada daha iyisi olamazdi diye düsünüyorum.Estetik konusunda arastirma yapan arkadaslara hic düsünmeden Ali Mezdeği derim...
bende alı mezdeğı ıle gorusmustum bı sure once ama yaptırmadım.ben maılle falan deılde aramıstım kendısını saolsun 2-3kez aramama rağmen herr dafesında cvpladı tlf ve ılgılendı.gorusmeye gıttım anlattım durumu ılgılendı yanıı basından savmadı ii bı dr
arkadaşlar merhaba,ben yeni üye sayılırım ve bu yazılanlara geçte olsa bir cevap yazmak istedim faydası olması açısından.doktor ali mezdeği ile çalışmış bir hemşire olarak söylemek istiyorumki,kendisi çok başarılı ve kendisine özgüveni olan dürüst bir doktortur.ayrıca prensipli,kısa ve öz konuşmayı seven,hastaya para gözü ile bakmayıp gerçekten yaptığı işin başarısını ve hastanın memnuniyetini görmekten çok hoşlanan bir doktordur.çok konuşan doktor başarılıdır anlamına gelmez.yani anlayacağınız konuşurkenki tavrı tamamen karekteri ve kendine olan güvenindendir.bende kendisine meme büyütme ameliyatı olacağım inanın benimlede aynı tavırda kısa ve anlaşılır biçimde konuşmuştur.kendisine allahın izniyle çok güveniyorum.inşallah yardımcı olabilmişimdir.not:kendisinin yaptığı bir çok estetik oprasyonu ve müdaheleleri gördümve asiste ettim.
ALI MEZDEGI BURUN AMELIYATI OLAN VARMI ıkı doktor arasında tereddutteyım :8benim komşum burun ameliyatı oldu geçen yıl çok memnun kalmıştı. burunu değiştirmişti sadece ama gençleşmiş gibi gözüküyordu. buaralar kaşlarını kaldırtmak istiyor sanırım yine ali mezdeği ye gidicek konuşurum arkadaşımla seni bilgilendiririm istersen.
AMELIYATLA ILGILI RESIMLERINI ATABIULIRMISIN rıca etsem bende ıstıyorum konustum alı beyle on muayne ıcın ıgıdıcem ama ıkı doktor arasında tereddut yasıyorumMerhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1,5 sene burun ameliyatı için doktor araştırdım.Benim burnum küçük ve aşağıya düşüktü gülünce daha da düşüyordu ve artık takıntı haline getirmiştim.Fotoğraf çektirmemeye yada gülünce elimle burnumu kapatıyordum.Fakat estetik yaptıran herkes bana çok yapay geliyordu okka gibi kusursuz burunu yüzün ortasına koymuşlar gibi duruyor ve herkeste olan aynı ifade beni soğutuyordu.. anlayacağınız çok arada kaldım:)Sonra Ali Mezdeğinin Nişantaşın daki muayenesine gittim Ali bey ile konuştuğum zaman içimden evet doktorumu buldum dedim. Yaptığı burunları gösterdi daha da ikna oldum Ali bey gerçekten güvenebiliceğiniz çok kaliteli bir doktor.Bunu ilk konuşmanızda hissedebiliyorsunuz.Bu arada Ali bey ile görüşmeyi beklerken çene ameliyatı olmuş başka bir hastayla konuştum bu da beni çok etkiledi çene cerrahisi olan bir doktorun yüze nasıl bir burun yapılacağını iyi bilendir bence ...Neyse gelelim ameliyat gününe sabah saat 9 da hastanede oldum tabi bu arada hayatımda hiç narkoz almadım,bayılmadım bilmediğim bir durumu yaşamak beni çok tedirgin etti:)nabzım 130 lardaydı.İlk narkozu verecek olan doktor geldi en son hangi ilacı kullandın?,daha önce ameliyat oldun mu?...vs gibi sorular sordu gerekli tüm testler yapıldıktan sonra uygun görüldüm ve geldi ameliyat anı Ali bey geldi fotoğraflarımı çekti tabi ben bu arada bir sürü şey soruyorum ve korkuyorum yani neredeyse vazgeçicem:) sonra bana bir iğne yaptılar erkek arkadaşım ne zaman etki eder dediğini hatırlıyorum o an gülmeye başladım kendimi o kadar iyi hissettim ki kuş gibiydim hani dünya yansa umrumda değil ameliyat odasına alındım sürekli konuşuyorum ama ne dediğimi duymuyorum tek hatırladığım burası ne kadar kalabalık.....Sonra odadan çıkışımı hatırlıyorum o kadar üşüdüm ki hemen üzerimi örttüler.Hiç ağrım olmadı sadece ağızdan nefes almak beni biraz sıkıntıya soktu o kadar.2.gün ise tamponlarım alındı hiç acımıyor sadece burnunuzdan uzun bir şey çıkması doğal olarak hoş pek hoş değil:))Tamponlarım alındıktan sonra taburcu edildim yüzüm biraz şişti 3. ve 4. günü şiş oluyor endişelenmeyim sakın5.günden sonra çok rahat nefes almaya başladım .Ali bey o kadar doğal bir burun yaptıki görenler ya sende bir değişiklik var botox mu yaptırdın,gittikçe güzelleşiyorsun elmacık kemiklerini mi yaptırdın diye soranlar oldu yani direk burnunu mu yaptırdın diyen olmadı.Tabi ben daha da mutlu oldum.Sizlere bunu uzun uzun anlatmamın nedeni ben çok zaman ayırdım ve kimseden net bir cevap alamadım,güvenemedim ve bir çok şey reklam gibi geldi.Şimdi ameliyat olalı 1 ay 8 gün oldu ve ben kendimi çok iyi hissediyorum aynaya baktığımda ifadem aynı.Çok kısa sürede iyileştim.Olmak isteyen arkadaşlara tek önerim Ali bey ile görüşmeden karar vermeyin.Bu artık günümüzde çok kolay olan ama bir o kadar da önemli olan bir ameliyat.Herkesin herşey gönlünce olsun.
CANIM YAA SONRASINDA BIR SORUN YASADIN MI RESIMLERINI GOREMEDIM BENDE YAPTIRICAM IKI DOKTOR ARASINDA TEREDDUTTEYIM SONUCTA BURUN COKK ONEMLI1 hafta önce ali beye burun estetigi oldum.Bu 1 haftalik sürecin sonunda diyebilirimki doktor seciminde en iyi karari vermisim.Ali bey isinin ehli oldukca mutevazi insana güven veren bir kisilige sahip kendine ait teknikleriyle aciyi sifira indiriyor.Burnum konusundada daha iyisi olamazdi diye düsünüyorum.Estetik konusunda arastirma yapan arkadaslara hic düsünmeden Ali Mezdeği derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?