- 22 Eylül 2020
- 12
- 4
Ali Beye mi ameliyat olup memnun kalmadınızHayır bende memnun kalmadım burnum yamuk benimde
Evet siz de mi ali beye oldunuzAli Beye mi ameliyat olup memnun kalmadınız
Bende 25 gün önce ameliyat oldumda burnum büyük yamuk ve düşük duruyor maalesef
Yok ben farklı bir doktoru tercih etmek zorunda kaldım bütçe yüzünden ama ali beye olmayı çok istemiştimEvet siz de mi ali beye oldunuz
siz kime oldunuzRevizyonu bilmiyorum ama normal oldum ben sikayetiniz nedir
Ali evlicesiz kime oldunuz
Memnun musunuz peki ne zaman oldunuzAli evlice
Değilim kalın deriliyseniz kesinlikle olmayın ona her doktor yapamıyor kalın deriyi hatta kalın deriliyseniz açık öneririmMemnun musunuz peki ne zaman oldunuz
Evet kalın derili burnum ve revizyon olacağım. Kafam cok karisti acikcasiDeğilim kalın deriliyseniz kesinlikle olmayın ona her doktor yapamıyor kalın deriyi hatta kalın deriliyseniz açık öneririm
Sorununuzu dr beye söylediniz mi ne karşılık verdi nasıl bir dr kabul ettimi hatasınıBen seni bariş çakıra olacaksın sanıyordum daha önce konuşmuştuk ben çok mutsuzum herkesin harika olurken benim neden olmadı diye 7aydır aynaya bakmadığım tek bir gün yok ve açıdan nasıl cıktıysa oyle burnum uzun yamuk kavissiz büyük
merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok heyecanlı ve kararsızım dktor ali evlice hakkında hiç kötü yorum görmedim siz şuan ki burnunuzdan memnun musunuzAli evlice
ben de karar veremedim henüz, kalın derili bir burnum var ve bazı olumsuz yorumlar da okudummerhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok heyecanlı ve kararsızım dktor ali evlice hakkında hiç kötü yorum görmedim siz şuan ki burnunuzdan memnun musunuz
bu platformda okudum bende normalde google yorumlarında da görmedim. Burnum kalın mı yoksa ince derili mi onu da bilmiyorum. siz doktor ali evlice yle görüştünüz mü?ben de karar veremedim henüz, kalın derili bir burnum var ve bazı olumsuz yorumlar da okudum
Hayır randevum var üç ay sonrabu platformda okudum bende normalde google yorumlarında da görmedim. Burnum kalın mı yoksa ince derili mi onu da bilmiyorum. siz doktor ali evlice yle görüştünüz mü?
Bende randevu almak istedim ama o kadar yoğun ki bu yıl veremeceğini söyledi asistanı. aslında bir doktor daha var şehir hastanesin de Emin kapı oda çok iyi ama pandemiden dolayı yapmıyor. niyazi şimdivar hakkında bilginiz var mı ?Hayır randevum var üç ay sonra
Niyazi Simdivar'ı da düşündüm acikcasi ama kbb doktoru olmadığı için tercih etmedimBende randevu almak istedim ama o kadar yoğun ki bu yıl veremeceğini söyledi asistanı. aslında bir doktor daha var şehir hastanesin de Emin kapı oda çok iyi ama pandemiden dolayı yapmıyor. niyazi şimdivar hakkında bilginiz var mı ?
ona randevu aldım ben 15 aralıka ali beyden alamadığım için ama bir kanala konuk oldugun da burun ameliyatların da kbb doktoruna gerek yok biz ikisin de hallediyoruz demişti.Niyazi Simdivar'ı da düşündüm acikcasi ama kbb doktoru olmadığı için tercih etmedim
Anladim ben revizyon olacagim için biraz daha hassas yaklaşıyorum acikcasi bu yüzden de çok kararsız kaldımona randevu aldım ben 15 aralıka ali beyden alamadığım için ama bir kanala konuk oldugun da burun ameliyatların da kbb doktoruna gerek yok biz ikisin de hallediyoruz demişti.