Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Pazartesi yazmışsınız. Uygun olduğunuzda bekliyorum çok teşekkür ederimAli beye ameliyatım bugun gelismeleri yazarim size
Merhaba tesekkur ederim simdilik hersey yolunda tampon cikti bugun pazartesi de alçı çıkacakMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Pazartesi yazmışsınız. Uygun olduğunuzda bekliyorum çok teşekkür ederim
Teşekkürler yazdığınız için. Peki ameliyat sonrası nasıldı morarmanız oldu mu. Zor geçiyor mu. Tamponlarınız geç alınmamış mı pazartesi ameliyat olmuşsunuzMerhaba tesekkur ederim simdilik hersey yolunda tampon cikti bugun pazartesi de alçı çıkacak
Morarmam hic olmadı diyebilirim salı ciktim zaten hastaneden tampon alma surelerini de bilmiyorum ya ama normal benceTeşekkürler yazdığınız için. Peki ameliyat sonrası nasıldı morarmanız oldu mu. Zor geçiyor mu. Tamponlarınız geç alınmamış mı pazartesi ameliyat olmuşsunuz
Doğru 4 5 günde alıyorlar. Öyle mi çok iyi. En merak ettiğim oydu. Umarım içinize siner çok teşekkür ederim yazdığınız için. Sonrasını da bekliyorum. Benim 2 hafta sonra randevumMorarmam hic olmadı diyebilirim salı ciktim zaten hastaneden tampon alma surelerini de bilmiyorum ya ama normal bence
Rica ederim kafaniza takilan bise olursa yazabilirsiniz :)Doğru 4 5 günde alıyorlar. Öyle mi çok iyi. En merak ettiğim oydu. Umarım içinize siner çok teşekkür ederim yazdığınız için. Sonrasını da bekliyorum. Benim 2 hafta sonra randevum
Rahat geçirmişsiniz ne güzel. Merakla bekliyorumEvet kapali teknik uygulandi 1 gece yattım ertesi gun taburcu oldum gece cok rahattım,ağrı sıfır hicbir sey hissetmiyorsunuz,ilk gorusmede fotolariniz cekiliyor farkli açılardan ve sizin beklentiniz doğrultusunda tasarim yapılıyor begenmezseniz tabikide kalkik kavisli falan diye kendiniz belirtin su an tamponum çıktı icten hafif şişlik var ama bu halimle bile nefes almam harika,ben bir hastasiyla konuşmuştum bir yil gecmis ameliyatindan ve cok memnundu alci ciktiktan sonra tekrar yazarim :)
Merhaba ah evet ben de 10 senedir karar vermeye çalışıyorum. Açıkçası barış çakır ı görmeme ameliyat kararı verdim. Geliştirdiği teknik çok iyi uzun vadedeki sonuçları da sorunsuz görünüyor. Ondan da randevu aldım ama tabi fiyatı oldukça yüksek. Ben de onun tekniğini uygulayanları araştırdım. Şu an adana yakınında oturuyorum. Ali evlice yi o sebeple buldum. Aynı tekniği uyguluyor. Kapalı piezzo tekniği poligon konsepti. Gördüğüm kadarıyla ameliyat sonrasında daha hızlı iyileşme ve iyi sonuç çıkarıyor. O sebeple. Bir de İzmit te Turgut yüce var onun da sonuçları güzel. Bunlar barış çakır a alternatif uygun fiyatlı araştırdıklarım. Bi de aynı tekniği yapanlarMerhaba ben de doktor Ali bey'i araştırıyorum. Ama insan kararsız kalıyor. Siz karar sürecinde nelere dikkat ettiniz.
Turgut Yüce Ali Evlice kadar güzel yapamamış canım. Ali Evlice daha iyi estetik açıdanMerhaba ah evet ben de 10 senedir karar vermeye çalışıyorum. Açıkçası barış çakır ı görmeme ameliyat kararı verdim. Geliştirdiği teknik çok iyi uzun vadedeki sonuçları da sorunsuz görünüyor. Ondan da randevu aldım ama tabi fiyatı oldukça yüksek. Ben de onun tekniğini uygulayanları araştırdım. Şu an adana yakınında oturuyorum. Ali evlice yi o sebeple buldum. Aynı tekniği uyguluyor. Kapalı piezzo tekniği poligon konsepti. Gördüğüm kadarıyla ameliyat sonrasında daha hızlı iyileşme ve iyi sonuç çıkarıyor. O sebeple. Bir de İzmit te Turgut yüce var onun da sonuçları güzel. Bunlar barış çakır a alternatif uygun fiyatlı araştırdıklarım. Bi de aynı tekniği yapanlar
Öyle mi ben daha muayeneye gitmedim. Gidince oradaki resimlere de bakmayı düşünüyorumTurgut Yüce Ali Evlice kadar güzel yapamamış canım. Ali Evlice daha iyi estetik açıdan
Ali evlice nin instagram sayfasinda var ordan inceleyebilirsinÖyle mi ben daha muayeneye gitmedim. Gidince oradaki resimlere de bakmayı düşünüyorum
Evet ordan baktım hepsi çok güzel görünüyor ama ofisinde sanıyorum daha çok resime ulaşabilirimAli evlice nin instagram sayfasinda var ordan inceleyebilirsin
Evet alcim cikti ama hala ödem var gozum alisamadi yorum yapmak icin erken daha :)Evet ordan baktım hepsi çok güzel görünüyor ama ofisinde sanıyorum daha çok resime ulaşabilirim
Sizin alçınız çıktı mı
Yeni bir görüntü tabi alışmak kolay olmaz hemen şimdilik sorun yok sanırım kontrollerinde flnEvet alcim cikti ama hala ödem var gozum alisamadi yorum yapmak icin erken daha :)