Dr. Ali Mezdeği hakkında bilgi

Arkadaslar ben de kulak estetiği oldum.ve kesinlikle Ali Mezdegi ile görüşmeden bu konuda karar almayin.onun gibi isini hakkıyla yapan insan bu konuda ehil isim bulmak cok zor . ben yaşadıklarımı yaziyorum.ben hasbel kader kozyataginda bir yerde iple kulak estetigi olmuştum. Acisiz kesisiz diye iple estetik olayim dedim. Yapan yerdekiler ilgisiz idi.parayi internetten havale ile aldılar. Vazgecmek istesende parayi geri odemiyorlar sonra . doktor güven veren biri degildi.ama uygun diye gaflet haliyle yaptirdim.kulaklarim eskisinden de kötü duruyordu.agrisi sizisi bitmedi.ipler gözüktü. Iltihap akti.kabus gibiydi.ne kadar urkmus ne kadar korkmus idim anlatamam.nasil pisman oldum.kulaklarimin ilk halini mumla arar olmustum.daha sonra bu boyle olmaz deyip canim ne kadar yanarsa yansın sagligim icin tekrar ameliyat olmaya karar verdim.bu sefer iyi araştırdım. Ali Mezdegi ye ulastim internetten. Fiyat aldim.sok yasadim.gayet makul idi ustelik fiyat.hemen bi gün sonra görüşmeye gittim.insana güven veren yapısı teferruatlari bile birebir anlatip her aşamasiyla bizzat ilgili olusu benim gibi ameliyattan akıllara zarar korkuya sahip birini bile rahatlatti.daha onceden iple oldugum icin artik klasik olabilirmisim dedi kabul ettim.size yemin ederim ki kesi olmasina ragmen cok konforlu idi.diger yerle kiyaslanamaz bile.ameliyat sonrası da en az ameliyat kadar konforlu idi.iple oldugumdaki agrilar iltihaplar bile yok oldu.ben ki bu konuda bu kadar hassas iken Ali beyden bu kadar memnun kaldiysam beni bi dinleyin. Gidip gorusun muhakkak. Keske eski yere odedigim parayi geri alip Ali bey ve ekibine takdim edebilsem.bana yasattiklarinin maddi karşılığı yok.kulaklarima gelince beklentimin ötesinde. Şimdi Ali beye bir teşekkürümü de gelinlik giyip saclarimi sımsıkı topuz yaptigim güne sakliyorum.isinde ehil cok dürüst cok nezih biri lütfen gidip bi gösterin kendinizi. Can herkese emanet edilmez.Ali beye ne kadar teşekkür etsem az.isini hakkiyla yapan az.Ali beye çok sey borçluyum ben.onu gönül rahatlığı ile öneririm.benden bu kadar.size kolay gelsin.

Bende Dr Ali Mezdeğiye üç ay önce karın bölgesi liposuction ve popo büyütme ameliyatı oldum gerçekten sonuç mükemmel.Beklentimin çok ötesinde.Hep hayalini kurduğum incecik belim ve kıyafetimi dolduran orantılı bir popom var.Dr Ali Mezdeği işini mükemmel yapan ameliyat öncesi ve sonrası güven duyabileceğiniz işinin arkasında bir doktor.Dr Ali Mezdeği ile görüşmeden karar vermeyin.

Son düzenleme:
arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı oldum ve kalan izler için dr arıyorum tv de seyrettim dr ali mezdeği ama tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi yada başka bi dr önerisi

Ali Mezdegi Gercekten çok ilgili bir doktor,bence bir doktora ameliyat olmadan önce kendisine güven duymanız gerekiyor,eger doktor ali mezdeginin klinigine giderseniz kendisinin size verdigi güven karşısında hayretler icinde kalacaksınız,kendisi son derece tecrübeli ve güven verici bir hekim,ben ve eşimi ameliyat etti ve ikimizde sonuçlardan memnun kaldık herkese şiddetle tavsiye edebilirim,ameliyat olmanız şart degil gidip ziyaret edip yada telefonla arayıp konuşabilirsiniz.Sorularınıza yanıt verecektir.

