Dr.Aidin Salih-Gerçek Tıp...Sağlığınız İçin Mutlaka Okuyun!

Arkadaşım. Bu tedavi için şu ana dek merkeze kaç lira ödeme yaptın. Ben ciddi ciddi merkeze de gitmeyi düşünüyorum. Söylediğin rahatsızlıkların hepsi bende de mevcut. Hatta daha fazlası. Sen hazırlık aşamasını yaptın mı? Yoksa direk açlık ve karaciğer temizlemesi mi yaptın? Tam olarak neler yaptığını sırasıyla yazarsan kitaptaki bilgilerinde yardımıyla uygulamak isterim. Hacamat yapmayı ben biliyorum ama maalesef Trabzon'da yapabilen birini bulamadım. Sülük tedavisi ise çok itici geliyor. Sürüngenlerden çok tırsıyorum. Ama şifası tartışılmaz. Sülük terapisi seni zorladı mı? Bilgi verirsen çok sevinirim.

Canim ben nhi.com dan anket doldurarak gittim hatice kot tarafından muayene oldum 250 tl zaten o sizin rahatsızlıklarınız doğrultusunda reçete hazırlıyor.yani kafanıza göre uygulama yapmayın bence çünkü sizin rahatsızlıklarınız baska şeylerle bağlantılı olabilir mesela benim kendimde bilmediğim çok farklı seylerde çıktı.bana iki günlük açlık verdi harcamat ve sülük tarihleri belli kafana göre yapamıyorsun ve hatta hacamatlarinin usulü bile farklı.sülük tedavisi ise hacamattan çok kolay ve rahat.Tirsacak korkacak hic birsey yok onlar zaten problemli bolgeye tutunuyor baska biryere istesende tutunmuyor kimyasal degmis hicbiyere yaklasmiyor(saclarinda sampuan varsa mesela).Bu tedavide beni en zorlayan karaciğer temizligi oldu ama oda 3-4 saat sürdü zaten.sonrasi annemden yeni doğmuş gibi hissettim.Ayrıca bazı bitkiler çaylar vs veriyor onlar icin yaklaşık 300-350 civarı ödedim.Ama kesinlikle muayene olmadan kendiniz birsey yapmayın bu süreçte yanlış birsey yapmamak gerek kimyasal herşeyi birakmalisiniz olduğunca herşeyi doğal bulmaya çalışmalısınız ki zaten orada hersey satılıyor çok güvenle kullanabilirsiniz.Kullanacağınız hersey kişiye göre değişiyor değişmeyen tek şey muayene ücreti :)) sağlıklı günler dilerim

Verdiğin siteden bende anket doldurucam. Bakalım ne olucak. Şu an doğal ne varsa takılmış durumdayım. Mesela biraz önce yüz dahil tüm vücutta kullanılabilecek şahaane bir krem yaptım. Sabunlarımı kendim yapmaya başladım. Siyah çayı neredeyse bıraktım aktardan aldığım bitki çaylarından içiyorum. Karaciğer temizliğini de iple çekiyorum. Allah razı olsun detaylı yazmışsın. Herkes şifa bulur inşallah.

Cnm ilave olarak unuttuğum en önemli şey kan grubuna giren beslenme. sadehayat.com dan ögrenebilirsin.Elinden geldiğince dikkat edersen yemek aralarında su ve bitki çayı hariç en az 5 saat kesinlikle hiçbirşey yemezsen vede karışık beslenmezsen çok faydasını görürsün. BENDE DOĞAL KREM VE SABUN TARIFLERINI ISTEYEBILIRMIYIM:))

Ayrıca bilgi alabileceğin siteleri yazıyorum.
gercektip.com
istanbuldogal saglik.com
sademutfak.com
sadepazar.com
sadehayat.com
yesilkopuk.com
yesilkopuk.blogspot.com

Şu anda kan grubuma göre besleniyorum. Ben 0 grubuyum. Özellikle sütlü ürünlerden uzak duruyorum. Aslında çoğu zaman sadece meyve suyu, salata ile günlerimi geçiriyorum. Yine de bağırsaklarım hala tam olarak düzelmedi. Sinameki ve keten tohumunu da ihmal etmiyorum. Öğün arası saatleri bazen aksatıyorum ama en yakın 3 saat arayla yiyorum. Bakalım ilerleyen günlerde neler olucak. Doğal kremi shea yağı, tatlı badem yağı, E vitamini ve esansla yaptım. Aslında sana bi site vereyim. Oradan incele. Tamamen doğal üretimler de var. Hazır sabun bazıyla yapılan sabun tarifleri de var.
Bu site Antalya'da yaşayan Alman bi hanımın sitesi. Malzeme satışı da var. Gerçi başka yerlerden de malzeme bulabilirsin.
http://www.tatlidilimler.com
Bu site de Yabancı bi site. Ama çok orjinal fikirler var.
http://www.soapqueen.com

Tamamen doğal olanlar soğuk sabun yapımı adı altında geçiyor. Soğuk sabun yapımında kostik kullanılıyor. Tek başına oldukça tehlikeli bir madde. Yakıcı özelliği var. Suyla birleştiğinde ısı açığa çıkarıyor. Yanlız sabun yaparken kullanılan ana hammadde o. Yağlarla birleştiğinde kimyası değişerek gliserine dönüşüyormuş. Çok araştırdım. Kostik yerine küllü su ile yapmayı deneyenler var. Fakat sabunlaşma başarılı olmuyormuş.

Dün yaptığım shea yağlı krem çok güzel. Evde çoluk çocuk elimize yüzümüze sürdük. Hazır aldığımız kremlerin kıvamında. Kokuda esans yerine gül yağı, lavanta yağı gibi doğal yağlar kullanabilirsin. Tatlıdilimler sitesinde tarifi var. Bu siteye bağlı birde sabunatölyesi diye bir site var. orayı da incelemeni tavsiye ederim.

