- 21 Ekim 2020
- 37
- 6
- 32
bende ilk defa olacagım için hem çok endişeliyim hemde kararsızımAnladim ben revizyon olacagim için biraz daha hassas yaklaşıyorum acikcasi bu yüzden de çok kararsız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk defa olacagım için hem çok endişeliyim hemde kararsızımAnladim ben revizyon olacagim için biraz daha hassas yaklaşıyorum acikcasi bu yüzden de çok kararsız kaldım
bende ilk defa yaptıracagım için heycanlı ve çok kararsızım revizyon olsun istemiyorum yaniAnladim ben revizyon olacagim için biraz daha hassas yaklaşıyorum acikcasi bu yüzden de çok kararsız kaldım
randevunuz ne zaman ?Merhaba. Bende Niyazi beye randevu aldım. Açıkcası Ali beyin fotoğraflarıni incelediğimde çokda hoşuma gitmedi. Umarım pişman olmayız
Bende ali evliceyi düşünüyordum bu sitede memnuniyetsizlik çok okudum sanıırm vazgeçiyorumMorarmam hic olmadı diyebilirim salı ciktim zaten hastaneden tampon alma surelerini de bilmiyorum ya ama normal bence
Ben de memnuniyetsizlik çok okudum özellikle kalın derili burun ameliyatlarında ve benimki de kalın deriliBende ali evliceyi düşünüyordum bu sitede memnuniyetsizlik çok okudum sanıırm vazgeçiyorum
İşte buyüzden korkuyoruz dün gördüm bi hastanın burnu eğrilmiş kötü duruyordu listemden siliyorumBen de memnuniyetsizlik çok okudum özellikle kalın derili burun ameliyatlarında ve benimki de kalın derili
25 Aralık. Bu arada Barlas beye gittim. Olursam ona olacağım. Haftaya tekrar görüşmeye gideceğimrandevunuz ne zaman ?
En zor kısmı karar vermek sanırım okadar çok git gel yaşıyorum ki Ali Evlice niyazi Şimdivar arasında birde Süheyl haytoğlunu da düşünüyorum medline da ama bu kararsızlıkta nasıl olacak bilmiyorum herkes bir şekil de memnun değil25 Aralık. Bu arada Barlas beye gittim. Olursam ona olacağım. Haftaya tekrar görüşmeye gideceğim
SONUÇLANDI MI? KARAR VEREBİLDİNİZ Mİ?25 Aralık. Bu arada Barlas beye gittim. Olursam ona olacağım. Haftaya tekrar görüşmeye gideceğim
Merhaba,nasıl oldu memnun musunuz istediğiniz gibi miAli Evlice ye ameliyat oldum. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Ciddi anlamda ödemim var ve bu haliyle beğenmedim fakat operasyon sonrası fotoğraftaki haline geleceğini bildiğim için teselli oluyorum.Merhaba,nasıl oldu memnun musunuz istediğiniz gibi mi
Cok gecmis olsunCiddi anlamda ödemim var ve bu haliyle beğenmedim fakat operasyon sonrası fotoğraftaki haline geleceğini bildiğim için teselli oluyorum.
Teşekkür ederimCok gecmis olsun
merhaba, ben hala kararsızım siz nasıl oldunuz ? su an memnun musunuzCiddi anlamda ödemim var ve bu haliyle beğenmedim fakat operasyon sonrası fotoğraftaki haline geleceğini bildiğim için teselli oluyorum.
%80 ödemlerim indi şuan 1. ay kontrolüm yapıldı her şey yolunda , şekil olarak memnunum. Tasarıma çok yakın sonuç yapıyor kendisi görüşmenizi tavsiye ederim oldukça etik ve realist bir yaklaşımı var. Ben sadece kemerimi çok hafif alalım bir de burun ucumu kaldıralım dedim ve ilk yaptığı tasarımı beğenmedim. Daha sonra kendisi düşündüğü tasarımı yaptı. Doğal sınırlar içinde yapıyor. Ben memnunum sonuçtan isterseniz özelden foto da paylaşabilirim.merhaba, ben hala kararsızım siz nasıl oldunuz ? su an memnun musunuz
Çok iyi olur fotoğraf gönderebilirseniz:) burnunuz kalın derili mi peki?%80 ödemlerim indi şuan 1. ay kontrolüm yapıldı her şey yolunda , şekil olarak memnunum. Tasarıma çok yakın sonuç yapıyor kendisi görüşmenizi tavsiye ederim oldukça etik ve realist bir yaklaşımı var. Ben sadece kemerimi çok hafif alalım bir de burun ucumu kaldıralım dedim ve ilk yaptığı tasarımı beğenmedim. Daha sonra kendisi düşündüğü tasarımı yaptı. Doğal sınırlar içinde yapıyor. Ben memnunum sonuçtan isterseniz özelden foto da paylaşabilirim.