merhaba bende ekim başında ali mezdeği beye kepçe kulak ameliyatı oldum şuan 2buçuk ay geçti. herşey çok güzel ve mutluyum gerçekten çok iyi güven verici bir doktor. ama birşey merak ediyorum. kulaklarım hala sert ve bükme durumunu geçtım kendım bıle bısey olur dıye korktuğum ıcın dokunamıyorum, gece üstüne yatamıyorum korkudan.:)) kuafore bıle gıdemıyorum bükülür diye. bu durum ne zaman biter yanı artık tamamen açılma durumu ortadan kalkar? lütfen olanlar bilgilendirebilirmi...

1 hafta önce ali beye burun estetigi oldum.Bu 1 haftalik sürecin sonunda diyebilirimki doktor seciminde en iyi karari vermisim.Ali bey isinin ehli oldukca mutevazi insana güven veren bir kisilige sahip kendine ait teknikleriyle aciyi sifira indiriyor.Burnum konusundada daha iyisi olamazdi diye düsünüyorum.Estetik konusunda arastirma yapan arkadaslara hic düsünmeden Ali Mezdeği derim...

Arkadaşlar ali beye ameliyat olmayı düşünüyorum olanlar yaşadıklarını paylaşabilir mi?gittiğim doktorlar arasında en çok güven duyduğum doktor kendisi ama yinede ameliyat olanlardan da duymak istiyorum.

burun ameliyatını birçok doktor yapıyor fakat çeneyle ilgili çok doktor yok fikir veren yok aklımda ali mezdeği var alanı çene olduğu için ona mı yaptırmalıyım ilk ameliyatım başarısız ne yapıcağımı bilmiyorum korkuyorum konu açtım kimse oralı olmadı offf

burun için görüşmeye gittiğimde çene ameliyatı olmuş bir hastasıyla konuştum memnun olduğunu söyledi gayet de normal duruyordu sadece biraz şişlik var dedi ama ben anlayamadım.Bence yüzyüze görüşmeye git çünkü çene ameliyatı riskli bir operasyon .bende bu hafta burun ameliyatı olucam Ali beye gitmediğim doktor kalmadı ama Ali beye karşı farklı bir güven duydum .ve tekrar soruyorum arkadaşlar Ali beye burun ameliyatı olan varsa paylaşabilir mi???lütfennn

sonuç iyi olsun istiyorum artık çenede burun kadar yüzü etkiliyo bence ali bey ameliyat sonrası ortaya çıkacak görüntüyü üç boyutlu olarak gösteriyor mu ?? bilgisi olan var mı çene alanında uzmanlığını yapmış ama bir kişide ben çenemden ameliyat oldum ali beye dememiş ne zor işmiş bu doktor seçimi...

merhaba lavinya bende Ali beye ameliyat olucam.bana neler yaşadığını ve özelden bir sakıncası yoksa fotoğraf gönderebilirmisin.kararımı ali bey olarak versemde tecrübe edinmiş arkadaşlardan dinlemek ve görmek istiyorum.yardımcı olursan sevinirim.

Ali bey gercekten muhtesem bir doktor.Ameliyat esnasinda yada sonrasinda herhangi bir sorun yasamadim hersey gayet yolunda gitti ve sonuctanda memnunum.Ali beye güvenebilirsiniz..

