Her geçen gün fiyat arttırıyorlar. Hem de insafsızca bir artış var. Ne olacak bu işin sonu böyle. Muhtemelen Ahmet İslam da ona yakin bir fiyat verir, en fazla 15 20 bin tl oynar arada, görüşüp fiyat bilgisi alırsanız bilgilendirir misiniz beni de, birkac ayda bu kadar yükseleceğini düşünmemiştimTural Fatullayev 200 bin olmuş. Ahmet İslam ile görüşeceğim
Ahmet İslam telefon üzerinden 90- 100 bin fiyat verdi yani yarısı Tural BeyinHer geçen gün fiyat arttırıyorlar. Hem de insafsızca bir artış var. Ne olacak bu işin sonu böyle. Muhtemelen Ahmet İslam da ona yakin bir fiyat verir, en fazla 15 20 bin tl oynar arada, görüşüp fiyat bilgisi alırsanız bilgilendirir misiniz beni de, birkac ayda bu kadar yükseleceğini düşünmemiştim
bu revizyon fiyatı mı acaba ilk ameliyat mıAhmet İslam telefon üzerinden 90- 100 bin fiyat verdi yani yarısı Tural Beyin
Bayağı fark varmış, Tural hoca cok arttırmış fiyatıAhmet İslam telefon üzerinden 90- 100 bin fiyat verdi yani yarısı Tural Beyin
revizyon fiyatıbu revizyon fiyatı mı acaba ilk ameliyat mı
Bayağı fark varmış, Tural hoca cok arttırmış fiyatıMerhaba ne yap
Merhaba ne yaptınız oldunuzmu ameliyatınızı merak ettimBayağı fark varmış, Tural hoca cok arttırmış fiyatı
Ahmet islama amaliyat oldunuz mu acaba bende revizyon için onu düşünüyorumMerhaba arkadaslar, uzun süredir burun estetiği için doktor arayışındaydım. Listem başta çok kabarıktı ama bazılarını okuduğum kötü yorumlar, bazılarını da fiyat sebebiyle eledim, şu an Ahmet İslam'ı düşünüyorum. Önümüzdeki ay arayıp randevu alacağım, görüşme sonucunu da yazarım buraya. Benim merak ettiğim, kendisine ameliyat olan var mı? Sonuçlardan memnun musunuz? Hayal kırıklığı yaşadınız mı? Bu doktorla ilgili olumlu/olumsuz tecrübelerinizi aktarmanız benim için çook önemliKendisine ameliyat olmuş ya da görüşme gerçekleştirmiş kişilerin cevaplarini bekliyorum
Ameliyat olmadım henüz, muayene için randevu aldımMerhaba ne yaptınız oldunuzmu ameliyatınızı merak ettimben de hala araştırmaya devam
Hayır olmadımAhmet islama amaliyat oldunuz mu acaba bende revizyon için onu düşünüyorum
Hadi hayırlısı olunca muayene de paylaşırmısınız fikirleriniziHayır olmadım
Ahmet islama amaliyat oldunuz mu acaba bende revizyon için onu düşünüyorumMerhaba dizi
Hayır olmadımSizin nasıl burnunız nasıl ne gibi şikayetleriniz var başka doktor da düşündünüzmüAhmet islama amaliyat oldunuz mu acaba bende revizyon için onu düşünüyorum
Tabiki ☺Hadi hayırlısı olunca muayene de paylaşırmısınız fikirlerinizi
ben 2021 de mesut kayanin tavsiyesi ile Tural beye gittim revizyon icin, ozaman 60bin fiat vermisti plazaya gecmeden. 2022 ekimde gittigimde plaza fiyati 150bin fiyat vermisti. masallah uctukca ucuyor. Hocasi Eren tastana da gidip 2sinede gorusme ucreti odeyim, tokat gibi ucube paralar isteyince moralim bozulmustu. Tesekkur ederim iyiki burasi var ve fiaytlari asagi yukari ogrenebiliyoruz. bende Ahmet islami dusunyorum.Bayağı fark varmış, Tural hoca cok arttırmış fiyatı
eren taştan kaç istemişti o dönemde? Şuan revizyon sanırım 200 tl tural beyinben 2021 de mesut kayanin tavsiyesi ile Tural beye gittim revizyon icin, ozaman 60bin fiat vermisti plazaya gecmeden. 2022 ekimde gittigimde plaza fiyati 150bin fiyat vermisti. masallah uctukca ucuyor. Hocasi Eren tastana da gidip 2sinede gorusme ucreti odeyim, tokat gibi ucube paralar isteyince moralim bozulmustu. Tesekkur ederim iyiki burasi var ve fiaytlari asagi yukari ogrenebiliyoruz. bende Ahmet islami dusunyorum.
Evet revizyon ücretlerini uçurmuş Tural hoca, özellikle de bu yıl sağlık turizmi sertifikası alınca iyice arttırdı fiyatlarını. Ere Tastan’a ameliyat olup hiç memnun olmayan birinin yazısına denk geldim geçen gün burada, fotoğraf da eklemişti. Sanırım biraz da şans işi bu, çok yüksek tutar ödese de istediği sonucu elde edememe riski var. Ahmet hocayla görüşmenizi tavsiye ederim, evet 1000 tl ödüyorsunuz ama gerçekten çok ilgileniyor ve sorularınızı yanıtlıyorben 2021 de mesut kayanin tavsiyesi ile Tural beye gittim revizyon icin, ozaman 60bin fiat vermisti plazaya gecmeden. 2022 ekimde gittigimde plaza fiyati 150bin fiyat vermisti. masallah uctukca ucuyor. Hocasi Eren tastana da gidip 2sinede gorusme ucreti odeyim, tokat gibi ucube paralar isteyince moralim bozulmustu. Tesekkur ederim iyiki burasi var ve fiaytlari asagi yukari ogrenebiliyoruz. bende Ahmet islami dusunyorum.