• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Aidin Salih-Gerçek Tıp...Sağlığınız İçin Mutlaka Okuyun!

Yaa nasıl yapıyorsunuz ben 2günlük açlıkta bile çok halsiz düşüyorum açlıktan başım ağrımaya başlıyor... Açlıktan snraki gün kahvaltı yapıyorum zeytin peynir tahıllı ekmekle walla gücüm kuvvetim geliyo resmen

Uzun süreli açlık yapmayı düşünen varsa burada birlikte ilerleyebiliriz. Bugün orucumun 6. Gününü bitirdim. Tek lokma bile yemedim. Sadece su içmek serbest. Başka gıdalar meyve ve sebze suları da yasak

merhaba pink dream. ben de konuyla ilgili bir başlık açmayı düşünmüştüm, internetten taratınca burayı buldum.
ve dün yazını görünce heyecanlandım. açlık tedavisi ugulayan birilerini arıyorum ne zamandır. ve birkaç aydır bu tedavi yöntemi üzerine yoğunlaştım. geçtiğimiz günlerde Gerçek Tıp adlı kitabı aldım ve okuyorum. yabancı kaynaklar da dahil olmak üzere pek çok makale ve uygulayanların yorumlarını okudum diyebilirim. Ama Türkiye'de maalesef çok yaygınlaşmamış bir yöntem. neyse sözü fazla uzatmayayım. umarım buralardasındır ve mesajımı görürsün. neler yaşadığını, gerçekten bahsedildiği gibi bağırsak temizliği olup olmadığını merak ediyorum.
muhtemelen açlığın bitmiştir. ne durumdasın? :)
ben de şimdi beslenme düzenimde değişiklikler yapmaya çalışıyorum. çok ve karışık beslenirdim. hamur işleri, tatlılar, çikolatalar vazgeçilmezimdi. ve kendime ne kadar zarar verdiğimi fark ettim. şimdi bunlardan arınmaya çalışıyorum inşaAllah. bir de "deterjan manyağı" tabiri tam bana göre. bir şekilde tüm deterjanlar ve kozmetik ürünlerden de uzaklaşmak gerekiyor. daha neler neler...
siteye giriyorsan paylaşımlarda bulunmak isterim. ben de yakın zamanda açlıklara başlamak istiyorum. cevabını bekliyorum.

Merhaba. Ben bu konuyu yeni gördüm, ama bende Aidin Salihle tanışalı (netten) 6 ay civarında oldu. Ben de beslennme şeklimi değiştirdim, artık karışık yemiyorum, sahursuz ara ara oruç tutuyorum, daha 3 günlük açlığı denemedim. Ona rağmen vücudumda baya bir değişim oldu. Herkes çok zayıfladın diyor ama kilo vermekten ziyade, ödem attım, çizmelerilm yarıda kalıyordu çekemiyordum. Giyemediğim kıyafetlerimin çoğunu giymeye başladım. Hepsinden önemlisi benim rahimim alıacaktı hastaneye yatmıştım, sonra vazgeçip çıktım. Kadın hastalığına bağlı bağırsaklarım fenaydı( endometeriozisten dolayı). Çok şükür bağırsaklarım düzeldi. Bu arada başka bir yerde sülük ve ozon tedavisi almıştım, Onunda şükür faydası olmuştur. Adetlerim çok ağrılı geçerdim, nerdeyse her ay acillerdeyim 5-6 gün sürdüğü olurdu ağrılarımın, şimdi yarı yarıya azaldı diyebilirim. Şifa Allahtan tabiki, ama bu hocanın çok doğru tespitleri var. İşin başı yanlış beslenme, beslenmenizi düzeltirseniz hem dediği gibi sağlığınız düzeliyor, hem de ibadetlerden zevk almaya başlıyorsunuz, sağlıkla kalın.:)

Konu cok yararli ..Bende Aidin salih HAnimin yontemlerini mantikli buluyorum..Allah rahmet eylesin..Acliklara bende henuz cesaret edemedim ama yapanlarin olumlu yorumlarini cok okudum...

ben kısmetse cumartesi günü hatice hanıma muayeneye gidiyorum. hem çocuğum olmuyor hem biraz haşimato trioidim var Allahın izniyle ve onların yardımlarıyla şifa bulucam inşaAllah. açlığa her şeye hazırım zaten pek de yemek yiyen biri değilim normalde de aç gezerim :) merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım.

ben kısmetse cumartesi günü hatice hanıma muayeneye gidiyorum. hem çocuğum olmuyor hem biraz haşimato trioidim var Allahın izniyle ve onların yardımlarıyla şifa bulucam inşaAllah. açlığa her şeye hazırım zaten pek de yemek yiyen biri değilim normalde de aç gezerim :) merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım.

Bende de Haşimato var canım.. Hastalığınla ilgili gelişmeleri paylaşmanı isterim..

GEÇMİŞ OLSUN :KK43: TEST SONUÇLARIN NE ÇIKIYOR ANTİ TPO MESELA? Bİ DE İLAÇ KULLANIYO MUSUN?

