Dr ali evlice ye burun ameliyatı olan var mıdır

Merhaba. Bende Niyazi beye randevu aldım. Açıkcası Ali beyin fotoğraflarıni incelediğimde çokda hoşuma gitmedi. Umarım pişman olmayız

25 Aralık. Bu arada Barlas beye gittim. Olursam ona olacağım. Haftaya tekrar görüşmeye gideceğim
En zor kısmı karar vermek sanırım okadar çok git gel yaşıyorum ki Ali Evlice niyazi Şimdivar arasında birde Süheyl haytoğlunu da düşünüyorum medline da ama bu kararsızlıkta nasıl olacak bilmiyorum herkes bir şekil de memnun değil 😒

merhaba, ben hala kararsızım siz nasıl oldunuz ? su an memnun musunuz
%80 ödemlerim indi şuan 1. ay kontrolüm yapıldı her şey yolunda , şekil olarak memnunum. Tasarıma çok yakın sonuç yapıyor kendisi görüşmenizi tavsiye ederim oldukça etik ve realist bir yaklaşımı var. Ben sadece kemerimi çok hafif alalım bir de burun ucumu kaldıralım dedim ve ilk yaptığı tasarımı beğenmedim. Daha sonra kendisi düşündüğü tasarımı yaptı. Doğal sınırlar içinde yapıyor. Ben memnunum sonuçtan isterseniz özelden foto da paylaşabilirim.

%80 ödemlerim indi şuan 1. ay kontrolüm yapıldı her şey yolunda , şekil olarak memnunum. Tasarıma çok yakın sonuç yapıyor kendisi görüşmenizi tavsiye ederim oldukça etik ve realist bir yaklaşımı var. Ben sadece kemerimi çok hafif alalım bir de burun ucumu kaldıralım dedim ve ilk yaptığı tasarımı beğenmedim. Daha sonra kendisi düşündüğü tasarımı yaptı. Doğal sınırlar içinde yapıyor. Ben memnunum sonuçtan isterseniz özelden foto da paylaşabilirim.
Çok iyi olur fotoğraf gönderebilirseniz:) burnunuz kalın derili mi peki?

X