Dr ali evlice ye burun ameliyatı olan var mıdır

Bilmiyorum ki konuşun bi yine de fiyat hakkinda bilgiyi sekreterim verecek diyor zaten kendisi ile para konusmadik biz

Bilmiyorum ki konuşun bi yine de fiyat hakkinda bilgiyi sekreterim verecek diyor zaten kendisi ile para konusmadik biz
Yaa çok isterim ameliyat olmayı ona ama sekreterine de yazdım fiyatta taviz vermiyor sizin öncesi sonrası fotonuz var mı özelden de atarsanız çok sevinirim

İstediğiniz burun diye birşey yok her insanin burun yapisi cok farklı siz istediğinizburunu anlatiyorsunuz o cizim yapiyo yapilabilecek en olur burnu çiziyor size tavsiyem youtube da video su var ali beyin gorusmede onlarianlatiyor fikir olur size de

Merhabalar, iki sene önce Osmaniye'de Ali Beye revizyon ameliyatı oldum.ilk ameliyatımı Istanbulda olmuştum.kalin deriliyim, ben Ali beyden memnun kaldım, tavsiye ederim..

Benimde kalın derili o yuzden bir gun cok begeniyorum diger gun hic begenmiyorum odemler esit inmiyor sabah uyandigimda şişmiş oluyor gercekten zor bir donembir an once otursa da rahatlasam

Benimde kalın derili o yuzden bir gun cok begeniyorum diger gun hic begenmiyorum odemler esit inmiyor sabah uyandigimda şişmiş oluyor gercekten zor bir donembir an once otursa da rahatlasam
Yorgun,uykusuz olduğumda genellikle sabah sis olur, gun icinde normale doner, bu normal burunlar için bile gecerli,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…