Teşekkür ederim canım sanada.. Benim sonuçlar anti tpo 800 felandım en son..
İlaç kullanıyorum 125 lik.. Şimdilik tsh ilaçla dengede.. Sende durumlar nasıl?

BENİM İLK BAKILDIĞINDA 6 AY ÖNCE 1149 DU ŞİMDİ 600 OLMUŞ AMA BANA İLAÇ VERMEMİŞLERDİ TSH NORMAL DİYE DEĞİŞİRSE VERİCEZ KONTROL ALTINDA TUTALIM DEDİLER AMA İŞTE HAMİLE KALAMIYORUM ACABA ONDAN MI BİLEMİYORUM ŞİMDİ FARKLI YOLDAN TEDAVİ DENİCEM İŞTE AİDİN HANIMIN YÖNTEMLERİYLE İNŞALLAH ŞİFA BULURUM

BENİM İLK BAKILDIĞINDA 6 AY ÖNCE 1149 DU ŞİMDİ 600 OLMUŞ AMA BANA İLAÇ VERMEMİŞLERDİ TSH NORMAL DİYE DEĞİŞİRSE VERİCEZ KONTROL ALTINDA TUTALIM DEDİLER AMA İŞTE HAMİLE KALAMIYORUM ACABA ONDAN MI BİLEMİYORUM ŞİMDİ FARKLI YOLDAN TEDAVİ DENİCEM İŞTE AİDİN HANIMIN YÖNTEMLERİYLE İNŞALLAH ŞİFA BULURUM

İnşallah canım şifa buluruz.. Bende doğumdan sonra çıktı hastalık.. Zor bir durumda olsa, ben şunu Söylemek isterim.. Benim Hipotroidi belirtilerim aslında varmış evlendiğimizde ben kendimi tembel uykucu bilirdim.. Yinede Rabbim nasip etti ve bebeğim oldu.. Sonra tahliller yapılırken troid rahatsızlığımı öğrendim..
Kimsede haşimatoya bakalım demedi.. Aradan 2 sene geçti ve tekrar hamile kaldım bebeğim oldu.. O sıra Işın Karaca'nın kilo verememesini Haşimato diye haberlerde görünce araştırdım.. Baktım belirtileri var.. Gittim test yaptırdım ve haşimatoydum.. Kaç Yıldır vardı bu hastalık hiç bilmiyorum yani.. Bence bayadır vardı çünkü ilk aşamada troid hızlı çalışıyormuş ben hiç bilemedim o dönemi.. Demek istediğim şu:
Hastalık hamile kalmayı zorlaştırabilir ama en çok da biz haşimatolular hamile kalamıyor diye beynimizde olayı büyütüyoruz.. Bende bilseydim herhalde takıntı yapardım durumu.. Ama bilmeyince 2 senede 2 bebeğim oldu.. Demek istediğim inşallah olur en yakın zamanda inanıyorum.. Hiç Hastalığını Düşünme ... bebeğine kavuşmak için sağlıklı OLDUĞUNU düşün.. ve Rabbimin vereceğine inan..

İnşallah canım şifa buluruz.. Bende doğumdan sonra çıktı hastalık.. Zor bir durumda olsa, ben şunu Söylemek isterim.. Benim Hipotroidi belirtilerim aslında varmış evlendiğimizde ben kendimi tembel uykucu bilirdim.. Yinede Rabbim nasip etti ve bebeğim oldu.. Sonra tahliller yapılırken troid rahatsızlığımı öğrendim..
Kimsede haşimatoya bakalım demedi.. Aradan 2 sene geçti ve tekrar hamile kaldım bebeğim oldu.. O sıra Işın Karaca'nın kilo verememesini Haşimato diye haberlerde görünce araştırdım.. Baktım belirtileri var.. Gittim test yaptırdım ve haşimatoydum.. Kaç Yıldır vardı bu hastalık hiç bilmiyorum yani.. Bence bayadır vardı çünkü ilk aşamada troid hızlı çalışıyormuş ben hiç bilemedim o dönemi.. Demek istediğim şu:
Hastalık hamile kalmayı zorlaştırabilir ama en çok da biz haşimatolular hamile kalamıyor diye beynimizde olayı büyütüyoruz.. Bende bilseydim herhalde takıntı yapardım durumu.. Ama bilmeyince 2 senede 2 bebeğim oldu.. Demek istediğim inşallah olur en yakın zamanda inanıyorum.. Hiç Hastalığını Düşünme ... bebeğine kavuşmak için sağlıklı OLDUĞUNU düşün.. ve Rabbimin vereceğine inan..
TABİ ALLAH NASİP EDERSE HİÇBİR ŞEY ENGEL OLAMAZ ZATEN. AMA BENDE POLİKİSTİKOVER DA VAR YUMURTALIKLARIMDA KİSTLER VAR YANİ :( UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE YUMURTA İLAÇLA OLUŞUP BÜYÜYOR AMA DÖLLENEMİYOR. ŞİMDİ KÖKTEN ÇÖZÜM İÇİN AİDİN HANIMIN ÖĞRENCİSİ HATİCE HANIMDAN RANDEVU ALDIM ONA GİDİCEM ARTIK BAKALIM NE DİCEKLER. GALİBA YİYECEKLERDEKİ KATKI MADDELERİ ÖSTROJEN GİBİ VÜCUTTA GÖREV GÖRÜP RAHİMİ SARIYORLARMIŞ ENDOMETRİOZİS Mİ NEYMİŞ HERALDE O OLDU BANA ARTIK AÇLIKTI HACAMATTI SÜLÜKTÜ BİŞEYLER DENİCEZ BAKALIM