L@viny@

merhaba bende ali beye ameliyat olacağım burun ameliyatları nasıl oluyor yani hastanın isteğini karşılıyor mu bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1,5 sene burun ameliyatı için doktor araştırdım.Benim burnum küçük ve aşağıya düşüktü gülünce daha da düşüyordu ve artık takıntı haline getirmiştim.Fotoğraf çektirmemeye yada gülünce elimle burnumu kapatıyordum.Fakat estetik yaptıran herkes bana çok yapay geliyordu okka gibi kusursuz burunu yüzün ortasına koymuşlar gibi duruyor ve herkeste olan aynı ifade beni soğutuyordu.. anlayacağınız çok arada kaldım:)Sonra Ali Mezdeği’nin Nişantaşın daki muayenesine gittim Ali bey ile konuştuğum zaman içimden evet doktorumu buldum dedim. Yaptığı burunları gösterdi daha da ikna oldum Ali bey gerçekten güvenebiliceğiniz çok kaliteli bir doktor.Bunu ilk konuşmanızda hissedebiliyorsunuz.Bu arada Ali bey ile görüşmeyi beklerken çene ameliyatı olmuş başka bir hastayla konuştum bu da beni çok etkiledi çene cerrahisi olan bir doktorun yüze nasıl bir burun yapılacağını iyi bilendir bence ...Neyse gelelim ameliyat gününe sabah saat 9 da hastanede oldum tabi bu arada hayatımda hiç narkoz almadım,bayılmadım bilmediğim bir durumu yaşamak beni çok tedirgin etti:)nabzım 130 lardaydı.İlk narkozu verecek olan doktor geldi en son hangi ilacı kullandın?,daha önce ameliyat oldun mu?...vs gibi sorular sordu gerekli tüm testler yapıldıktan sonra uygun görüldüm ve geldi ameliyat anı Ali bey geldi fotoğraflarımı çekti tabi ben bu arada bir sürü şey soruyorum ve korkuyorum yani neredeyse vazgeçicem:) sonra bana bir iğne yaptılar erkek arkadaşım ne zaman etki eder dediğini hatırlıyorum o an gülmeye başladım kendimi o kadar iyi hissettim ki kuş gibiydim hani dünya yansa umrumda değil ameliyat odasına alındım sürekli konuşuyorum ama ne dediğimi duymuyorum tek hatırladığım burası ne kadar kalabalık.....Sonra odadan çıkışımı hatırlıyorum o kadar üşüdüm ki hemen üzerimi örttüler.Hiç ağrım olmadı sadece ağızdan nefes almak beni biraz sıkıntıya soktu o kadar.2.gün ise tamponlarım alındı hiç acımıyor sadece burnunuzdan uzun bir şey çıkması doğal olarak hoş pek hoş değil:))Tamponlarım alındıktan sonra taburcu edildim yüzüm biraz şişti 3. ve 4. günü şiş oluyor endişelenmeyim sakın 5.günden sonra çok rahat nefes almaya başladım .Ali bey o kadar doğal bir burun yaptıki görenler ya sende bir değişiklik var botox mu yaptırdın,gittikçe güzelleşiyorsun elmacık kemiklerini mi yaptırdın diye soranlar oldu yani direk burnunu mu yaptırdın diyen olmadı.Tabi ben daha da mutlu oldum.Sizlere bunu uzun uzun anlatmamın nedeni ben çok zaman ayırdım ve kimseden net bir cevap alamadım,güvenemedim ve bir çok şey reklam gibi geldi.Şimdi ameliyat olalı 1 ay 8 gün oldu ve ben kendimi çok iyi hissediyorum aynaya baktığımda ifadem aynı.Çok kısa sürede iyileştim.Olmak isteyen arkadaşlara tek önerim Ali bey ile görüşmeden karar vermeyin.Bu artık günümüzde çok kolay olan ama bir o kadar da önemli olan bir ameliyat.Herkesin herşey gönlünce olsun.

Merhaba

Aşırı yağlanma problemlerim yüzünden 6-7 doktor gezdim

Manevi yönden tatmin olacağım cevaplar alamadım ve pek içime sinmedi

Daha sonra Sayın Doktor Ali Mezitli Bey ile görüştüm

Randevu alıp muayene edelim sizi dedi

Mayıs ayının 2nci haftası muayene olmaya gittim

Oldukça sıcak samimi bir Doktor olarak gördüm

Resimler çekti yapmak istediği işlemi anlattı

Olaydan sonra şöyle olacaksınız dedi gösterdi

Konuşması ve duruşu ile verdiği örnekleri hiç düşünmeden tamam hocam yapalım dedim en kısa zamanda

