- 20 Ekim 2015
- 96
- 13
Aynen simdilik hersey yolunda :)Yeni bir görüntü tabi alışmak kolay olmaz hemen şimdilik sorun yok sanırım kontrollerinde fln
Fiyatı ne kadardı pekiAynen simdilik hersey yolunda :)
12 binFiyatı ne kadardı peki
Ya benim özel sigortam var kendisi de kbb doktoru ya sigortadan yaptırır mı acaba maddi yönü bana fazla gelebilir çünkü yardımcı olan birisi gibi mi yoksa keskin fikirli mi yardımcı olursanız çok sevinirim12 bin
Bilmiyorum ki konuşun bi yine de fiyat hakkinda bilgiyi sekreterim verecek diyor zaten kendisi ile para konusmadik bizYa benim özel sigortam var kendisi de kbb doktoru ya sigortadan yaptırır mı acaba maddi yönü bana fazla gelebilir çünkü yardımcı olan birisi gibi mi yoksa keskin fikirli mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Yaa çok isterim ameliyat olmayı ona ama sekreterine de yazdım fiyatta taviz vermiyor sizin öncesi sonrası fotonuz var mı özelden de atarsanız çok sevinirimBilmiyorum ki konuşun bi yine de fiyat hakkinda bilgiyi sekreterim verecek diyor zaten kendisi ile para konusmadik biz
Iyi gunler , bende dr Ali beye ameliyat olmak istiyorum , siz memnun kaldiniz mi ?Ali beye ameliyatım bugun gelismeleri yazarim size
Şimdilik hersey yolunda kalin derili oldugum icin oturmasi zaman aliyo :)Iyi gunler , bende dr Ali beye ameliyat olmak istiyorum , siz memnun kaldiniz mi ?
Tmm tesekurler, Size tam istediginiz burnu mu yapti ? bende ona olmak istiyorum ama tedirginim acikcasiŞimdilik hersey yolunda kalin derili oldugum icin oturmasi zaman aliyo :)
Ücret nedir?Merhabalar, iki sene önce Osmaniye'de Ali Beye revizyon ameliyatı oldum.ilk ameliyatımı Istanbulda olmuştum.kalin deriliyim, ben Ali beyden memnun kaldım, tavsiye ederim..
Iki sene önce 7 bin idi. Şimdi bilmiyorum.Ücret nedir?
Kac ayda oturdu burnun sikayetlerin var mıydı baslardaIki sene önce 7 bin idi. Şimdi bilmiyorum.
Ameliyat oldukdan sonra hicbir sikayetim olmadı burnum kalın derili ve revizyon oldugu icin tam oturmasi gec oldu tabi. 2 sene suruyor ortalama oturmasi.Kac ayda oturdu burnun sikayetlerin var mıydı baslarda
Yorgun,uykusuz olduğumda genellikle sabah sis olur, gun icinde normale doner, bu normal burunlar için bile gecerli,Benimde kalın derili o yuzden bir gun cok begeniyorum diger gun hic begenmiyorum odemler esit inmiyor sabah uyandigimda şişmiş oluyor gercekten zor bir donembir an once otursa da rahatlasam
İyi günler çok geçmiş olsun acaba fiyat verebilir misiniz?Evet alcim cikti ama hala ödem var gozum alisamadi yorum yapmak icin erken daha :)