Dr ali evlice ye burun ameliyatı olan var mıdır

Ah şu burunlar ama sunu anladim ameliyat olmaktan daha zor ameliyat sonrasi surec
Merhaba bende ameliyat oldum 2. Ayım kalın deriliyim şiş geliyor biraz da kalın ağlıyorum sürekli sinirlerim bozuldu son günlerde şuan nasıl burnunuz

Geçmiş olsun Doktor beyle konuştunuz mu peki durumu
Teşekkürler doktora 2. Aya göre gayet iyi diyor beni görenler de iyi diyor ben çok müdahale istemedim zaten eski burnum sola eğriydi artık o düzelince mi biraz kalın geldi bilmiyorum alışamadım

Anladım. Geçmiş olsun. Peki öneriyor musunuz Ali hocayı, ben Ergün kürün ve Ali Evlive arasında kararsız kaldım da

Arkadaşım Ali Evlice'ye oldu 3 ay önce hiç güzel olmamış burun delikleri de eşit olmamış 6 ay dolsun tekrar düzeltirim demiş

Merhaba doktor bey ile görüşme şansınız varsa kendiniz görüşüp karar verin benim kendime göre farklı sebeplerim oldu size söyleyip sizi vazgeçirmek içime sinmez. Doğru da olmaz. Birkac konuda güven sağlayamadım diyeyim

çok teşekkür ederim ilginiziçin

Merhaba benim de araştırdığım muayene için randevu alıp sonra vazgeçtiğim bir doktordu. Hala instagram fotoğraflarına baktıkça acaba ona mı ameliyat olsam diye düşünüyorum

Muayenehanesine kontrol için gelen hastaların burunlarını gördünüz mü? Benim için en önemli referans o. Ama her zaman denk gelmiyor kontrol hastası

Girmedim maalesef ama instagram sayfasında görüp konuştuğum resimlerini videolarını gönderen çok hastası ile iletişim kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…