4 gün sonrasına gün verdi

-----
Ameliyat için bana birkaçtane hastane ismi verdi bende tercih ettim

Ameliyat günü öncesi ne yenir ne yenmez ne içilmez

Tek tek anlattı

-----

Ameliyat günü sabah 6 da uyandım

Aklımda tonlarca soru acaba vazmı geçsem dedim

Resmen ayaklarım geri geri gidiyor korkuyorum

Gittim hasteneye

Sayın Ali Bey gelmemiş ti

Hastane görevlileri geleceğimi biliyordu

Gerekli test , kan alma vs ölçüm işlemlerini yaptılar bana ve odama yerleştirdiler beni

Saat 9 olmadan Doktor Ali Bey geldi

Ameliyat kıyafetlerini giydirdiler bana son kez ameliyat öncesi resim çektirler

Sedyeye bindim

Hemşire hanım bir iğne vurdu sonrasını hatırlamıyorum

Uyandığımda odamda tv açık üZerim korse ve bandajlı gördüm

Ali Bey ameliyatın çok iyi geçtiğini herşeyin yolunda gittiğini söyledi

Tşk ettim hocama

Kendileri gitti ben dinlendim odamda ve sonrasında taburcu oldum

Evde dinleniyorum

Ameliyattan dolayı heryerim mos mor korkuyorum

Resim çektim ve mail attım

Hocam ben cihan tanıdınızmı şu gün ameliyat oldum , size birkaç resim gönderdim bakarmısınız normalmi sizce morluklar

Öğlen 1 gibi mail attım 5 gibi cevap geldi

Herşeyin sorunsuz olduğunu 2 hafta içinde azalıp 1 ay sonra max 1.5 ayda tamamen morluklar kaybolacak dedi

Kendisi ile daha sonra tekrar öğlen telefonda konuştum 20 gün sonraya randevü verdi gel bir bakalım nasıl olmuş diye

Muayene günü sargıları açtı baktık oldukça iyi gördüm kendimi

Ameliyattan dolayı ödem ve şiştim ama eskisine göre yağlarım yoktu

5 litreden fazla yağ almış benden

Şuan 3 ay geçti

Eskisi gibiyim

Spor yapıyor basketbol oynuyor

Tşört gitebiliyor

Ve artık yağlarım dan ötürü utanmıyordum

Sayın Doktor Ali Mezitli hocama tekrar tekrar teşekkür ederim ,yıllardır korktuğum ameliyattan utandığım yağlarımdan beni kurtardığı için , ayrıca oldukça mütevazi tavırları ile her soruma cevap verdiği için.

Ismim cihan acar
Yaşım 32
Kilom 95
Boyum 1.84

Bu forumu görüp Ali Bey'in ismini duydum ve kendisine ulaştım

Forum görevlilerine de ayrıca teşekkür ederim

Doktor Ali Mezitli Bey'i kendi adıma tavsiye ederim

Muayene olduğum günlerde birçok Türk ve yabancı hasta geliyordu

Yağ aldırmak
Göüs büyütme küçültme
Kepçe kulak
Burun estetiği

Genç yaşlı açık Yada türbanlı birçok hasta sıra bekliyordu

Siz siz olun içinize sinen doktoru tercih edin

Ilk görüşmemde bu doktor beni ameliyat edebilir dedim.

Herkese saygılar

Okuduğunuz için teşekkürler

ALI MEZDEGI BURUN AMELIYATI OLAN VARMI ıkı doktor arasında tereddutteyım :8

AMELIYATLA ILGILI RESIMLERINI ATABIULIRMISIN rıca etsem bende ıstıyorum konustum alı beyle on muayne ıcın ıgıdıcem ama ıkı doktor arasında tereddut yasıyorum

CANIM YAA SONRASINDA BIR SORUN YASADIN MI RESIMLERINI GOREMEDIM BENDE YAPTIRICAM IKI DOKTOR ARASINDA TEREDDUTTEYIM SONUCTA BURUN COKK ONEMLI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…