Selam arkadaşlar ben bu merkeze gidip tedaviye başladım 7 haftayı bitirdim toplam 11 hafta olacak. 7 kez iki günlük açlık ve bir kez de karaciğer temizlemesi yaptım.10 kilo verdim hafifledim enerjiğim.Benim fibromiyalji,bas ağrısı aşırı terleme depresyon hazimsizlik gaz şişkinlik kabızlık erken menopoz problemlerim vardi. Suan çok rahatım menapoz sıkıntılarım yok oldu elhamdülillah.tabiki harcamat ve sülük tedavisi de verildi belirli aralıklarla.henüz bir harcamat bir sülük yapıldı geriye 3 adet sülük tedavisi daha var hayırlısıyla bitsin bakalım neler olacak.
Arkadaşım. Bu tedavi için şu ana dek merkeze kaç lira ödeme yaptın. Ben ciddi ciddi merkeze de gitmeyi düşünüyorum. Söylediğin rahatsızlıkların hepsi bende de mevcut. Hatta daha fazlası. Sen hazırlık aşamasını yaptın mı? Yoksa direk açlık ve karaciğer temizlemesi mi yaptın? Tam olarak neler yaptığını sırasıyla yazarsan kitaptaki bilgilerinde yardımıyla uygulamak isterim. Hacamat yapmayı ben biliyorum ama maalesef Trabzon'da yapabilen birini bulamadım. Sülük tedavisi ise çok itici geliyor. Sürüngenlerden çok tırsıyorum. Ama şifası tartışılmaz. Sülük terapisi seni zorladı mı? Bilgi verirsen çok sevinirim.