TABİ ALLAH NASİP EDERSE HİÇBİR ŞEY ENGEL OLAMAZ ZATEN. AMA BENDE POLİKİSTİKOVER DA VAR YUMURTALIKLARIMDA KİSTLER VAR YANİ :KK43: UĞRAŞIP DURUYORUM İŞTE YUMURTA İLAÇLA OLUŞUP BÜYÜYOR AMA DÖLLENEMİYOR. ŞİMDİ KÖKTEN ÇÖZÜM İÇİN AİDİN HANIMIN ÖĞRENCİSİ HATİCE HANIMDAN RANDEVU ALDIM ONA GİDİCEM ARTIK BAKALIM NE DİCEKLER. GALİBA YİYECEKLERDEKİ KATKI MADDELERİ ÖSTROJEN GİBİ VÜCUTTA GÖREV GÖRÜP RAHİMİ SARIYORLARMIŞ ENDOMETRİOZİS Mİ NEYMİŞ HERALDE O OLDU BANA ARTIK AÇLIKTI HACAMATTI SÜLÜKTÜ BİŞEYLER DENİCEZ BAKALIM

Ya bende Aidin hanımın Kitabı'nı almak istiyorum.. şifa bulanları duydum.. Ümidini kaybetme canım hiç bir zaman..
Olur inşallah.. Sülük tedavisini de çok öneriyorlar.. Eski tedaviler, eski yaşam Şekli daha sağlıklı aslında.. Modern tıp bazen takılıp kalıyor.. Bana gittiğim 3 doktorda tedavisi yok dedi haşimatoydum.. Rabbim dermansız dert vermemiş ki.. Arayıp bulucaz işte.. Imtihan dünyası.. Daha kötü dertler vermesin Rabbim.. Güzel haberlerini bekliyoruz inş.

Ya bende Aidin hanımın Kitabı'nı almak istiyorum.. şifa bulanları duydum.. Ümidini kaybetme canım hiç bir zaman..
Olur inşallah.. Sülük tedavisini de çok öneriyorlar.. Eski tedaviler, eski yaşam Şekli daha sağlıklı aslında.. Modern tıp bazen takılıp kalıyor.. Bana gittiğim 3 doktorda tedavisi yok dedi haşimatoydum.. Rabbim dermansız dert vermemiş ki.. Arayıp bulucaz işte.. Imtihan dünyası.. Daha kötü dertler vermesin Rabbim.. Güzel haberlerini bekliyoruz inş.
amin inşaallah! bakalım kısmetse başlıcaz tedaviye. dayanabilirsem açlıklara sülüklere falan şifa bulurum diye düşünüyorum ama kolay değil tabi :) bi vücut temizliği gerekiyor kitaptan anladığım kadarıyla toksik maddelerden ve katkı maddelerinden vücut arınırsa zaten problemler çözülücek. bakalım sizinle de paylaşırım burdan belki sen de trioid ilacından kurtulursun hepsi zehir o sentetik ilaçların bi yeri yaparken diğerini bozuyor. Allah kimseyi ilaca mecbur bırakmasın.

amin inşaallah! bakalım kısmetse başlıcaz tedaviye. dayanabilirsem açlıklara sülüklere falan şifa bulurum diye düşünüyorum ama kolay değil tabi :) bi vücut temizliği gerekiyor kitaptan anladığım kadarıyla toksik maddelerden ve katkı maddelerinden vücut arınırsa zaten problemler çözülücek. bakalım sizinle de paylaşırım burdan belki sen de trioid ilacından kurtulursun hepsi zehir o sentetik ilaçların bi yeri yaparken diğerini bozuyor. Allah kimseyi ilaca mecbur bırakmasın.
Deneyimlerini paylaşırsan ben de merak ettim. Ben de 4. evre endometriozis hastasıyım ben baya bir geç kalmıştım 4 tüp bebek denedik olmadı. Sülük tedavisi yapıldı ağrılarım ç ok şükür hafifledi, benim nerdeyse 10 gün süren şiddetli adet ağrılarım vardı azaldı ama geçmedi, zaman zaman sülük yaptırıyorum. Bende görüşmüştülm hatice hanımla ama ona gitmedim ankarada başka bir merkezde yaptırıyrum, şifa Allahtan tabiki.

Merhaba benimde çocuğum olmuyor tsh 7 anti tpo 15 çıkmış bu durum hamile kalmamı engelliyor olabilir mi ?

Back