Dr ali evlice ye burun ameliyatı olan var mıdır

Ben seni bariş çakıra olacaksın sanıyordum daha önce konuşmuştuk ben çok mutsuzum herkesin harika olurken benim neden olmadı diye 7aydır aynaya bakmadığım tek bir gün yok ve açıdan nasıl cıktıysa oyle burnum uzun yamuk kavissiz büyük

Dr bey ne Dedi burnunuz
Sorununuzu dr beye söylediniz mi ne karşılık verdi nasıl bir dr kabul ettimi hatasını

Kabul eder mi bu işin kurdu olmuşlar sen ister beğen ister beğenme sen bir söylüyorsun o on söylüyor önceki burnuma kıyaslayacakmışım estetikte mucize beklememek gerekiyormuş olabilecek en iyisini yapmış sanki önceden yaratıkmışım da kendisi düzeltmiş gibi muamele yapıyor beni gören ameliyat olduğumu anlamıyor bile burnum uzun çünkü karsidan ve alttan dikkatli bakınca da yamuk

merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok heyecanlı ve kararsızım dktor ali evlice hakkında hiç kötü yorum görmedim siz şuan ki burnunuzdan memnun musunuz
ben de karar veremedim henüz, kalın derili bir burnum var ve bazı olumsuz yorumlar da okudum

ben de karar veremedim henüz, kalın derili bir burnum var ve bazı olumsuz yorumlar da okudum
bu platformda okudum bende normalde google yorumlarında da görmedim. Burnum kalın mı yoksa ince derili mi onu da bilmiyorum. siz doktor ali evlice yle görüştünüz mü?

Hayır randevum var üç ay sonra
Bende randevu almak istedim ama o kadar yoğun ki bu yıl veremeceğini söyledi asistanı. aslında bir doktor daha var şehir hastanesin de Emin kapı oda çok iyi ama pandemiden dolayı yapmıyor. niyazi şimdivar hakkında bilginiz var mı ?

Niyazi Simdivar'ı da düşündüm acikcasi ama kbb doktoru olmadığı için tercih etmedim

Niyazi Simdivar'ı da düşündüm acikcasi ama kbb doktoru olmadığı için tercih etmedim
ona randevu aldım ben 15 aralıka ali beyden alamadığım için ama bir kanala konuk oldugun da burun ameliyatların da kbb doktoruna gerek yok biz ikisin de hallediyoruz demişti.

ona randevu aldım ben 15 aralıka ali beyden alamadığım için ama bir kanala konuk oldugun da burun ameliyatların da kbb doktoruna gerek yok biz ikisin de hallediyoruz demişti.
Anladim ben revizyon olacagim için biraz daha hassas yaklaşıyorum acikcasi bu yüzden de çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…