Cnm teşekkürler aslında ben daha önce dogal zannettigim ersağ ürünlerini kullanıyordum fakat başıma sülük yaptırmak icin gittiğimde onlarin başıma yaklasmadigini görünce sadepazarin zeytinyağlı sabunlarindan aldık.Hem saç hem vücut onu kullanıyorum hem uğraşmıyorum hem ucuz.sadeciler el yüz goz altı dahil krem yerine corekotu yağı kullanıyorlar.gerçekten cildi tedavi edip çok güzelleştiriyor.Senin tarifinide denemek istiyorum tesekkur ederim

Sadeciler dediğin bi pazarın adı galiba. Buralarda maalesef öyle uygun fiyatlara alabileceğimiz bi yer yok. Gerçi doğal sabun satan yerler var ama epey pahalı. Yanlız sadeciler dediğin yerden aldığın sabunların yapımında da kostik kullanılmıştır. Yani sabunun en doğalını bile yapmak için bu malzemeye ihtiyaç var. Sabunda doğru oranda kullanılıyosa şifa, oranı şaşarsa zehire dönüşüyo. Çörekotu yağını alıp deneyeceğim. Malum faydaları saymakla bitmez.

annekuzu selamlar

ben şu an aidin hanıma gidemem, ama 3 günlük açlık yaptım diğer karaciger temizligi bana zor geliyor yapamıycam

uzun süre başımda biri olmadan açlık yaparsam (hani dil beyazlaşıyormuş, telefonla onları arayıp sormak gerekiyormuş bal şerbeti vs gibi şeyler önerilebilirmiş )

bu tarz şeyleri ben kendim bilemem, uzun süreli 7-10 gün kendi başıma yapsam sence sıkıntıya düşer miyim?

sen tamamladınsa bana yazar mısın püf noktalarını?

bir de bende kitabı da yok, internetten okuduklarımla yaptım
ama uzun süreli için profesyonel destek şart mı? ben diyabet tip 2 hastasıyım

ama 3,5 gün yaptım çok iyi geldi bana el ve ayaklarımdaki o korkunç ağrılar, kalbimde ortaya çıkan ağrılar tamamen yok oldu
devam edicem kesinlikle

yani kg verme yönteminden çok bir tedavi olarak hissettim benim vucudumda öyle oldu

soap nut diye birşey var, sabun cevizi diye geçiyor ondan alabilirsiniz bitki ama köpürüyor

bir de küllü su ve küllü su ile yapılmıs sabunlar denenebilir

parabenler vucutta birikip rahim içi doku gibi bir zar örüyormus tüm organların uzerıne

sonra da bunlar adet kanaması gibi kanıyormus.. aidin hanımın videosunda duydum

düşünsenize sürekli iç kanama oluyor bedende..

normal şampuanları tamamen bırakmayı düşünüyorum, allah imkan versin inşallah , bıttım sabunu alıcam

Okuduklarıma çok şaşırdım gerçektenn ya resmen vucüdumuzu çok zarar veriyormuşuz bebek şampuanları falan almayı düşünüyorum paraben içermez falan yazıyo

Okuduklarıma çok şaşırdım gerçektenn ya resmen vucüdumuzu çok zarar veriyormuşuz bebek şampuanları falan almayı düşünüyorum paraben içermez falan yazıyo

Artık bebek şampuanlarında da kimyasal bulunuyor malesef

Offf valla napıcaz bilemedim ya ne kullanıcaz bebek şampuanlarına koymasınlar bari yazık minicik bebeklere

Bencede öyle tatlım ama insafsızlar koyuyorlar işte Bende ne kullanacağımı şaşırdım artık o kadar karıştı ki kafam şampuanlar konusuna konu açtım :26:

Aynen öyle ya yeşil sabuna başlıycaz artık bir çözüm bulursan bana da haber et

Valla defne sabunu falan kullanmayı düşünmüyor değilim. Ya da no poo var şampuansız saç yıkama :26:

ben zeytinyaglı sabun aldım defneli çıktı :)
saçlarda bir tabaka bırakıyor belki günlük hayatta fön çeken kızlar kullanamaz ama en azından ilk suyu bununla yapabilirsiniz
maddi durumu olan en az kimyasalı içeren bir sampuanla 2. suyu yapar.. ben dalin alıyorum genelde

ama vucut ve el, bulasıkta artık bu sabunu rendeleyerek kullanıyorum

reklam olmasın mehmet aydın diye bir marka , 9 tl gibi birşeydi 1 kg su, odun külüle yapılmıs sabunlar da kostik olmasın aldıgınız sabunda

ellerimdeki yarıklar bu sabundan sonra geçti..

merhaba,
benim annem 5-10 yıllık eklem romatizması topuk dikeni vs. hastası ciddi problemleri var ve istanbula cok uzak olduğum için onu sadece kitap alıp okuyarak tedavi edebilir miyiz. uzun süreli açlıkları tabiki de 50 yasındaki birine dktorsuz uygulayamam ancak 3 günlük açlıkları uygulamak isterim. Deneyip de birçok hastalıktan kurtulan var mı. deneyip de fayda görenler yazarsa sevinirim

hatioz canım Ben de trabzonda yaşıyorum hacamat yaptıran bi arkadaşım var hatta evde sulugu bile var. istersen yerini ogrenebilirim ben de.martta başlayacağım inş

Uzun süreli açlık yapmayı düşünen varsa burada birlikte ilerleyebiliriz. Bugün orucumun 6. Gününü bitirdim. Tek lokma bile yemedim. Sadece su içmek serbest. Başka gıdalar meyve ve sebze suları da yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…